Aynen benimde öyle kotlarim olmuyor bol bi kac biseu almistim ama onlardan da sıkıldım bi kac baharlik elbise ile hamile pantolonları aliyim diyorum bakalım. Sagol canimhafta sonu tasincaz nasip olursa bu hafta icide ablamla yegenim tasincam evi temizlicekler sagolsunlar kendim temizleyesim varda korkuyorum mecbur sakince beklicem
Temizlik falan yapma bi iş yorma kendini sakın bırak yapsınlarAynen benimde öyle kotlarim olmuyor bol bi kac biseu almistim ama onlardan da sıkıldım bi kac baharlik elbise ile hamile pantolonları aliyim diyorum bakalım. Sagol canimhafta sonu tasincaz nasip olursa bu hafta icide ablamla yegenim tasincam evi temizlicekler sagolsunlar kendim temizleyesim varda korkuyorum mecbur sakince beklicem
Amin canim.benim inşallah mide yönünden rahatladim şükür yaa bi kaç gündür iyiyim istedigimi yeyip içiyorum hamileligin balayi diyolar yaa 2.trimestere ben öyleyim galiba şuan şu yanmalarim geçti yaa şükür valla son 3 ayda da tekrar baslamaz inşallah yanmada çok kötü inanki bulantiyi yine kusunca biraz rahatliyosun yanmada rahatlama diye bisey yok mahvediyo insanı ama hepsi gececek insallah sende rahatlicaksinAyy Allah razı olsun ablanlardan
Ben de öyle , her koku midemi daha da mahvediyor
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bebişle inşallah
Öyle yapicam zaten canim kendimi tutabilirsem esim istersen temizlikci tutuyum temizlesinler iki dakika dedide anlam sagolsun ben hallederim dedi zaten bos ev cok temizlenecek bisey yok tasininca da esim halleder artıkTemizlik falan yapma bi iş yorma kendini sakın bırak yapsınlar
Çok üzücü. Neden kaybetti sebebi belli mi pekiÖyle yapicam zaten canim kendimi tutabilirsem esim istersen temizlikci tutuyum temizlesinler iki dakika dedide anlam sagolsun ben hallederim dedi zaten bos ev cok temizlenecek bisey yok tasininca da esim halleder artıkkorkuyorum zaten yaa gecenlerde mi arkadasim 23 haftalik bebegini kaybetti kurtaj oldu hala onun etkisindeyim cok korkuyorum o yüzden Allah kimseye yasatmasin hepimize sağlıklı sihhatli yavrular nasip etsin
Evet normal cnm :)Güzel güzel hanımlarkizlar yaa ben sabah bakiyorum göbeğim yok gibi ama aksama bi çıkıyor maşallah sizinde böyle mi ?
Yok yaa bi sebepte bulamadilar suyu çokmuş suyun neyden çoğaldığınıda bulamadilar sonrada kese tasiyamadi heraldeÇok üzücü. Neden kaybetti sebebi belli mi peki
Doğru söylüyon canim düşünemedim yazdim öyle insan herseyden etkileniyor aslinda okumamak duymamak lazım çoğu şeyi bu dönemde kusura bakmayin kızlar eger moralinizi bozduysam hakkınızı helal edin aynen herkes kendi gebisligine odaklansin guzel ilerlicek güzel olacak herşey inşallahKızlar kötü şeyleri duymamaya okumamaya calışın... etkilenince cok acabalarla kalıyoruz
Hatta eğer etkilenen yapınız varsa siteye felan bile girmeyin..
Bu süreçte herkesn bünyesi hikayesi farklı... moral önemli
Amin canim.benim inşallah mide yönünden rahatladim şükür yaa bi kaç gündür iyiyim istedigimi yeyip içiyorum hamileligin balayi diyolar yaa 2.trimestere ben öyleyim galiba şuan şu yanmalarim geçti yaa şükür valla son 3 ayda da tekrar baslamaz inşallah yanmada çok kötü inanki bulantiyi yine kusunca biraz rahatliyosun yanmada rahatlama diye bisey yok mahvediyo insanı ama hepsi gececek insallah sende rahatlicaksinamin canım benim Allah razi olsun
Hayr bebeğim onu demek istemedimDoğru söylüyon canim düşünemedim yazdim öyle insan herseyden etkileniyor aslinda okumamak duymamak lazım çoğu şeyi bu dönemde kusura bakmayin kızlar eger moralinizi bozduysam hakkınızı helal edin aynen herkes kendi gebisligine odaklansin guzel ilerlicek güzel olacak herşey inşallah
İnşallah canım inşallahAyy maşallah bitanemm böyle geçmesine çok sevindim valla
Dün o kadar kötüydüm ki anlatamam.. Benim genelde kusturmayan ama sürekli bulantım oluyor.
Bazen midemde bazen boğazımda yumru varmış gibi his..
Aralıklarla bir şeyler atıştırınca azalıyor ama sürekli de bir şey yiyemiyorum ki
İnşallah senin de hepimizin de bundan sonrası balayı zamanları olur
Öyle canim tabikide ben burda çoğu uzgun hikayeleri okumamaya calisiyorum iste buda arkadasim olunca mecbur duyuyorsun üzülüyorsun ama Allah herkesi birseylerle siniyor niz sinavimizi geçtik elhamdulillah sagliklicada kucagimiza alacaz tum kalbimle inaniyorumHayr bebeğim onu demek istemedim
Kendinide uzak tut...
Elinden geldiğince.. bak üzilüosun üstelik sen 3 canlısın :) kendinide uzak tut
İnşallah canım inşallaho benimde ceviz yeyince oluyo midem cevizi hazmetmiyo sanki ogurtturuyo beni sürekli az kaldi yaa surda 5 ayimiz kaldi
Canim ben esime kuru kayisi kuru üzüm aldirdim onlari yiyorum aksamlar onlari yedikten beri rahat cikiyorum tuvaletime denemediysen dene istersen benimde lavaboya kalkmam artti gece 4-5 defa kalkiyorum azicik geliyor ama asiri varmis gibi sanci yapiyoDemir ilacından sonra lavabo sorunum dahada arttı.. suda içemiorum
Ortada göbişi yere düşecek teyzeler gibi dolanıyorum
Yiyorum kuzm ya..Canim ben esime kuru kayisi kuru üzüm aldirdim onlari yiyorum aksamlar onlari yedikten beri rahat cikiyorum tuvaletime denemediysen dene istersen benimde lavaboya kalkmam artti gece 4-5 defa kalkiyorum azicik geliyor ama asiri varmis gibi sanci yapiyo
Hadi yaa oda zor oluyor duphalac icsen oda mi fayda etmiyorYiyorum kuzm ya..
Normalde zaten kabzlk sorunu olan biriyim
Demir ilacıyla iyice arttı
İlaç zaten yapıo dr demişti ama bende aşırı oldu
Dr soracam yarın yoksa patlıacamHadi yaa oda zor oluyor duphalac icsen oda mi fayda etmiyor
Hangi demir ilacını kullanıyorsunDemir ilacından sonra lavabo sorunum dahada arttı.. suda içemiorum
Ortada göbişi yere düşecek teyzeler gibi dolanıyorum