- 9 Eylül 2024
- 152
- 67
- 18
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.021
kızlar bulantılarım iki gündür daha hafif darısı başınıza 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünelin sonunda ışık oldugunu duymak sevindirdikızlar bulantılarım iki gündür daha hafif darısı başınıza![]()
Aramizda bir gün var sizinle ama benim epey mide sorunlarım var. Bence hepimizinki kendine ozgu hic kendinize dert etmeyin❣Kızlar bazı günler ağır belirtiler yaşarken bazı günler sanki hamile değilmişim gibi oluyo bugün 9+1 olduk
Hangi diyetisyenle çalışıyorsunuz online mi yaniDiyetisyen desteği alıyorum. En değiştirdiğim şey karbonhidrat tüketimini azaltmak oldu. Sabah bol yeşillik 2 yumurta peynir ve sağlıklı bir yağ grubu (ceviz zeytin yada avokado) içeren bir kahvaltı yapıyorum öğlen genelde sebze yemeği ve yoğurt ara öğünlerde meyve kuruyemiş yada kefir meyve yiyorum akşamda 1 dilim ekmek yiyorum yada bunun yerine geçen pirinç bulgur makarna ne tercih edersem ve yanında ana öğünü yiyorum
8 haziran doğum tarihi
Yok hayır Kozyatağı tarafında ofisi var oraya gidiyorum.Hangi diyetisyenle çalışıyorsunuz online mi yani
umarım öyledir salı günü kontrolüm var kötü şeyler aklıma gelip gelip duruyorAramizda bir gün var sizinle ama benim epey mide sorunlarım var. Bence hepimizinki kendine ozgu hic kendinize dert etmeyin❣![]()
Valla benim tüm belirtilerim kızdı arkadaşlar görende kızın olucak dedi kafama tuz döktüler onda bile kız çıktı ama cinsiyet erkekMerhabalar gozunuz aydinsizde ogrenince buraya belirtileriniz ile beraber cinsiyeti yazar misiniz kendimiz icin tahminde bulunalim
![]()
ayyy hayırlı uğurlu olsunnnn herhalde test sonuçlarınız da iyi çıkmış rabbim bize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin çok ama çok sevindim bebişe yaKızlar bugün öğrendim cinsiyetini fetal dna olduğu için kesin bilgi oğluş geliyorP Prettywomaan tabloya da ekleyebilirsiniz
![]()
Ay evet çok şükür her şeyi temiz çıktı içim çok rahatladıayyy hayırlı uğurlu olsunnnn herhalde test sonuçlarınız da iyi çıkmış rabbim bize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin çok ama çok sevindim bebişe yaisim düşündünüz mü
![]()
Sağlıkla gelsin inşallah isimde karar verdiyseniz ekleyeyim tabloya ilk cinsiyet sizden geldi isimde sizden olsunAy evet çok şükür her şeyi temiz çıktı içim çok rahatladıisim olarak Aslan düşünüyoruz inşallah rabbim tüm annelere hayırlı haberler nasip etsin hepimiz hamilelik boyunca mutlulukla paylaşalım haberlerimizi inşallah
![]()
çok merak ettim ne aşerdinizKızlar ilginç bi aşermeniz oldu mu ya benim canım öyle 2 şey istedi ki bugün bilmiyorum canınız çeker mi sizinde yazmaya çekindim de ilkinde hiç nöyle olmamıştı![]()
Ay inşallah canı çeken olmaz olursa da allah affetsin ama hayatımda 1 kere yemiştim istanbulda bi mekanda üstelik kafamda güzeldi tadını da hatırlamıyorum çok fazla ama şuan orda yediğim bebek ahtapotu istiyor canım birde kına kokusu istiyorum yarın alıcam ikisinide kınayıda bi yerime yakarım artıkçok merak ettim ne aşerdinizbenim bugün tüm gün aklım kavundaydı resmen burnuma kokusu geldi
![]()
Deli gibi ıspanak aşeriyorum ama 1 değil 2 değil sürekli böyleKızlar ilginç bi aşermeniz oldu mu ya benim canım öyle 2 şey istedi ki bugün bilmiyorum canınız çeker mi sizinde yazmaya çekindim de ilkinde hiç nöyle olmamıştı![]()
Benimde öyle göğüs uçlarına dokununca acı vardı şişme yoktu ama o acı da kayboldu aniden bulantım geçti sonra Protestan iğne vurulunca geri geldi belirtiler gidip geliyor bütün gün endişeyle duruyorumKızlar bazı günler ağır belirtiler yaşarken bazı günler sanki hamile değilmişim gibi oluyo bugün 9+1 olduk