• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Benden başka bir ilaç içtim bulantım kesildi ilk defa doya doya yemek yedim ama tedirgin oldum şimdi diyorum midem bulansın hahah herşey ayrı dert 😄
Tedirgin oldugun gun ilac icme ve olacaklari gor🤣🤣 cok tanidik geliyor bana. Benimde bir kac gundur hafifledi gibi ama gaz mide yanmasi vb devam ediyir. Diyorum pitircik birini hafifletse digeri ile unutturmuyor sagolsun🤣

Kizlar kontrole hangi sıklıkla gidiyorsunuz ben en son 8+3 de gitmiştim şimdi 12+3 de gidecem Çarşamba günü doktor çok uzun tutmadimi sence benim kontrol günümü

Ay canım seninle aynı gidiyoruz farkındamısın🤣🥰 bende sulu sebze yumurta böyle mantı yiyemiyorum. Yavan kuru olacak. Ama dün ilk defa domates çorbasını içtim rahatsız etmedi. Bu arada benim de tiroidim var. 2.33 olmuş gayet güzel dedi. İlk 3 ay 2 istiyoruz sonraki 3 ay 2ila 3 son 3 ayda da 3ü korumamız lazım demişti doktorum
ay evet aynıyızz 🥹 valla o kadar özledim ki çorba sebze yemekleierimi

Kizlar kontrole hangi sıklıkla gidiyorsunuz ben en son 8+3 de gitmiştim şimdi 12+3 de gidecem Çarşamba günü doktor çok uzun tutmadimi sence benim kontrol günümü
Canim 8 de bende gittigimde doktor aslinda bir ay sonra cagiricam seni ama hadi bu seferlikte 2 hafta sonra gel demisti.😂🤭 bence seninki normal olan . Muhtemelen bundan sonra hepimiz ayda bir gidecegiz.

Aynen ama gelde bana sor beynimin içini anlatsam bogulursun su 3 gün bile beklemek çok zor zaman durdu resmen
Bende salı gitcem 8 de gitmiştim 10+ gitmiş Olcam o bile bana okadar uzun ki hareketlerini hissedene kadar bana 15 gun normal geliyor 1ay cok uzun bi sure şu zmnlarda ya

40-45 gün diye biliyorum canım

Bir problem olmaz di'mi 4 ay heyet, gerçi primi ve maaşı SGK verecek bana, işveren fesih yapabiliyor mu acaba? Tek sorum o
Ne kadar süreyle çalıştığına bağlı 6 aydan azsa 56 günden fazla rapor alamazsın 1.5 yıla kadar 70 gün 3 yıla kadar 85 gün 3 yıldan fazlaysa 98 gündü 2 yıl önce ben çalışırken değişmediyse eğer hatta bi personelimi hamileyken bu yasal sınırların dışında diye çıkarmak durumunda kalmıştım ama yinede bi muhasebeciye avukata falan danışabilirsin ama hamilelik sürecinde işten çıkartma prosedürü aşırı katı

Ne kadar süreyle çalıştığına bağlı 6 aydan azsa 56 günden fazla rapor alamazsın 1.5 yıla kadar 70 gün 3 yıla kadar 85 gün 3 yıldan fazlaysa 98 gündü 2 yıl önce ben çalışırken değişmediyse eğer hatta bi personelimi hamileyken bu yasal sınırların dışında diye çıkarmak durumunda kalmıştım ama yinede bi muhasebeciye avukata falan danışabilirsin ama hamilelik sürecinde işten çıkartma prosedürü aşırı katı
1,5 yıla yakın oldu burası, yeni yıla gireceğiz sıfırlanacak mı acaba? Danışayım bir, ücretsiz izin düşündüm ama işveren yanaşır mı şüpheli. 🤔

Bende salı gitcem 8 de gitmiştim 10+ gitmiş Olcam o bile bana okadar uzun ki hareketlerini hissedene kadar bana 15 gun normal geliyor 1ay cok uzun bi sure şu zmnlarda ya
Benide 1 ay sonra çağırdı ben devletten randevu aldım bi özele bi devlete gidicem meraktan duramam yoksa

1,5 yıla yakın oldu burası, yeni yıla gireceğiz sıfırlanacak mı acaba? Danışayım bir, ücretsiz izin düşündüm ama işveren yanaşır mı şüpheli. 🤔
Yani ücretsiz izinde işverene batan çıkan bişey yok sadece kadro doldurmuş oluyorsun onu dert eder mi bilemiyorum yani çalıştığın pozisyonda kısıtlı işçi sınırlaması varsa sorun olur ama kadro sınırlaması yoksa sorun olmayacaktır

Kızlar benim tiroidim biraz yüksek çıkmış euthyrox 25 mg yarısını içiyorum bir haftadır inşaallah bebeğimi etkilemez 😔

Back
X