• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar randevularınıza kadar nasıl bekliyosunuz ya 🥹 ben çok sabırsızım elimde olsa her gün gidicem görücem bebeği. 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmek bilmiyor. olumsuz şeyler duydukça okudukça acaba mı diyip canımı sıkıyorum korkuyorum. sonra ayda 1 çağıracak beni onda neler yapıcam bilmiyorum 😂

Kızlar randevularınıza kadar nasıl bekliyosunuz ya 🥹 ben çok sabırsızım elimde olsa her gün gidicem görücem bebeği. 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmek bilmiyor. olumsuz şeyler duydukça okudukça acaba mı diyip canımı sıkıyorum korkuyorum. sonra ayda 1 çağıracak beni onda neler yapıcam bilmiyorum 😂
Yalnız değilsin canım bende zor bekleyenlerdenim Aralık 1 de kontrolüm var dayanamazsam bir özele gidecem heralde 😂 yada devlette başka doktora gitsem ne diyerek gidecem bir bahane bulsam anında giderim devlete

Yalnız değilsin canım bende zor bekleyenlerdenim Aralık 1 de kontrolüm var dayanamazsam bir özele gidecem heralde 😂 yada devlette başka doktora gitsem ne diyerek gidecem bir bahane bulsam anında giderim devlete
ben sadece özele gidiyorum diyorum bi bahane bulup kontrole falan mı gitsem napsam ama eşim kızıyo sabret azıcık napcaksın 9 ay diye 😂

yok hayatım ya bi iyi bi kötü oluyor anlamadım nasıl geçicek 🥹 ilaçsız atlatmaya çalışıyorum
Benimde bugün yutkunurken acımaya başladı ne yapsak ya gebeler için antibiyotik varmış aslında bi doktorla görüşüp almak istiyorum sanki ben

Benimde bugün yutkunurken acımaya başladı ne yapsak ya gebeler için antibiyotik varmış aslında bi doktorla görüşüp almak istiyorum sanki ben
valla ilaçsız geçirmek istiyorum biraz uzun ve zorlu olacak ama olsun 🥹 devamlı ılık limonlu ballı su, zencefilli elma kabuklu çay, mandalina portakal vs. bu haftalarda bazen normal olabiliyormuş. öksürmekten kasıklarımda sancılar başladı

valla ilaçsız geçirmek istiyorum biraz uzun ve zorlu olacak ama olsun 🥹 devamlı ılık limonlu ballı su, zencefilli elma kabuklu çay, mandalina portakal vs. bu haftalarda bazen normal olabiliyormuş. öksürmekten kasıklarımda sancılar başladı
Bana doktor limon kullanma dedi canım niye bilmiyorum ama sen de aşırıya kaçma limonda☺️ tam kışa denk geldik ya bizi biraz zorlayacak inşallah ilerlemeden bende meyvelere abanayım

Kızlar devlette farklı doktora gitsek soruyorlar mı neden geldin diye .görüyorlar mi ki geçmiş muayene tarihini ?bence yoğunluktan bakmazlar ne zaman geldiğimize hangi doktora geldiğimize ya

Bana doktor limon kullanma dedi canım niye bilmiyorum ama sen de aşırıya kaçma limonda☺️ tam kışa denk geldik ya bizi biraz zorlayacak inşallah ilerlemeden bende meyvelere abanayım
aa neden acaba 4 gündür limonla içli dışlı olduk 😂 artık kullanmayayım ben de. evet bir de daha tam kış başlamadı biraz zorlu olacak inşallah sağlıkla atlatırız

bir de bugün sürekli ama hafif geçmeyen bi alt karın ağrısı var böyle çekilme gibi ama sızlama gibi de. normaldir diyip kendimi güzel düşünmeye yönlendiriyorum

Mümkün olduğunca ilaçsız geçirin bu 3 ayı mecbur kalmadıkça içmeyin benim doktorum mide gazı var yemek yediğim zaman ağrı oluyor dayanmaya çalış bu dönem ilaçsız gecir dedi

Su anlik her hafta gittigim icin kolay bekliyorum ama ilerde nasil olur hic bilmiyorum😅

Su anlik her hafta gittigim icin kolay bekliyorum ama ilerde nasil olur hic bilmiyorum😅
çok zor arkadaşım 2 hafta beklemek bile zor 🥹 kasık ağrın devam ediyo mu biz dün doktorumuz onay verince eşimle ilişki denemek istedik tam birleşme de olmadı ama dünden beri hafif kasık ağrılarım devam ediyo tövbe ettim yani bir süre daha no 😂

çok zor arkadaşım 2 hafta beklemek bile zor 🥹 kasık ağrın devam ediyo mu biz dün doktorumuz onay verince eşimle ilişki denemek istedik tam birleşme de olmadı ama dünden beri hafif kasık ağrılarım devam ediyo tövbe ettim yani bir süre daha no 😂
Yani arada oluyor benimde. Iliski zaten yasak kanama alani ve tup bebek oluncq o yuzden o kismi bilmiyorum ama riske atma bosverr😅

Hanımlarr kan uyuşmazlığı iğnesi vurulan var mı aranızda? Ne zaman vuruldu, lekelenme geliyor muydu?

peki canım domates falan yiyebilir misin biraz bol tuz dök tuzlu kraker vs biraz kendini zorlayıp
Öyle yapıyorum artık kraker domates falan çok şükür bugünü atlattım bakalım sonraki haftalar nasıl geçecek

Kızlar yardım lütfen ben ilk kontrole 5+3 de gittim kese 7mm ydi ultrasonda 5+0 olarak hesaplandı doktor normal dedi sonra 6+4 de gittim kese 11.70 mmydi 6+0 ile uyumlu dedi doktor yolk sacı gördük bebeği ve kalp atışını duymadık. 9 gün sonra 7+6 da bugün tekrar gittim embriyoyu gördük 3.5 mm ama doktor 6+1 ile uyumlu kalp atışı yok dedi %60 olumsuz çarşamba yine gel bakalım dedi hiç bir şey anlamadım ben geç döllenme olsa başından beri öyle çıkmaz mıydı? Kafam çok karıştı
Yani 6+0 da embriyoyu görmeyip 6+1 de embriyoyu görüp kalp olmaması biraz garip geldi ama geç döllenme olabilir o sorun yaratmaz da gelişimle alakalı bir durum olabilir ama dediğim gibi 1 günde embroyu görüp kalp yok olayı garip geldi inşallah bir sorun yoktur yanlış bakılmıştır hayırlısı olsun 🙏🏼
Kızlar selam umarım hepimizin süreci güzel bir sekilde devam eder ben sey sormak istiyorum size anne yanı olarak ne alıcaksınız benim ev,m küçük ve bebişe ait bir oda yapamıcam ufak bir sifonyer ve yatak alıcam
park yatakların görüntüsü acıkcası cok hosuma gtmiyor sizce nasıl bi şey almalıyım beni bir süre götürebilicek bir sey almam lazım örn:1 yasına kaadar falan
Valla bacım en rahatı şüphesiz park yatak bende hiç beğenmiyordum şeklini şemalini ama oda yapmayacaksan en kullanışlı o benimkininde 1 yaşında odası oldu o zamana kadar 3 kapaklı bi gardrop birde 5 çekmeceli şifonyeri vardı park yatağı hem odadan odaya taşıyabiliyorsun hem anne yanı oluyor hem alçalıyor 8. Aylardan sonra falan kullanabiliyorsun 2 yr kadar yolu var hatta
P Paradisee Selam ben şöyle bir model düşünüyorum ikinize de fikir olur belki babymall mağazalarında da gördüm. üstteki sallanır beşik 4-5 yaşa kadar yatabilir dediler. sonrasında beşikle komodini sökünce ikea divan yataklarına benziyor ben böyle bişey alıcam
Bunlarda %100 ahşap üretmiyorlar çok nadiren denk gelebilirsiniz hepsinde mdf kullanıyorlar bir süre sonra boyası atıyor sallanır hali bozuluyor ses yapıyor yükselip alçalma olayı bir çoğunda olmuyor portatif hiç değil oda olsa belki ama odasız çok zor arkadaşım kullanıyordu 4. Ayda çöpe attı komple
Ay bizim keseyi görene kadar yasak vardı çok zor geçirdim hamilelikte benim istek tavan oluyor 😂😂 banada tam tersi birliktelik sonrası bi rahatlama geliyor ne sancım kalıyor ne kasık ağrım 😂😂

Back
X