- 22 Mayıs 2023
- 114
- 77
- 28
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba başta beta hcgn yavaş mı arttı Ordan mı anladınızseninle aynu son adet tarihim 26 ağustos fakat bende geç döllenme var son adet tarihini değiştirecek dr galiba :) bende 17 ekimde gidicem dr' hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.
Koyu kırmızıydı doktora gitmek için toplam git gel 100 km yol yaptik eve geldiğimde daha fazlaydı beta sonuçlarım çıkana kadar sırt üstü yattım. Yüksek çıkınca hemen progestron aldım 200 mg doktor demişti. Dün akşam saat 6 gibi kanamam açık kırmızıya ve iyice azaldığını farkettim yani lekelenme gibi oldu. Sabah ise 1-2 damla açık kırmızı lekelenme gördümBeta artışınızda güzel maşallah. İnşallah sıkıntı yoktur. Kanama baya regl gibimiydi kırmızı mı kahvemi
Teşekkür ederim ilk kanamam olduğu zamanlar adet sancısı gibi vardı sonra yavaş yavaş kanama ile beraber sancılar da yok oldu.Çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girecek. Benimde oğlumda kanamam çok fazlaydı serum alıyordum her gün ama toparladık sonra. Ağrınız var mı? umarım her şey iyiye doğru gidecek sizde de.
Amin insallah teşekkür ederim dua edinGecmis olsun dinlen bakalim allahim sifa versin kolaylikla kavustursun
Çok geçmiş olsun, bir daha böyle korku ve stres yaşamassınız inşallahKoyu kırmızıydı doktora gitmek için toplam git gel 100 km yol yaptik eve geldiğimde daha fazlaydı beta sonuçlarım çıkana kadar sırt üstü yattım. Yüksek çıkınca hemen progestron aldım 200 mg doktor demişti. Dün akşam saat 6 gibi kanamam açık kırmızıya ve iyice azaldığını farkettim yani lekelenme gibi oldu. Sabah ise 1-2 damla açık kırmızı lekelenme gördüm
Evet 48 saat arayla istedikleri için, aynı hastane hatta mümkünse saati bile aynı olabilirse iyi olur. Hayırlısı olsunHayırlı sabahlar Kızlar ben bugun tekrar kan vereceğim beta takibi için illa aynısı hastanede mi olmalı ?
Şimdi nasılsınız? Aklım dün akşamdan beri sizde kaldı. Umarım her şey yolundadırKoyu kırmızıydı doktora gitmek için toplam git gel 100 km yol yaptik eve geldiğimde daha fazlaydı beta sonuçlarım çıkana kadar sırt üstü yattım. Yüksek çıkınca hemen progestron aldım 200 mg doktor demişti. Dün akşam saat 6 gibi kanamam açık kırmızıya ve iyice azaldığını farkettim yani lekelenme gibi oldu. Sabah ise 1-2 damla açık kırmızı lekelenme gördüm
Dr soyledi sanirim kese boyutundan dolayi ben 3 beta verdim baska vermedim. Sat 26 agustos 27 eylulde 117 29 eylulde 295 1 ekim de 617 idi.Canım merhaba başta beta hcgn yavaş mı arttı Ordan mı anladınız
Teşekkür ederim sabah ağrı sizi sancı ya da batma gibi bir durumla karşılaşmadım. Kanama ise neredeyse bitti denilebilir. Mental olarak da buna da şükür diyorum.Şimdi nasılsınız? Aklım dün akşamdan beri sizde kaldı. Umarım her şey yolundadır
Amin insallah cümlemize dua edin lütfenÇok geçmiş olsun, bir daha böyle korku ve stres yaşamassınız inşallah![]()
Progesterona yeni mi başladın canım4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.
Ayneeen dün akşam ve bugün sabah aldım. Bakalım ne olacak bilemiyorumProgesterona yeni mi başladın canım
Merhaba bende bugün 6+5 yarın randevum var keseyi görmüştük geçen hafta acaba yarın karından görünür mü içinde bebek varmı yokmu diyeSelam kızlar, bugün itibariyle 6+6’dayım, 6+2’de kalp atışlarını duymadık ama çok şükür vajinal ultrasonla gördük. Umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.
Karından gözükmese bile vajinal gözükür bence, geçen hafta karnımdan gözükmemişti doktor vajinal baktı, tomurcuklanma var demişti, çok şükür gördüm bu hafta. Senin görmen daha yüksek ihtimal canım rahat tut içini.Merhaba bende bugün 6+5 yarın randevum var keseyi görmüştük geçen hafta acaba yarın karından görünür mü içinde bebek varmı yokmu diye