Teşekkür ederim canım aminSimdi gordum cok sevindim canım coraspin kullanarak bebegini vaktinde saglikla kucagina alan cok kisi okudum ona da hic kafani takmaGüzel haberlerle, sağlıkla bebegini kucagina alacaksin insallah
@caksy ayy çok sevindimmm hayırlısı olsun herşeyinİyiyim canım benim teşekkür ederim tekrar başladım bakalım transfer hazırlığınasen nasılsın cinsiyet belli mi bebişin
Her şeyin yolunda olmasına sevindim, minik kızın sağlıkla gelsin inşallah
İyiyim ben de toparlandım devam
Tabi canim bi saatten sonra midede kaldirmiyor artik yaa hele o progestan mahvediyo insanı biraktiysan rahatlarsin iyi oluyo ohh miss boşverŞükür canımDün konuştum tepem attı her kafadan ses çıktı zaten bıraktım şimdilik midemi allak bullak ediyordu zaten mayıstan beri içim dışım ilaç iğne bir ben mi böyle hissetim kendimi onlarda extra midemi bulandırıyordu sanki..
Ayy evett dimiii bencede ilaçlad da mahvediyor insanı , bana da demir felan kullan dediler bir sürü yazmışlar merkezden ama yurtdışında muadilini bulmam lazım şimdi saçma sapan işlerTabi canim bi saatten sonra midede kaldirmiyor artik yaa hele o progestan mahvediyo insanı biraktiysan rahatlarsin iyi oluyo ohh miss boşverbenimde bittiydi baya gecenki kontrolumde demirle omegaya baslatti doktor
Güzel gelicek inşallahBende fetali salı gunu verdim canlarim. Kilolu oldugumdan ve kan sulandiricidan dolayı gec verirsem daha net ve dogru sonuc cikacagini soylediler o yüzden ben 14. Haftada verdim banada dua edin guzel sonuclar alalim insallah
Hadi yaa zor olur öyle olmadi ordaki doktoruna yazdir muadilini canım öyle daha kolay olur belkiAyy evett dimiii bencede ilaçlad da mahvediyor insanı , bana da demir felan kullan dediler bir sürü yazmışlar merkezden ama yurtdışında muadilini bulmam lazım şimdi saçma sapan işlerTürkiyenin takviyeleri burda yok zorlanıyorum her türlü ya..
InsallahGüzel gelicek inşallahkaç kilosun desem kızarmısın bende kiloluyum ayy doğuma kadar böyle kalsam iyi
Olsun oradakiler daha iyi canım ben burda bi ton vitamin kullandim degerlerim yukselmiyordu seyahatte ingiltereden takviyeler aldim 1 ayda degerlerim yükseldi. Bence senin icin daha iyi olurAyy evett dimiii bencede ilaçlad da mahvediyor insanı , bana da demir felan kullan dediler bir sürü yazmışlar merkezden ama yurtdışında muadilini bulmam lazım şimdi saçma sapan işlerTürkiyenin takviyeleri burda yok zorlanıyorum her türlü ya..
Güzel güzel hanımlarkizlar yaa ben sabah bakiyorum göbeğim yok gibi ama aksama bi çıkıyor maşallah sizinde böyle mi ?
Aynen benimde cikardida bu kadar değil tabiEvet canım yedikçe de büyüyor
Ama önceden de yemek yesem biraz su içsem göbeğim çıkardı benim zaten
Aynen benimde cikardida bu kadar değil tabigobuslendik iyice rahat biseyler bakıyorum kendime bide ev tasicam yaa
Benimde göbüş tam olarak böyle sabah işe gittiğim kıyafetler öğleden sonra sıkıyor sankiGüzel güzel hanımlarkizlar yaa ben sabah bakiyorum göbeğim yok gibi ama aksama bi çıkıyor maşallah sizinde böyle mi ?
Benimde göbüş tam olarak böyle sabah işe gittiğim kıyafetler öğleden sonra sıkıyor sankibir de soğuk algınlıgı ile uğraşıyorum bebişimiz kesin kız bu arada cuma günü öğrendim
Amin amin inşallah sağlıkla güzellikle alırız kucağımızaBir kız bebiş daha
Sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen benimde öyle kotlarim olmuyor bol bi kac biseu almistim ama onlardan da sıkıldım bi kac baharlik elbise ile hamile pantolonları aliyim diyorum bakalım. Sagol canimBen de dün almak zorunda kaldım canım
Pantolonlarımın düğmesi fermuarı kapanmıyordu.
Lcw comfort kısmı varmış, beli lastikli gibi düğmeli siyah keten pantolon, ince kumaş beli bağcıklı pantolon falan aldım.
Ne zaman taşınma canım
Şimdiden sağlıkla, mutlulukla oturun yeni evinizde inşallah bitanem
Aman dikkat et kendine canim mecbur kalabaliga giriyorsun birde cocuklar hastalaniyo sanada gecer dogal olarak bogazina iyi bak bol bol c vitaminli seyler yuketmeye çalış bagisikligin kuvvetlensin Allah bütün çalışan bayanlarin yardimcisi olsun zor gercektenBenimde göbüş tam olarak böyle sabah işe gittiğim kıyafetler öğleden sonra sıkıyor sankibir de soğuk algınlıgı ile uğraşıyorum bebişimiz kesin kız bu arada cuma günü öğrendim