Sor sor bişey önerir mutlaka zor olur yoksa daraltir seniDr soracam yarın yoksa patlıacam
Cinsiyeti öğrendikten sonra kendime engel olamadım iki müslim battaniye ve iki zıbın aldımAman dikkat et kendine canim mecbur kalabaliga giriyorsun birde cocuklar hastalaniyo sanada gecer dogal olarak bogazina iyi bak bol bol c vitaminli seyler yuketmeye çalış bagisikligin kuvvetlensin Allah bütün çalışan bayanlarin yardimcisi olsun zor gercektenyaaa cok sevindim ayy gelsin pembisss kiyafetler bende demin instada karsima cikti nasil guzel bir sayfa takımlar elbiseler icim gidiyor zor tutuyorum kendimi vallahi almamak için
Cinsiyeti öğrendikten sonra kendime engel olamadım iki müslim battaniye ve iki zıbın aldımçok teşekkür ederim
Birtanecim bi de probiyotik icin gorus istersen. Benimde ameliyat oncesi demir kullanimindan kabizligim vardi devamli oluyorsa ilaclar daha tembellestiriyormus biraktiginda duzelmesi zaman alıyormuş doktorum demisti. Vitamin olarak icilen probiyotikler bagirsagi cok duzenliyor hem de faydali bana o donem cok iyi gelmisti.Dr soracam yarın yoksa patlıacam
İyi yapmışsın canim insan heyecanlaniyor ister istemez bende biseyler örmeye başladım bakalımCinsiyeti öğrendikten sonra kendime engel olamadım iki müslim battaniye ve iki zıbın aldımçok teşekkür ederim
Ferrum hausman cnmHangi demir ilacını kullanıyorsun
Teşekkürler yarn bunuda sorayım likoşumBirtanecim bi de probiyotik icin gorus istersen. Benimde ameliyat oncesi demir kullanimindan kabizligim vardi devamli oluyorsa ilaclar daha tembellestiriyormus biraktiginda duzelmesi zaman alıyormuş doktorum demisti. Vitamin olarak icilen probiyotikler bagirsagi cok duzenliyor hem de faydali bana o donem cok iyi gelmisti.
Ferrum hausman cnm
Teşekkürler yarn bunuda sorayım likoşum
Bana da doktor yazmıştı bir tane midemi ağrıttı ve yan etkilerde kabızlık mide bulantısı da vardı. Ben de eczaneye sordum solgarın demirini önerdi. Demir oranı diğer ilacım göre biraz düşüktü ama emilimi daha kolay olduğu için kabızlık rahatsızlık yapmıyormuş. Şimdiye kadar da sıkıntı yaşamadım aklında bulunsunFerrum hausman cnm
Teşekkürler yarn bunuda sorayım likoşum
yok bebeği görmiecem kız :) ya arıyacam ya msj atacamÇıkar çıkmaz yaz bizeyakışıklıdan haber bekliyoruz
teşekkür ederim kuzumBana da doktor yazmıştı bir tane midemi ağrıttı ve yan etkilerde kabızlık mide bulantısı da vardı. Ben de eczaneye sordum solgarın demirini önerdi. Demir oranı diğer ilacım göre biraz düşüktü ama emilimi daha kolay olduğu için kabızlık rahatsızlık yapmıyormuş. Şimdiye kadar da sıkıntı yaşamadım aklında bulunsun
yok bebeği görmiecem kız :) ya arıyacam ya msj atacam
geçen hafta gittim
daha cokk var gitmeye
Geçen hafta gittiğini unutmuşum
Senin doktor iki ay sonraya çağırmıştır artık
@MasalTozu bu sefer 4 hafta sonra dedi.. detaylı civarı çağırdı
evet dün bu topikte daha transfer oluyordukÇok şükür yaMaşallah minnoşlar büyüyor
evet dün bu topikte daha transfer oluyorduk
şimdi yol arkadaşlarımız mücadele ediyor.. inşallah bizim arkamızdan gelecekler
evet dün bu topikte daha transfer oluyorduk
Evett inşallahGruba can geldi yeniden gerçekten
İleride hâlâ bebişler için konuşuyor oluruz inşallah
Hic sorma şaka gibievet dün bu topikte daha transfer oluyorduk