- 4 Şubat 2016
- 199
- 136
- 103
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Hadi insallahBen de gizliden takip edenlerden. Tamam oldu bu iş deyince doktor öyle resmi üye olacağım
Etiketledim canım hersayfa kapanır bu kapanmaz editör yeni acmisHangi topik acaba?
Yok ben o açıdan demedim transfer oldum test gunu bekliyorum da ondan demistimResmi sayfa açılmış kapanma riskide yok editör açmış ben yerimi aldım orda
24 eylülde transfer oldum benim doktorum çok garanticiBenim kendi doktorum gel dedi tam tersine ben de ona sasirdim aslinda bilmiyordum burdakileri okuyunca gordum sonraki hafta gidildiginiSiz ne zaman transfer olmustunuz
Yaaa çok uş ama olsun her şeye değerBen Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dedilermide bulantılarım ilaçtan mı bebekten mi çözemedim valla
Keseyi görmek için gideceğim yarın bide doktorla tanışmak istiyorum. Tüp bebek doktorumu bırakcağım için. Tüp bebek doktorumada son kez gidip ilaçlarla ilgili konuşmak durumla ilgili değerlendirme tavsiye yapması için gideceğim.E siz daha erkene almışsıniz ben anlamadım şimdi. Tüp Bebek doktorumda devam etmiyorum çünkü kendisi çok yoğun. Keşke devam etsem çok iyi bir doktor ama dediğim gibi.
Canım birde 11 Eylül değil mi tramsferin 5. Gün ebriyo . Şu an kaç haftalık son benim.kafam.corba oldu az önce doktordan geldim .Merhabasabah,öğlen,akşam olmak üzere günde 3 tane alıyorum Transfer hazırlığında vermişlerdi hatta sordum doktoruma dozlarda hiç bir şekilde azaltma yapmadılar bu şekilde olması gerekiyor dediler 12. Haftaya kadar. Saçma olmuş rahim kasılınca alın demesi zaten amaç hiç kasılmaması
Bu hangi sayfa?Resmi sayfa açılmış kapanma riskide yok editör açmış ben yerimi aldım orda
Etiket yapıyorum şimdi resmi sayfa kapanma riski yokBu hangi sayfa?
Benim ilk gebeliklerimden gözlemlediğim kadarıyla bulantıyı bende folikasit yapıyordu. Folikasiti bırakında bulantı da bitmişti rahatlamıştımBen Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dedilermide bulantılarım ilaçtan mı bebekten mi çözemedim valla
Olabilir başlarda aşırı baş dönmesi yapıyordu şimdi alıştımBen transfer oncesi içmedim kan testinden sonra verdi . Her doktorun uyguladığı yöntem farklı heralde . Bizede bağlıdır tabi herkesin vücudu bir değil benim yaşımda 39kalp atışını duydunuz mu sizde 11 Eylül tramsfersiniz dimi
Onu ne zaman bıraktınız siz acaba onuda 12. Haftada bıraktırırlar mı kiBenim ilk gebeliklerimden gözlemlediğim kadarıyla bulantıyı bende folikasit yapıyordu. Folikasiti bırakında bulantı da bitmişti rahatlamıştım
Benimde pozitiffffOnu ne zaman bıraktınız siz acaba onuda 12. Haftada bıraktırırlar mı ki
Yaaa Hatırladım tabii. Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldumBenimde pozitiffffhatırladın mı beni
Şuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bileYaaa Hatırladım tabii. Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldumsağlıkla gelsin miniklerimiiz hangi aşamadasın şu an? Ne zaman kontrol
5haftalık olmuşuz bileŞuan T+11 biraz erken öğrendim 5.günde dayanamadım kan testi verdim anam birde ne göreyim 26 . 87 hiççç beklemiyordum şimdi elhamdüllilah haftaya keseyle kalp sesini duyacağız haftalık olmuşuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?