- 26 Haziran 2023
- 270
- 155
- 33
- 25
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Keseyi gordunuz muBende 24 eylülde transfer oldum bugün kese görmeye gideceğim
Ben bugün gittim doktora keseyi gördüm ama tüp bebek olduğu için ilaçlardan hormonlardan kaynaklı kist oluşmuş bendeBen transfer sonrası 18.gün gördüm keseyi. Evet yakınız haftaya kalp atışı için çağırdılar inşallah duyabiliriz
Bugün gördüm çok şükür haftaya kalp atışına çağırdılar ama kist oluşmuş tüp bebek ilaçlarından kaynaklı 8 cmKeseyi gordunuz mu
Acıkcası bende kendımden suphelenıyorum cunku femera kullanarak dr transfer yaptı bendede genelde yumurta catlamıyor kıste donusuyor. Pekı zararı olurmukı takıpte kalacaksınBugün gördüm çok şükür haftaya kalp atışına çağırdılar ama kist oluşmuş tüp bebek ilaçlarından kaynaklı 8 cm
Bende aynı şekilde femara+ çatlatma iğnesi kullanarak transfer oldum doktor takip edeceğiz zararı olmaz rahim büyüdükçe o küçülür gider dediAcıkcası bende kendımden suphelenıyorum cunku femera kullanarak dr transfer yaptı bendede genelde yumurta catlamıyor kıste donusuyor. Pekı zararı olurmukı takıpte kalacaksın
Benim baya oldu canım transferin üstünden çok geçti 26 gün geçtiBende de oldu canım transferim 8. Gunu bide dun 15. Gunuydu acik kahverengi senin kacinci gunun
Cokmutlu oldum umarım sağlıkla kucaklarimoza alırız . Ben henüz duyamadım kalp atışını ama hareketli dedi sorun yok haftaya yine gideceğim inşallah duyarim .Olabilir başlarda aşırı baş dönmesi yapıyordu şimdi alıştımdün kalp atışını duydum minik fasulyemin Evet 11 Eylüldü transferim,sizin son durum ne?
Biri sekiz hafta devam etti kanama aralikla diye yazmisti ama sen yine de doktoruna bi sor canim kalp atisi duydun muBenim baya oldu canım transferin üstünden çok geçti 26 gün geçti
İnşaAllah canım inşaAllah oyle olurBende aynı şekilde femara+ çatlatma iğnesi kullanarak transfer oldum doktor takip edeceğiz zararı olmaz rahim büyüdükçe o küçülür gider dedi
Yok canım daha duymadım. Aşkında benimki kanama gibi değildi çok açık kahve akıntı şeklindeydiBiri sekiz hafta devam etti kanama aralikla diye yazmisti ama sen yine de doktoruna bi sor canim kalp atisi duydun mu
Bugun kac hafta kac gunluk oldunuzYok canım daha duymadım. Aşkında benimki kanama gibi değildi çok açık kahve akıntı şeklindeydi
Tekrar kan testi vermeyecek misin ?Cuma gel dedi bana
Hayirli olsun kalp atimini duydunuz muMerhabalar ben tüp bebek transferi beklerken, minik mucizem daha da mucizevi olarak kendiliğinden oluşup bize sürpriz yapmayı tercih ettişuan 6+2'deyim. Son adet tarihine göre yeni reglim gelmeden çok önce öğrendim
Benim yerlesme kanamasi dedikleri zaman oyleydi acik kahve renkli akinti transferden sonra oldu sekizinci gunde 15 16. Gunlerde de yine kahverengi oyle az miktarda geldi bende korktum doktora sordum normal dedi. Yine de endiseleniyoruz tabi zor sureclerden gectik tup bebek tedavisi zor stresliYok canım daha duymadım. Aşkında benimki kanama gibi değildi çok açık kahve akıntı şeklindeydi
Ben duymadim onumizdeki cuma 5+2 oluyor o zamana kontrole cagirdi o zaman da duyamayabiliriz erken cunku dedi bakalim kese gelisimi kontrole etmek icin cagiriyor sanirimKalp atimini duyanlar oldumu kaçınci haftada duydunuz tam kac hafta kac gunken karindan duydunuz
Kist gebelikte kayboluyormus kendiliginden bende oyle bisey duymustum kese boyutunu soyledi mi yolk sac olusmus miBugün gördüm çok şükür haftaya kalp atışına çağırdılar ama kist oluşmuş tüp bebek ilaçlarından kaynaklı 8 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?