Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13+4 de kontrole gideceğiz bugün. Ben bugün diyorum ama gün başladı diye :) yoksa gecenin bir yarısı şu anda, ya kızlar bende ne uyku düzeni kaldı, ne kilo kontrolü, ne psikoloji. Bu oğlan beni mahvetti. İnsanların 2. Trimester’da bulantısı geçer ben dün ilk defa istifra ettim…
13+4 de kontrole gideceğiz bugün. Ben bugün diyorum ama gün başladı diye :) yoksa gecenin bir yarısı şu anda, ya kızlar bende ne uyku düzeni kaldı, ne kilo kontrolü, ne psikoloji. Bu oğlan beni mahvetti. İnsanların 2. Trimester’da bulantısı geçer ben dün ilk defa istifra ettim…
Sizi cok iyi anliyorumm. Bu henuz cjnsiyetini ogrenemedigim bebis de beni cok zorluyor inanin 2 gundur gozumu biraz acabildim. 6 hafta bulanti ve mide sorunlarjndan dolayo yattim kilolar verdim yeri geldi serum aldimbu hafta uykuya dalamama başladi bende de. Elbet gececektir diye dusunmek istiyorumm ve size de aynisini soyluyorum