- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.341
evet bende de tavanAy bizim keseyi görene kadar yasak vardı çok zor geçirdim hamilelikte benim istek tavan oluyorbanada tam tersi birliktelik sonrası bi rahatlama geliyor ne sancım kalıyor ne kasık ağrım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende de tavanAy bizim keseyi görene kadar yasak vardı çok zor geçirdim hamilelikte benim istek tavan oluyorbanada tam tersi birliktelik sonrası bi rahatlama geliyor ne sancım kalıyor ne kasık ağrım
![]()
Canım bi gün sonra değil 9 gün önce gittim embriyo yoktu regle göre 6+4 tü ultrasona göre 6+0 dedi 9 gün sonra bugün gittim embriyoyu gördü 3.50 mm ama 6+1 ile uyumlu dedi :/Yani 6+0 da embriyoyu görmeyip 6+1 de embriyoyu görüp kalp olmaması biraz garip geldi ama geç döllenme olabilir o sorun yaratmaz da gelişimle alakalı bir durum olabilir ama dediğim gibi 1 günde embroyu görüp kalp yok olayı garip geldi inşallah bir sorun yoktur yanlış bakılmıştır hayırlısı olsun![]()
Benim doktor pastil kullanabilirsin dedi bitkisel olduğu için sanırımMümkün olduğunca ilaçsız geçirin bu 3 ayı mecbur kalmadıkça içmeyin benim doktorum mide gazı var yemek yediğim zaman ağrı oluyor dayanmaya çalış bu dönem ilaçsız gecir dedi
erkekler böyle yaa maalesef bizden daha çok pimpiriklerBana hala yasak 13 haftaya kadar tüp bebek olduğu için eşime diyorum 13. Hafta girdiği an yapalım yok diyor korkuyor bişey olur diye ne zaman yapacaz inan bende bilmiyorum![]()
hangi marka önerdi acaba isim verdi miBenim doktor pastil kullanabilirsin dedi bitkisel olduğu için sanırım
Yok isim vermedi elimde iki tane vardı ikisini de attım kullanabilirsin dedi bence markaya takılmadı yanihangi marka önerdi acaba isim verdi mi
evet bende de tavaneşim bişey olur diye çok çekindi ama nedense ilişki sonrası bi yanma kasıkta ağrı oldu bugünde devam ediyo belki denk geldi
8'li haftalarda bebek daha hızlı büyüyosa ondandır
İlkinde benim eşimde çok çekiniyordu kızlar resmen adama zorla yaptırıyordumBana hala yasak 13 haftaya kadar tüp bebek olduğu için eşime diyorum 13. Hafta girdiği an yapalım yok diyor korkuyor bişey olur diye ne zaman yapacaz inan bende bilmiyorum![]()
onlar bence nadir insan tipleri ya hiç öyle olamam belki dediğiniz gibi son aylar olabilirİlkinde benim eşimde çok çekiniyordu kızlar resmen adama zorla yaptırıyordumama sonra şey oluyor insan kendini biliyor zaten yani ağrınız sancınız olunca bırakırsınız o da der bişey olunca söylüyor diye öyle gücenebilir belki
ama hamilelikte canım istemiyor diyenleri anlayamadım son aylar belki de bu zamanlarda nasıl duruyorlar çözemedim
![]()
poledrops ve strepsil mi ne onlar var elimdeYok isim vermedi elimde iki tane vardı ikisini de attım kullanabilirsin dedi bence markaya takılmadı yani
Arkadaşlar ilişkiyi doktorunuzmu yasakladı bana doktor yasak değil dedi biz çok sık ilişkiye giriyoruz korktum bunu görünceYani arada oluyor benimde. Iliski zaten yasak kanama alani ve tup bebek oluncq o yuzden o kismi bilmiyorum ama riske atma bosverr![]()
Merhaba ben ilk çocuğuma meltem smart beşik aldım 2 yaşında hala içinde yatıyor çok sağlam şık bir beşikKızlar selam umarım hepimizin süreci güzel bir sekilde devam eder ben sey sormak istiyorum size anne yanı olarak ne alıcaksınız benim ev,m küçük ve bebişe ait bir oda yapamıcam ufak bir sifonyer ve yatak alıcam
park yatakların görüntüsü acıkcası cok hosuma gtmiyor sizce nasıl bi şey almalıyım beni bir süre götürebilicek bir sey almam lazım örn:1 yasına kaadar falan
Bir çok doktor kalp atışknı duyana kadar ilişki yasak diyor ama bazıları sorun görmüyormuş eğer onay verdiyse sorun olmayacaktırArkadaşlar ilişkiyi doktorunuzmu yasakladı bana doktor yasak değil dedi biz çok sık ilişkiye giriyoruz korktum bunu görünce
Su anlik iki doktora gidiyorum ikisi de iki haftada bir cagiriyor randevulari ona gore ayarlayip bi hafta birine digerinde digerine gidiyorumHaftada 1 ozelemi gidiyorsun
Özel hastanemi devlet mi ikiside ona göre devletse bende başka doktora gidicemSu anlik iki doktora gidiyorum ikisi de iki haftada bir cagiriyor randevulari ona gore ayarlayip bi hafta birine digerinde digerine gidiyorum![]()
Evet benim durumumdan dolayiArkadaşlar ilişkiyi doktorunuzmu yasakladı bana doktor yasak değil dedi biz çok sık ilişkiye giriyoruz korktum bunu görünce
Yok iksi de ozel biri muayene digeri tup bebek doktorumÖzel hastanemi devlet mi ikiside ona göre devletse bende başka doktora gidicem![]()
Bunlarda tırmanıp düşme riski oluyor ya korkuyorum park beşik daha aşağıda olduğu için tırmanamıyorlar o yüzden bende park beşik düşünüyorum
Ultrasonda çok sağlıklı değil doktorlar 5 10 saniye bakıp çekiyorlar hemen zaten zararı olabilir diye benim merakımdan daha önemli bu durum. Böyle motive oluyorumKızlar randevularınıza kadar nasıl bekliyosunuz yaben çok sabırsızım elimde olsa her gün gidicem görücem bebeği. 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmek bilmiyor. olumsuz şeyler duydukça okudukça acaba mı diyip canımı sıkıyorum korkuyorum. sonra ayda 1 çağıracak beni onda neler yapıcam bilmiyorum
![]()