• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
13+4 de kontrole gideceğiz bugün. Ben bugün diyorum ama gün başladı diye :) yoksa gecenin bir yarısı şu anda, ya kızlar bende ne uyku düzeni kaldı, ne kilo kontrolü, ne psikoloji. Bu oğlan beni mahvetti. İnsanların 2. Trimester’da bulantısı geçer ben dün ilk defa istifra ettim…

13+4 de kontrole gideceğiz bugün. Ben bugün diyorum ama gün başladı diye :) yoksa gecenin bir yarısı şu anda, ya kızlar bende ne uyku düzeni kaldı, ne kilo kontrolü, ne psikoloji. Bu oğlan beni mahvetti. İnsanların 2. Trimester’da bulantısı geçer ben dün ilk defa istifra ettim…
Sizi cok iyi anliyorumm. Bu henuz cjnsiyetini ogrenemedigim bebis de beni cok zorluyor inanin 2 gundur gozumu biraz acabildim. 6 hafta bulanti ve mide sorunlarjndan dolayo yattim kilolar verdim yeri geldi serum aldim🫠😪bu hafta uykuya dalamama başladi bende de. Elbet gececektir diye dusunmek istiyorumm ve size de aynisini soyluyorum🫶

Back
X