• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Ben de kullanıyorum başından beri, bir problem olmaz doktor dediyse. 🫶🏻

IMG_2017.webp

kızlar bana da bakar mısınız :) şu an 11. haftadayım, bu 8. haftadaki görüntüsü

Siz neden kullanıyorsunuz acaba, günde 1 tane mi kullanıyorsunuz
önceki gebeliğimde kaybım olmuştu trombofili testi istedi doktorum, iki değerim kötü çıktı. İğne de vuruyorum ek olarak, günde bir tane de coraspirin içiyorum. Pıhtılaşmaya daha yatkın oluyormuş vücut ondan kullanıyorum.

Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Merhabalar bende kullanacagim tup bebek oldugu icin doktorum garanti olsun istedi. Bence doktorunuza guvenin sorun yapmayin ben zaten igne seklinde de kullaniyordum.

Arkadaşlar aranızda henüz 1.trimesterdayken ciddi kusmalar vs yaşayıp heyet raporu alabilen var mı? 30-40 günlük almak istiyorum. Zor süreç geçene kadar.
Ben o sekilde gecirdim ki hala da bitmedi ama doktorum heyet raporu ile ilgili bir sey demedi . Umarim alabilirsiniz insani cok zorluyor maalesef

önceki gebeliğimde kaybım olmuştu trombofili testi istedi doktorum, iki değerim kötü çıktı. İğne de vuruyorum ek olarak, günde bir tane de coraspirin içiyorum. Pıhtılaşmaya daha yatkın oluyormuş vücut ondan kullanıyorum.
benim de öyle Bende pıtılaşma sorunu gelmedi ama onlem amaçlı dr Kan sulandırıcı iğne coraspirin kullandırıyor. Birde yarım ölçü Şeker ilacı diaformin. Ek olarak ta gece yatmadan once varis corabı giyiyorum.

Diğer gebeliğimde tansiyon şeker problemim yoktu ama dr var gibi önlem alarak ilerliyor. Birde ek olarak 1 saat yürüyüş ilk haftalar yürüyemedim ama sanki 12 sonu 13 başı bi canlanma geldi gibi bana :) yuruyuslere de başladım.

Tüm annelere allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sürecimiz bi avazda su gibi akıp geçsin amin.

Anladım çok geçmiş olsun, Sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🙏

yaa🥹 amin inşallah hepimizinkini

önceliğim sağlıklı olması tabi ama kız çocuğu da ayrı bir tatlı oluyor🥰
anneler hisseder diyorlar daha bir şey hissedemedim ama😄
Tabiki en önemlisi sağlık, açıkcası ben kız istiyordum, ve hamile olduğunu öğrendiğim andan itibaren hep kız hissettim 3 kere de rüyamda gördüm kız bebek😊 Ve sonuç kızım olucak inşallah 🤲🤲

Kızlar günaydın bizde 13+ 4 de perinatoloji dr detaylı renkli ultrasona gittik. 1 saate yakın sürdü. Her yer detaylı ölçülerek incelenerek rapor hazırlandı .Şükür her şey yolunda.
Benim şuan sıkıntım kabızlık çekiyorum. Bitki çayları da kullanmak istemiyorum.
Sizlerde var mı bu durum Ne önerirsiniz ?

Back
X