- 26 Haziran 2023
- 280
- 156
- 33
- 26
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Benim de doktorum 15. Gunde cagirdi muayene icin 12. Gunde pozitif haberi almistik cok sukur ama erken oluyor galiba herkes sonraki hafta gitmis. Vajinal muayene mi olucak sizin deBenim beta yüksek ya çıkar diye düşündüm ben salı günü 2827ydi şu an 5bin-6bin olmuştur muhtemelen o yüzden gözükceğini düşünüyorum
Evet vajinal olcak. Erken olunca vajinal oluyor sanırım daha iyi görmek için. Önemli değil bu benim için. Ben 9-11-13. Günler kan verdim doktor beni ultrasona 23. gün çağırıyor bana çok geç geldi. Ben çok heycanlandığım için cmt günü gideceğimBenim de doktorum 15. Gunde cagirdi muayene icin 12. Gunde pozitif haberi almistik cok sukur ama erken oluyor galiba herkes sonraki hafta gitmis. Vajinal muayene mi olucak sizin de
Benim kendi doktorum gel dedi tam tersine ben de ona sasirdim aslinda bilmiyordum burdakileri okuyunca gordum sonraki hafta gidildiginiEvet vajinal olcak. Erken olunca vajinal oluyor sanırım daha iyi görmek için. Önemli değil bu benim için. Ben 9-11-13. Günler kan verdim doktor beni ultrasona 23. gün çağırıyor bana çok geç geldi. Ben çok heycanlandığım için cmt günü gideceğim
Ben Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dedilerBen prolutex iğne kullanıyorum sadece doktorum kalp atışı duyana kadar kullancaksın dedi
Merhaba Eylül topiginden sizi biliyorumBen Nidicards,Prograf,Estrofem,Coraspin. Progestan fitil(günde6) Enox,Progestan Dex iğne kullanıyorum bide folik asitler günde 9 hap oluyor. 12. Haftaya kadar devam dedilermide bulantılarım ilaçtan mı bebekten mi çözemedim valla
MerhabaMerhaba Eylül topiginden sizi biliyorum. Birşey soracağım nidicwrdi banada verdi ama gerek olunca kullan dedi kasılma olursa kullan dedi düzenli almıyorum ağrım çok gibi olursa korkudan alıyorum ben siz nasıl kullanıyorsunuz .
5+7 de kalp atımı duyulmayabilir bile bence. Bende 6+1de gidecegim. Duyulacakmi bilmiyorum emin değilim ama doktor öyle çağırdı .Ya ben transfer günüme göre 4+6dayım tüp bebek doktorum 17 ekimde gel dedi 5+7 oluyo heralde o günde o gün kalp atışı duyulur muki? Ben dayanamadm 11 ekim cmt randevu aldım başka doktora.
Sizde başka doktora mı devam etceksiniz yoksa tüp bebek doktorunuza mı? Ben ilk ultrasonumu bi yaptırıyım tüp bebek doktoruna sonra başka doktora geçerim diye düşündüm
E siz daha erkene almışsıniz ben anlamadım şimdi. Tüp Bebek doktorumda devam etmiyorum çünkü kendisi çok yoğun. Keşke devam etsem çok iyi bir doktor ama dediğim gibi.Ya ben transfer günüme göre 4+6dayım tüp bebek doktorum 17 ekimde gel dedi 5+7 oluyo heralde o günde o gün kalp atışı duyulur muki? Ben dayanamadm 11 ekim cmt randevu aldım başka doktora.
Sizde başka doktora mı devam etceksiniz yoksa tüp bebek doktorunuza mı? Ben ilk ultrasonumu bi yaptırıyım tüp bebek doktoruna sonra başka doktora geçerim diye düşündüm
Ben de gizliden takip edenlerden. Tamam oldu bu iş deyince doktor öyle resmi üye olacağımBen konuyu gizliden takip etmeye başladım sende burdaymışsın
Gebelik testini silik görünce biz
Sjsjsj hoşgeldinnnnnYakaladım sizii
Doktor değilim ama oldu bu işBen de gizliden takip edenlerden. Tamam oldu bu iş deyince doktor öyle resmi üye olacağım
Sjsjsj hoşgeldinnnnn
HosbuldumSjsjsj hoşgeldinnnnn
Ben transfer oncesi içmedim kan testinden sonra verdi . Her doktorun uyguladığı yöntem farklı heralde . Bizede bağlıdır tabi herkesin vücudu bir değil benim yaşımda 39Merhabasabah,öğlen,akşam olmak üzere günde 3 tane alıyorum Transfer hazırlığında vermişlerdi hatta sordum doktoruma dozlarda hiç bir şekilde azaltma yapmadılar bu şekilde olması gerekiyor dediler 12. Haftaya kadar. Saçma olmuş rahim kasılınca alın demesi zaten amaç hiç kasılmaması
Beş binde kese gorunur canım kalp atımı on gün sonra en azBenim beta yüksek ya çıkar diye düşündüm ben salı günü 2827ydi şu an 5bin-6bin olmuştur muhtemelen o yüzden gözükceğini düşünüyorum
Resmi sayfa açılmış kapanma riskide yok editör açmış ben yerimi aldım ordaHosbulduminşallah haftaya hepimiz buranın resmi üyesi olabiliriz
Doğum tarihi 2 temmuz diyor bize 4 ekim transferi için ama zaten ikiz olursa mümkün değil 35. Veya 36. Haftada doğarlarDoktor değilim ama oldu bu iş
Hangi topik acaba?Resmi sayfa açılmış kapanma riskide yok editör açmış ben yerimi aldım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?