Anladım kalp atışı duyarsınız o zaman diye düşünüyorum ben dün duydum1 Eylül pazartesi gittiğimde 6 haftalık demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kalp atışı duyarsınız o zaman diye düşünüyorum ben dün duydum1 Eylül pazartesi gittiğimde 6 haftalık demişti
Ama dışarıda döllenme sağlanıp embriyo haline geliyor ya o yüzden onuda baz alıyor. Bende tüp Bebek tedavisi yaptırmıştım ordan biliyorumYok ondan bahsetmiyorum transfer gününden sayarsak diyorum adetin başından saymak saçmama gitti![]()
Merhaba ben 20 nisan kürtaj olmuştum bugün regl günümdü olmadım. Sol kasığımda hafif batmalar var, bugün test yaptım ama sabah İLK idrar değildi, öğlen yaptım negatifti.kasıklarım ağrıyor batıyor yanma var de :) ben o şekilde gitmiştim :) havalarda soğuk inanırlar bence :) arayada gebelikte şüphem var korkuyorum de :)
Benin 26 agustosSon adet tarihiniz kaçtı benimde geç döllenme uygulamaya 8 haftalık olması gerekirken geçen hafta 5 haftalık dedi doktor
acilde beta almiyorlarmis o yuzden yazdom bu sekilde dersen alirlar diye... degilse ben hic gebelik belirtisi gormedim. Yeni yeni basliyor.Merhaba ben 20 nisan kürtaj olmuştum bugün regl günümdü olmadım. Sol kasığımda hafif batmalar var, bugün test yaptım ama sabah İLK idrar değildi, öğlen yaptım negatifti.
Canım 8 inden beri her wc den sonra kahverengli lekelenmem oluyor, doktor ultrasonda bir kanama alanı göremedi ve progestan verdi . haftaya 7 haftalık olduğumuzda kalp atışı için gideceğim, o zamana kadar bekleyeceğiz dedi. Ağırlık kaldırman etkili olmuş olabilirKizlar 22 Eylül'de transfer olmuştum.bugun 5+6 dayım son adet tarihime göre. Bugün saat üçten beri kahverengi leke geliyor. Hem fitil hem kahve leke karışık. Bu yerleşme kanamasi değildir heralde . yerleşme kanaması bu haftaya kalirmi. Dün sandalye falan kaldirmistim sıkıntı olmaz diye. Bugün böyle biseye sebep olmuş mudur bilmiyorum . Çok tedirgin oldum. Eşim işte olduğu için yatıp dinlenmem de çok mumkun değil. İşten yeni geldim evde üç yaş kızım var. Takip ediyorum artarsa doktora bilgi veririm artık. Karın ağrınız oluyor mu haftası benimle yakın olanlar . Yazarsanız sevinirim. Benim ağrılarım oluyor ara ara geçiyor tekrar geliyor.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bende bugun keseyi gördm çok şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi zaman nasıl geçecek arkadaşlaarrrrrr![]()
benim ilk hamileliğimde çok uzun süre kahverengi lekelenmem oldu fitil kullandım 13-14 haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam hiç bir problem olmadı sağlıkla doğurdum. Ara ara kasık ağrım da olurdu.Kizlar 22 Eylül'de transfer olmuştum.bugun 5+6 dayım son adet tarihime göre. Bugün saat üçten beri kahverengi leke geliyor. Hem fitil hem kahve leke karışık. Bu yerleşme kanamasi değildir heralde . yerleşme kanaması bu haftaya kalirmi. Dün sandalye falan kaldirmistim sıkıntı olmaz diye. Bugün böyle biseye sebep olmuş mudur bilmiyorum . Çok tedirgin oldum. Eşim işte olduğu için yatıp dinlenmem de çok mumkun değil. İşten yeni geldim evde üç yaş kızım var. Takip ediyorum artarsa doktora bilgi veririm artık. Karın ağrınız oluyor mu haftası benimle yakın olanlar . Yazarsanız sevinirim. Benim ağrılarım oluyor ara ara geçiyor tekrar geliyor.
Merhaba canim oncelikle gozun aydin, benimde sat 26 agustos, ve 16 ekimde kalp atisini duymaya gitcem, sende herhangi bi belirti varmi mide bulantisi istahsizlik fln ?Son adet tarihim 26 Ağustos, 6+3 ile burdayız16 Ekimde kalp atışını duymak için randevumuz var.
Kalp atışını duydun mu acabaMerhaba şuraya yerleseyimHaziran anneleri olarak
Bende bugün duymaya gidicem inşallah duyarızMerhaba canim oncelikle gozun aydin, benimde sat 26 agustos, ve 16 ekimde kalp atisini duymaya gitcem, sende herhangi bi belirti varmi mide bulantisi istahsizlik fln ?
Daha ben salı günü kese görmeye gidicemKalp atışını duydun mu acaba
İlk defa doktora giriyorsunuz değilmi sizinle aynıyız cunki ben daha kese görmek için gidecegim salı günü hiç geçmiyor zaman haber verirsinizBende salı gunu merkezdekı doktora gıdecegım ama dayanamadım şimdi devlete geldim bekliyorum![]()