- 16 Mayıs 2025
- 563
- 326
- 18
- 36
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.061
Rabbim sağlıksız gebeliklerden hayirli olmayan her şerden bizleri korusun. Melek olan yavrularimizla rabbim cennetinde bizleri kavustursun. Melikenin ruhuna da bedenine de Şafi ismiyle şifa versin Allahımiz.Merhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuyorum hep
Her aci tecrübe insani korkutuyor vesvese olmamıza neden oluyor. Fakat şunu da kesin olarak bilmek gerekir ki insani ölümden koruyan tek şey ecelidir.... her birimizin imtihanı yaşantisi rızkı bir birinden cok farklı sana olan bana olacak bana olan ona da olacak diye bir durum yok. Bu gibi durumlarda allaha dua edecegiz. Kendimiz icinde karşı taraf icinde. Allahim her birimize baştan sona hep guzel haberler almayi nasip etsin.
Hem hormonların etkisi hemde vesvese ile yaşadıklarınız olumsuz etkilenmeniz cok normal. Dünyadan bi haber evde izole gebelik gecirsenizde benzeri vesveseleri hep yaşayacaksınız. Bas etmek icin tek çare bence dua...
Kendimden ornek vermek isterim bu sabah oldu namaz icin kalktım kasigimda hafif agri var. Kılarken dedim ki acaba kilmasam bebeğe bisey mi olur. İçimden dedim analık delilik allah icin coktigin yolda hayırdan baska ne gelir ki...
Lütfen kalbinizi daha serin tutmaya çalışın bu duyguların sonu yok... elimizden geleni yapacağız gerisi taktidir.