- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.521
Gözünüz aydın cnm sevindim kaç mm kese yolk sac gordumu doktorcanım güzel geçtii kesemizi gördük 5+4'üz sanırım2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın cnm sevindim kaç mm kese yolk sac gordumu doktorcanım güzel geçtii kesemizi gördük 5+4'üz sanırım2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
![]()
8,5mm canım kese göründü sadece 2 hafta sonra bebişle kalp atışını görmek için çağırdıGözünüz aydın cnm sevindim kaç mm kese yolk sac gordumu doktor
Hadi inşallah bu yolda olan herkes dualırımdaay tebrik ederim darısı yarın bana dua ediinnn![]()
kesemizi gördük 2 hafta sonra inşallah kalp atışı duymaya gidicezHadi inşallah bu yolda olan herkes dualırımda![]()
Maşallah cnm sağlıkla duyalım kalp atışlarını 10 gun sonraya çok kişiyiz sanırım kapl atışı için gidecek8,5mm canım kese göründü sadece 2 hafta sonra bebişle kalp atışını görmek için çağırdı
Bende 5 +4 üm ama kalp atısını bile azda duyduk çok şukur herkesın farklı oluyoYarın 5+3 olacak canım çok heyecanlıyım ilk randevu bakalım keseyi bi görsemyolk saça erken diyorlar evet ama belki kıyısından görürüz
![]()
Ay gerçekten mi maşallah minnoşaBende 5 +4 üm ama kalp atısını bile azda duyduk çok şukur herkesın farklı oluyo![]()
ay inşallah canım 10 gün sonra buralar coşacakMaşallah cnm sağlıkla duyalım kalp atışlarını 10 gun sonraya çok kişiyiz sanırım kapl atışı için gidecekhepimiz hayırlı guzel haberler alalım duyalım miniklerimizin kalbini
![]()
Senın yerınde olmayı o kadar çok insan var ki ben bile tüp bebekle hamıle kaldım burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldı lütfen böyle şeyler yazma dualar oku kendıne keşke senin yerınde olsaydım ve yeni evlendıgımde bende doğal şekılde hamile kalsaydımKızlar ben sürekli ağlıyorum ya 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu birden hayatım değişti kaygılarım var hamilelikle ilgili doğumla ilgili doğumdan sonra napcam hiç hazır değildim bu durumu yaşayan varmı konuşmaya ihtiyacım var![]()
Kaygılarımdan bir taneside hamilelik boyunca vücudum değişince eşimin gözü dışarıya kayarsa beni beğenmezse artık aramızdaki bağ koparsa diye yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Canım parol hamılelere verıyor doktor ama sen yınede doktoruna sorHerkese iyi akşamlarilk gebeliğim ben de 4+5 im cuma günü nasipse kese görmek için gideceğim. Bir haftadır lekelenmem var doktor yerleşme olduğu için dedi. Bir de baş ağrısında bu dönemlerde parol içebilir miyim acaba? Öğleden beri başım çok ağrıyor.
İçmek istemiyorum da işte sabrediyorum. Tamam Bi bakayımCanım parol hamılelere verıyor doktor ama sen yınede doktoruna sor
Soğuk kompress iyi geliyor diyirlar canim soguk uygulayip karanlikta yat istersenİçmek istemiyorum da işte sabrediyorum. Tamam Bi bakayım![]()
İnşallah cnm yaay inşallah canım 10 gün sonra buralar coşacak![]()
Teşekkür ederim daha iyiyimSoğuk kompress iyi geliyor diyirlar canim soguk uygulayip karanlikta yat istersen
Evet oyuzden kendini şartlama içini ferah tutAy gerçekten mi maşallah minnoşa![]()