Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
kızlar selam komik gelicek belki ama kasım indirimlerinde ben para tutan büyük parçaları almayı düşünüyorum bebek arabası gibi siz ne düşünüyosunuz bu konuda ne zaman alınmalı herseye her gecen gün zam geliyor sonucta
Bencede almalısınız ben oğlumun herşeyini sakladım allahtan hiç alışveriş derdim yok bi kız olursa pembiş bişeyler alıcam o kadar kıyafetleri falan unisex çoğunlukla zaten ama büyük eşyaları yeniyıldan önce almak çok karlı olacaktır çünkü bugün 1 liraya almadığın yarın 2 lira oluyor

Aynen bende canım otomatik sallanan Ana kucağı almak istiyorum ama iyimi kötümü bilmiyorum
Bende kendi sallanan vardı çok ekmeğini yedim canım yani 2. Aydan 9. Aya kadar kullandım daha ağırlığı taşısa kullanırdım valla tatilde onda uyudu evde onda uykuya daldı ek gıdaya onda yedirdim elektrikliler çok portatif olmuyor ama o kendi sallananlar katlanabilir kılıfı falan çıkarılabilir ya hem çocuk kendi sallayınca daha hoşuna gidiyor tavsiye ederim

Haklisiniz ama buradq bir cok tup bebek pozitif goren var hepimizin durumu biraz riskli. Senelerdir bugunleri bekledigimiz icin sevincinizi yasayin bence 😊
haklısın ya risk hep var sonuçta gebelik bu neticede. Bende keseyi bi göreyim de söyleyeyim diyorum herkes şuan 2. Tedaviye hazırlandığımı sanıyor bir de ya 🙈

Kızlar birşey merak ediyorum ailelere ne zaman söylediniz? Ya da söylediniz mi henüz? Keseyi görünce mi söylesek kalp atışını mı beklesek hiç bilmiyorum bi an önce de söylemek istiyorum tüm aile bu haberi bekliyor yıllardır 🥹
Ben sadece anneme söyledim diğerlerine kalp atışını duyunca diycegiz

Kızlar birşey merak ediyorum ailelere ne zaman söylediniz? Ya da söylediniz mi henüz? Keseyi görünce mi söylesek kalp atışını mı beklesek hiç bilmiyorum bi an önce de söylemek istiyorum tüm aile bu haberi bekliyor yıllardır 🥹
ay ben beta hcg 30 geldiği saniye annemi aradım babamla öğrendiler ahahhaha. ertesi gün esimin anne babasına bir kaç gün sonra da yakın arkadaşlarıma söyledim

Ayyy valla ben kadın doğum doktoruna aldım randevu galiba 4 kasıma kadar beklemicem kalp atışını dinlemeye gidicem yarına karnım ağrıyor bahanesıyle 🙈🙈😬
Sen de bendensin. Kendi doktorum 28ine verdi kese randevusu, test günün 14ydü.ben 22sinde lekelenme yaşayınca başka dr gittim gördüm keseleri. Benim doktorum gelmene gerek yok yerleşme lekelenmesidir o 28 inde gel dıyecek kadar rahat ama ben değilim 😆

Kızlar ben sürekli ağlıyorum ya 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu birden hayatım değişti kaygılarım var hamilelikle ilgili doğumla ilgili doğumdan sonra napcam hiç hazır değildim bu durumu yaşayan varmı konuşmaya ihtiyacım var 😔

Ben 5+1 ya tabiki bulantısız hamilelik herkesin hayali ama insan endişe ediyo acaba iyi mi bi sorun var mı diye çünkü yorgunluk halsizlik falan da yok bebiş iyidir insallah çok habersiz bırakiyo beni 😅😅
Benim de öyle. 5+6 yım bugün. Bulantı yok, halsizlik yok, iştahım çok açık, çok az uyuyorum. Nasip olsun da nasıl olursa olsun duasındayım 🤲

Kızlar ben sürekli ağlıyorum ya 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu birden hayatım değişti kaygılarım var hamilelikle ilgili doğumla ilgili doğumdan sonra napcam hiç hazır değildim bu durumu yaşayan varmı konuşmaya ihtiyacım var 😔
biz 3 senedir evliyiz ve bebekten önce terapiye gideceğiz. bu zor koşulda birbirimizi nasıl daha iyi anlarız nasıl üstesinden gelebiliriz vs için. benim en buyuk korkularımdan birisidir evliliğimizin bebekten sonra kötü şekilde değişmesi. belki önce sadece siz (durumu kabullenip güzel yonlerine odaklanana kadar) daha sonrasında da bu duruma en iyi şekilde nasıl adapte oluruz diye eşinizle terapiye gidebilirsiniz

Ben ağustosta kimyasal gebelik yaşadığım için ve eşim negatif ben pozitif kan grubundan olduğumuz için doktorum tarama testleri yerine fetali önerdi ama tabi bunun sürecine daha cok var
Ben de pozitifim, eşim negatif. Bunun ne gibi bir etkisi olabilir? Anne negatif Baba pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor diye biliyorum çünkü.

biz 3 senedir evliyiz ve bebekten önce terapiye gideceğiz. bu zor koşulda birbirimizi nasıl daha iyi anlarız nasıl üstesinden gelebiliriz vs için. benim en buyuk korkularımdan birisidir evliliğimizin bebekten sonra kötü şekilde değişmesi. belki önce sadece siz (durumu kabullenip güzel yonlerine odaklanana kadar) daha sonrasında da bu duruma en iyi şekilde nasıl adapte oluruz diye eşinizle terapiye gidebilirsiniz
Kaygılarımdan bir taneside hamilelik boyunca vücudum değişince eşimin gözü dışarıya kayarsa beni beğenmezse artık aramızdaki bağ koparsa diye yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

Kendi aileme beta artışı kesinleşince söyledik (tüp bebek sürecimizi biliyorlardı), eşimin ailesine söylemek için kalp atımını bekliyoruz inşallah onlara sürprizle söyleyeceğiz. Tabi kayınvalideme aile dediğime bakmayın, kayınpederime üç aya kadar söyleyemeyiz sanıyorum💐🤲🏻.

Kaygılarımdan bir taneside hamilelik boyunca vücudum değişince eşimin gözü dışarıya kayarsa beni beğenmezse artık aramızdaki bağ koparsa diye yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
kendinizi üzmeyin eşiniz de bu yolun bir parçası hislerinizi konuşabilirsiniz, terapiye gidebilirsiniz vs ama eşinizin sizi çok sevdiğine eminim. Allah korusun ama dua edin kendinizi doldurmayın eşinizi de kendinize çikinsetmeyin inşAllah her şey hepimiz için çok güzel olur

Kendi aileme beta artışı kesinleşince söyledik (tüp bebek sürecimizi biliyorlardı), eşimin ailesine söylemek için kalp atımını bekliyoruz inşallah onlara sürprizle söyleyeceğiz. Tabi kayınvalideme aile dediğime bakmayın, kayınpederime üç aya kadar söyleyemeyiz sanıyorum💐🤲🏻.
Ay yazık kayınpederin günahııı neeee😀 şaka bir yana bende keseyi görünce söyleyeceğim eşim beklemeyelim diyor kalp atımını dedim tamam ya 😃

Back
X