• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Ay bizim keseyi görene kadar yasak vardı çok zor geçirdim hamilelikte benim istek tavan oluyor 😂😂 banada tam tersi birliktelik sonrası bi rahatlama geliyor ne sancım kalıyor ne kasık ağrım 😂😂
evet bende de tavan 😂🙈 eşim bişey olur diye çok çekindi ama nedense ilişki sonrası bi yanma kasıkta ağrı oldu bugünde devam ediyo belki denk geldi 🥹 8'li haftalarda bebek daha hızlı büyüyosa ondandır

Bana hala yasak 13 haftaya kadar tüp bebek olduğu için eşime diyorum 13. Hafta girdiği an yapalım yok diyor korkuyor bişey olur diye ne zaman yapacaz inan bende bilmiyorum😂😂😂

Yani 6+0 da embriyoyu görmeyip 6+1 de embriyoyu görüp kalp olmaması biraz garip geldi ama geç döllenme olabilir o sorun yaratmaz da gelişimle alakalı bir durum olabilir ama dediğim gibi 1 günde embroyu görüp kalp yok olayı garip geldi inşallah bir sorun yoktur yanlış bakılmıştır hayırlısı olsun 🙏🏼
Canım bi gün sonra değil 9 gün önce gittim embriyo yoktu regle göre 6+4 tü ultrasona göre 6+0 dedi 9 gün sonra bugün gittim embriyoyu gördü 3.50 mm ama 6+1 ile uyumlu dedi :/

evet bende de tavan 😂🙈 eşim bişey olur diye çok çekindi ama nedense ilişki sonrası bi yanma kasıkta ağrı oldu bugünde devam ediyo belki denk geldi 🥹 8'li haftalarda bebek daha hızlı büyüyosa ondandır

Bana hala yasak 13 haftaya kadar tüp bebek olduğu için eşime diyorum 13. Hafta girdiği an yapalım yok diyor korkuyor bişey olur diye ne zaman yapacaz inan bende bilmiyorum😂😂😂
İlkinde benim eşimde çok çekiniyordu kızlar resmen adama zorla yaptırıyordum 😂😂 ama sonra şey oluyor insan kendini biliyor zaten yani ağrınız sancınız olunca bırakırsınız o da der bişey olunca söylüyor diye öyle gücenebilir belki 😂 ama hamilelikte canım istemiyor diyenleri anlayamadım son aylar belki de bu zamanlarda nasıl duruyorlar çözemedim 😂

İlkinde benim eşimde çok çekiniyordu kızlar resmen adama zorla yaptırıyordum 😂😂 ama sonra şey oluyor insan kendini biliyor zaten yani ağrınız sancınız olunca bırakırsınız o da der bişey olunca söylüyor diye öyle gücenebilir belki 😂 ama hamilelikte canım istemiyor diyenleri anlayamadım son aylar belki de bu zamanlarda nasıl duruyorlar çözemedim 😂
onlar bence nadir insan tipleri ya hiç öyle olamam belki dediğiniz gibi son aylar olabilir 😂 ilk diye herhalde sonradan alışırız 🙈😂

Kızlar selam umarım hepimizin süreci güzel bir sekilde devam eder ben sey sormak istiyorum size anne yanı olarak ne alıcaksınız benim ev,m küçük ve bebişe ait bir oda yapamıcam ufak bir sifonyer ve yatak alıcam
park yatakların görüntüsü acıkcası cok hosuma gtmiyor sizce nasıl bi şey almalıyım beni bir süre götürebilicek bir sey almam lazım örn:1 yasına kaadar falan
Merhaba ben ilk çocuğuma meltem smart beşik aldım 2 yaşında hala içinde yatıyor çok sağlam şık bir beşik

Arkadaşlar ilişkiyi doktorunuzmu yasakladı bana doktor yasak değil dedi biz çok sık ilişkiye giriyoruz korktum bunu görünce
Bir çok doktor kalp atışknı duyana kadar ilişki yasak diyor ama bazıları sorun görmüyormuş eğer onay verdiyse sorun olmayacaktır

Kizlar en son 8+5 de gittim doktora şuan 9+5 im 10 gün oldu biliyorsunuz göğüs hassasiyeti dışında hafifte kasık ağrısı oluyor doktor kalp atışı çok kuvvetli çok iyi dedi böyle iyi giderken kalp atiminda bir sorun olurmu gene karamsarlığa girdim ben hiç sevmiyorum bu huyumu doktor kontrolüm 1 Aralık tüp bebek doktorum şehir dışında çok uzak telefonla irtibat halindeyim hatta bana tüp bebek doktorum 8. Haftada estrofem progesteron iğne fitili bıraktırdı beni su olumsuz mod dan çıkarın lütfen
Bulunduğum bölgede devlete gidiyorum sadece

P Paradisee Selam ben şöyle bir model düşünüyorum ikinize de fikir olur belki babymall mağazalarında da gördüm. üstteki sallanır beşik 4-5 yaşa kadar yatabilir dediler. sonrasında beşikle komodini sökünce ikea divan yataklarına benziyor ben böyle bişey alıcam
Bunlarda tırmanıp düşme riski oluyor ya korkuyorum park beşik daha aşağıda olduğu için tırmanamıyorlar o yüzden bende park beşik düşünüyorum

Kızlar randevularınıza kadar nasıl bekliyosunuz ya 🥹 ben çok sabırsızım elimde olsa her gün gidicem görücem bebeği. 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmek bilmiyor. olumsuz şeyler duydukça okudukça acaba mı diyip canımı sıkıyorum korkuyorum. sonra ayda 1 çağıracak beni onda neler yapıcam bilmiyorum 😂
Ultrasonda çok sağlıklı değil doktorlar 5 10 saniye bakıp çekiyorlar hemen zaten zararı olabilir diye benim merakımdan daha önemli bu durum. Böyle motive oluyorum 😅

Back
X