- 27 Kasım 2019
- 514
- 456
- 103
- 30
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Ayy maşallah çok iyii bende 6. Gün öğrenmiştim. Kalp atışını duyunca çok rahatlıyor insanŞuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile
Aaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dediAyy maşallah çok iyii bende 6. Gün öğrenmiştim. Kalp atışını duyunca çok rahatlıyor insanama sanki haftaya kalp atışı için biraz erken gibi değil mi? Duymazsan keyfin kaçmasın.. biz tahlil günü sonrası 2 gün de bir toplam 3 kez kan verdik herkeste öyle oluyor sanırım katlandı mı diye bakılıyor. son tahlilimden 2 hafta sonra kalp atışı için git dediler
Hayırlı olsun Eylül ayı grubundan hatırladım sizi. Kalp atışı için erken bencede ben 19 Eylül'de transfer oldum sadece kese gördüm bu hafta haftaya kalp atışı için gideceğimAaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dedi
Hadi bakalım inşallah canım ama dediğim gibi duymazsan sakın stres olma çok erken çünkü. Kucağımıza aldığımız günler hızlıca gelir inşallahAaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dedi
Çift embriyo mu transferi yapıldı size? Bende 5. Gün kan testi öğrenenlerdenimŞuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile
Hayırlı olsun. Allah sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah. Sizin üç tane embriyo konulmustu sanki hatırladım. Acaba kaç tane tuttuAaa o zaman haftaya cuma bebeği gösterecek sanırım ama bana cuma günü alttan bakarsak kalp atışını duyarız dedi
Bende 24 eylülde transfer oldum 3 ekimde hamile olduğumu öğrendim yakınmışızzHayırlı olsun Eylül ayı grubundan hatırladım sizi. Kalp atışı için erken bencede ben 19 Eylül'de transfer oldum sadece kese gördüm bu hafta haftaya kalp atışı için gideceğim
Benim de o tarihte randevum canımmm17 Ekim cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Washingtonxy sizin kalp atışı randevunuz hangi gun
Bende yardımcı olacaklarını sanmıyorum doktorlara kalırsa her şeyi kullanabilirsin yiyip içebilirsin. Alkol sigara kullanma diyorlar sadece o kadar gerisi sana kalmış yaniBen gitmedim cildiyeye bunun için. Çok yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Kendi arastirmalarimla temiz içerikli ürünlere geçiş yaparım . Zaten temiz içerikli kullanıyorum çoğunu. Emzirme doneminden alışkanlık oldu bende
Ben 24 eylülde transfer oldum doktorumda beni 17 ekimde çağırdı kalp atışı duyabilir miyim sizce bende ?Benim de o tarihte randevum canımmm
Ayyy bende o kadar merak ediyorum ki çatlayacamHayırlı olsun. Allah sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah. Sizin üç tane embriyo konulmustu sanki hatırladım. Acaba kaç tane tuttu
3 embriyo benim Kıbrıs’ta oldum benÇift embriyo mu transferi yapıldı size? Bende 5. Gün kan testi öğrenenlerdenim
Yok ya şükürler olsun onun varlığı bana yetiyor Rabbim bu yolda olanların kucaklarını doldursunHadi bakalım inşallah canım ama dediğim gibi duymazsan sakın stres olma çok erken çünkü. Kucağımıza aldığımız günler hızlıca gelir inşallah
Aaa kaçıncı haftada duyuluyor ki sizin baya olmuş aslındaHayırlı olsun Eylül ayı grubundan hatırladım sizi. Kalp atışı için erken bencede ben 19 Eylül'de transfer oldum sadece kese gördüm bu hafta haftaya kalp atışı için gideceğim
Bende t+4 de idrarda ilk silik pozitif 5. Gün idrarda yine pozitif ve kanda 19 değerini gördüm de o yüzden sordum size. Benim iki embriyo transferim oldu ve değerimiz benzer. Sağ da ve solda batmalarınız oluyor mu acaba?Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?