• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
kızlar bana doktor kalp atışını 6+3 de görmesiyle dün esnofem ve corasirini kestirdi direk. oksaparı da elinde ki kutu bıtınce bırakabılırsın dedı fıtıl ve prog dex iğne devam aynı sekilde 10 hafta sonrası kesebiliriz onları da ben haber vereceğim dedi. sizlerde ilaç durumu nasıl ? ama ben kan sulandırıcı doğuma kadar kullanları biliyorum kafam karıştı.
Ecopirin kullanıyorum bende. Doğuma kadar dediler. Benimde kafam karıştı. Kullanmayan var bir sürü. Doktora soracağım neden kullanmak gerektiğini.

kızlar bana doktor kalp atışını 6+3 de görmesiyle dün esnofem ve corasirini kestirdi direk. oksaparı da elinde ki kutu bıtınce bırakabılırsın dedı fıtıl ve prog dex iğne devam aynı sekilde 10 hafta sonrası kesebiliriz onları da ben haber vereceğim dedi. sizlerde ilaç durumu nasıl ? ama ben kan sulandırıcı doğuma kadar kullanları biliyorum kafam karıştı.
DOguma kadar kullananlarin pihtilasma sorunu vardir muhtemelen. Bana 12.haftaya kadar kullanacagiz sonra kesilecek dendi. Estrofem 8 e kadar dedi

kızlar burda çoğu kişide kahverengi lekelenme olmuştu sanırım benim de 2 gündür var yalnızca kahverengi, olanların ki kaç güne bitti
bugün progestana başlayacağım

kızlar burda çoğu kişide kahverengi lekelenme olmuştu sanırım benim de 2 gündür var yalnızca kahverengi, olanların ki kaç güne bitti
Bende de oldu 5+6 da başladı şuan 6+3 üm 6-7 gündür devam ediyor kahverengi akıntı. ctesi başladı bende hemn dr a gittim progesteron verdi kullanıyorum ama son 2 gündür sanki biraz azaldı gibi ama endişeleniyorum da bi yandan neden bitmedi diye.

Geçen hafta olmuştu bende kahve lekelenme peçetede görüyordum 2 gün sürdü.. Bugün bu sabah geldi yine ama bu sefer pembe.. Ama doktor diyorku kahve pembe sıkıntı yok.. Geliyorsa bol su uzan ayağının altınada yastık koy dınlen

Bende de oldu 5+6 da başladı şuan 6+3 üm 6-7 gündür devam ediyor kahverengi akıntı. ctesi başladı bende hemn dr a gittim progesteron verdi kullanıyorum ama son 2 gündür sanki biraz azaldı gibi ama endişeleniyorum da bi yandan neden bitmedi diye.
bugün gittim bende sorun yok dedi ama dikkat et yine dedi beni de tedirgin etti
her geldiğini hissettiğimde korkuyla gidiyorum lavaboya
bakalım işe yarar hepimiz için

Geçen hafta olmuştu bende kahve lekelenme peçetede görüyordum 2 gün sürdü.. Bugün bu sabah geldi yine ama bu sefer pembe.. Ama doktor diyorku kahve pembe sıkıntı yok.. Geliyorsa bol su uzan ayağının altınada yastık koy dınlen
çalışıyorum ya kimsenin de haberi yok iş yerinde:(
bakalım beni de korkutmaya başladı

Valla bugün gittim gördüm açıkçası ben üniversite hastanesine gidip fetal DNA için birazda bilgi almak istedim. Fetal DNA yaptiricam. O yüzden gittim kan tahlilleri falan kontrolünude yaptırdım. Fetal DNA sonucum çıktığında tekrar giderim diye düşündüm.
Şu an böyle danslar yapıyor kendince teyzeleri 🥹
Masallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah bende fetal düsünüyorum ve üniversite hastanesine gidiyorum senin gibi bana doktorum daha önce kimyasal yasadığımdan dolayı direk fetal önerdi suan 8+3 üm aralık ilk haftası gidicem muhtemelen o zaman fetal icin konusuruz kendisiyle

bugün gittim bende sorun yok dedi ama dikkat et yine dedi beni de tedirgin etti
her geldiğini hissettiğimde korkuyla gidiyorum lavaboya
bakalım işe yarar hepimiz için
Evet ben de aynı durumdayım korkuyorum çok. doktorum istediğimiz bişey değil ama kırmızıya dönmemesi güzel dedi normal karşıladı bazı kadınlar 6-7 hafta bazılarının ilk 3 ay olailiyormuş. Ben son gittiğimde kanama alanı yok dedi vajinal muaynede bir de kese de büyümüş bebeğe benzer oluşum görmüştü 1 hafta önce. Yarın tekrar gideceğim 6+4 oluyorum umarım kalbi de duyabiliriz 💕

inşallah duyarsınız bu haftalarda hafiften hafiften duyuluyor zaten, ben pzt duymuştum bugün tekrar gittim var kalp atışı dedi
ben de bugün 6+4 üm yakınız nerdeyse
inşallah sağlıcakla vaktinde kavuşuruz bebişlerimize

inşallah duyarsınız bu haftalarda hafiften hafiften duyuluyor zaten, ben pzt duymuştum bugün tekrar gittim var kalp atışı dedi
ben de bugün 6+4 üm yakınız nerdeyse
inşallah sağlıcakla vaktinde kavuşuruz bebişlerimize
evet yakınız 1 gün var aramızda benim sat 23 eylüldü. inşallah duyabiliriz buna çok ihtiyacımızz var psikolojik olarak :)
sizin de regl ağrısı gibi ağrılarınız oluyor mu hafif hafif?

5 hafta 5 günlük hamilesin canım doğum tarihim 4 temmuz bu dönemde sadece kese ve yolk kesesi görebilirsin haftaya ancak bebeği görürsün
Merhabalar buradaki yazıları okurken sizin bilgili olduğunuzu gördüm son adet tarihim 20 Eylül 28 ekimde beta 171 30 ekimde 302 salı günü de 1429 du bir daha beta bakilmasina gerek olmadığını söylediler sağlık ocağına kaydım açıldı haftaya perşembe doktor randevum var ilk gebeliğim ve pek bilgi sahibi değilim tahmini doğum tarihi 28 haziran dedi ebe hanım haftaya perşembe kese görür müyüz vajinal mi normal ultrason mu bildiklerinizi bana aktarirsanjz çok sevinirim🌸

Back
X