• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Merhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuyorum hep
Rabbim sağlıksız gebeliklerden hayirli olmayan her şerden bizleri korusun. Melek olan yavrularimizla rabbim cennetinde bizleri kavustursun. Melikenin ruhuna da bedenine de Şafi ismiyle şifa versin Allahımiz.

Her aci tecrübe insani korkutuyor vesvese olmamıza neden oluyor. Fakat şunu da kesin olarak bilmek gerekir ki insani ölümden koruyan tek şey ecelidir.... her birimizin imtihanı yaşantisi rızkı bir birinden cok farklı sana olan bana olacak bana olan ona da olacak diye bir durum yok. Bu gibi durumlarda allaha dua edecegiz. Kendimiz icinde karşı taraf icinde. Allahim her birimize baştan sona hep guzel haberler almayi nasip etsin.

Hem hormonların etkisi hemde vesvese ile yaşadıklarınız olumsuz etkilenmeniz cok normal. Dünyadan bi haber evde izole gebelik gecirsenizde benzeri vesveseleri hep yaşayacaksınız. Bas etmek icin tek çare bence dua...

Kendimden ornek vermek isterim bu sabah oldu namaz icin kalktım kasigimda hafif agri var. Kılarken dedim ki acaba kilmasam bebeğe bisey mi olur. İçimden dedim analık delilik allah icin coktigin yolda hayırdan baska ne gelir ki...

Lütfen kalbinizi daha serin tutmaya çalışın bu duyguların sonu yok... elimizden geleni yapacağız gerisi taktidir.

Merhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuyorum hep
Buraya girmeyerek. Tek çözümü bu. Kayıplar her zaman yaşanabilir olabilir ama buraya girdikçe korkularımız ciddi anlamda çoğalıyor.

Rabbim korusun. Hamilelik sendromu duygularımız hassaslaşabiiliyor ama kendimizde düşünmek acaba olurmu demek bebeğe ve kendimizi kasmış oluruz. Benimde bu 2. Ve 7 8 ay sonra tuttu. Üstüne düşük tehlikem vardı ve kendimi olursa olur Rabbimin emaneti dıyerek kendime moral verdim şükür kanama alanım durmuş. Herşey moralle düzeliyor o yüzden keyfini çıkar canım🥰🥰

Kızlar bu benim kan sonucum. Bilgisi olanlar bi yol gösterebilir mi

Eklentiler

• IMG_6842.webp
    IMG_6842.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 61
Benim de sat 25 Eylül tam tarih 2 Temmuz gösteriyor bakalım yengeç burcu olacak o kesin 😂🤭
Merhaba benimde 14 Eylül ama ovulasyonda piki 26-27 Eylül'de gorduk ve değerlendirmistik haliyle muhtemelen o zaman kaldım,bunu baz alırsak tahmini ne zamana olur ki benim doğum 🤔 doktor kontrolüne daha var...

Bende mide yanmaları başladığı için kefir önerisiyle sade kefire başladım sabah bulantılarım da devam ettiği için yanına galeta tercih ediyorum bana iyi geliyor en azından mide bulandırmıyor aç da kalmıyorum rahatlatıyor size de tavsiye ederim
Benimde ne hikmetse sabahları gün içinde falan hiç midem bulanmiyor,gece 3 _4 gibi mide kasıntilari ile uyanıyorum, mümkünati yok sabaha kadar uyutmuyor sonra namazı kılıp gerisin geri yatıyorum öyle geçiyor,iki kızım var onlarda sabah olurdu bulantılarim..uygulamada bugün tam 7 haftalık yazıyor,bakalım sağlıkla gelir inşallah 🤲

çok teşekkür ederim, IgG daha önce geçirilmiş demek sanırım. bağışıklığım var aktif virüs yok demek değil mi
Evet evet korkma hersey olmasi gerektigi gibi dr lar zaten bu testleri yapmadan çiğ et yumurta yemeyin çiğ sebze yemeyin iyi yıkayın diyorlar.
Çiğ et yemeyiz diye düşünüyorum tek sushi yiyorsaniz yemeyin artik birde mayonez bazi kremalarin ici pişmemiş yumurta oluyor onlara dikkat edin yererli ;)

ben mide yanmasından bittim sanki bütün yemek borum dahil alev icerisinde gibi geceleri ve sabahları mahvediyor beni

Canım aynı duygulardayım o yüzden belki 3 günde bir falan giriyorum. Stres stres beni kuruntulu düşünceler mahvediyor 😔

Canım benim öncelikle her şeyin olacağı varsa oluyor, kötü düşünmemek lazım, benim önceki gebeliğim çok travmatik sonlandı ama şu an hiç kötü düşünmüyorum. Hep iyi olacağını düşünüyorum. Hayatta olumsuz şeyler de oluyor ama her an olacak gibi düşünürsek hayat bizim için zorlaşır. Burada üyeliğini silsen de sosyal medya olsun çevrede hatta hastanede kontrole gittiğinde şahit olabilirsin böyle olumsuz şeylere. Lütfen karamsar olma bebeğin için zaten her şeyin en iyisini yapıyorsun. Bir şey olursa karamsarlığa kapılırsan bana yaz. ❤️
Arkadaşım üzmek istemedim ondan demedim kalbi durmuş😭
Başın sağ olsun canım

Merhaba, hepimizde aynı korkular mevcut ama aynı zamanda da elimizde olmayan bir durum oldugu icin teslimiyet mevcut, her ne yasanırsa yasansın Allah’tan geldiğini bilmemiz gerekiyor. Kayıp yasarsak da bunun bizim icin hayırlı oldugunu bilmeliyiz ve zaten söylenen de saglıklı bir gebeligin kolay kolay sonlanmayacagı, düsükle sonuclanıyorsa bebek saglıksız gelistigi icin bu sekilde oldugu.
Evet yazarken kolay, bu durumu yasama ihtimali hepimizi cok ürkütüyor aklımıza gelmiyor da degil ama ben karamsarlıga kapıldıgımda anda karnımı sıvazlayarak ayetelkürsi okuyor dua ediyor ve sonra baska konulara odaklanmaya calısıyorum
Allah hepimize saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin, saglıklı beslenip hareketlerimize dikkat etmekten baska yapabilecegimiz hicbir sey yok, onlar Allah’ın himayesinde Allah da her seyin en güzel ve en hayırlısını bilir
Gönlünü ferah tut, en güzeli teslimiyet ♥️
Kayıp yasayan arkadasım icin de Rabbim sabırlar versin, yeni bir mucizeyi saglıkla kucagına almayı en hayırlı zamanda nasip etsin insallah 🌸

Canım benim öncelikle her şeyin olacağı varsa oluyor, kötü düşünmemek lazım, benim önceki gebeliğim çok travmatik sonlandı ama şu an hiç kötü düşünmüyorum. Hep iyi olacağını düşünüyorum. Hayatta olumsuz şeyler de oluyor ama her an olacak gibi düşünürsek hayat bizim için zorlaşır. Burada üyeliğini silsen de sosyal medya olsun çevrede hatta hastanede kontrole gittiğinde şahit olabilirsin böyle olumsuz şeylere. Lütfen karamsar olma bebeğin için zaten her şeyin en iyisini yapıyorsun. Bir şey olursa karamsarlığa kapılırsan bana yaz. ❤️

Başın sağ olsun canım
Allah razı olsun canım benim inşallah ❤️iyiki varsiniz

Merhaba, hepimizde aynı korkular mevcut ama aynı zamanda da elimizde olmayan bir durum oldugu icin teslimiyet mevcut, her ne yasanırsa yasansın Allah’tan geldiğini bilmemiz gerekiyor. Kayıp yasarsak da bunun bizim icin hayırlı oldugunu bilmeliyiz ve zaten söylenen de saglıklı bir gebeligin kolay kolay sonlanmayacagı, düsükle sonuclanıyorsa bebek saglıksız gelistigi icin bu sekilde oldugu.
Evet yazarken kolay, bu durumu yasama ihtimali hepimizi cok ürkütüyor aklımıza gelmiyor da degil ama ben karamsarlıga kapıldıgımda anda karnımı sıvazlayarak ayetelkürsi okuyor dua ediyor ve sonra baska konulara odaklanmaya calısıyorum
Allah hepimize saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin, saglıklı beslenip hareketlerimize dikkat etmekten baska yapabilecegimiz hicbir sey yok, onlar Allah’ın himayesinde Allah da her seyin en güzel ve en hayırlısını bilir
Gönlünü ferah tut, en güzeli teslimiyet ♥️
Kayıp yasayan arkadasım icin de Rabbim sabırlar versin, yeni bir mucizeyi saglıkla kucagına almayı en hayırlı zamanda nasip etsin insallah 🌸
Allah razı olsun canım inşallah bol bol dua ediyorum iyiki varsiniz

Back
X