2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Kızlar kese randevusundan önce betayı kendiniz mi veriyorsunuz doktor mu istiyor? Benden sadece 2 defa istediler başta, sonra istemediler

Merhaba canım anneler ve anne adayları iki olumsuz aşılama sonrası tüp bebege gegiş yaptık iki aydır kullandıgımız takviyelerimiz var devam ediyoruz bu ay heyet ve tahlil yapılım tedaviye başlamacagı söylendi etlik ŞH yaptırıcaz inşallah sulu ıltrason çekildi rahim temiz çok şükür 2 yıldır belki daha fazla morfolojimiz hep 3 cıkarken bu sefer takviyelerle birlikte 6-7 cıktı sükğrker olsun ama tüp bebek yoluna girdik bir kere bir ay daha ertelesem anca bana stres olarak dönücek dikkat etmem gereken mutlaka yap yaptır dediğiniz birşey varmı

Canim benim daha onceki actigim konulari bi goz at

Karindan kese gordum henuz kalp atisina 2 haftam var
Ya bende geçen hafta cuma gördüm keseyi alttan ultrason ile, tüp bebek merkezim başka ilde olduğu için burda bir hastaneye gittim. Doktor gelecek hafta cuma tekrar gel dedi acaba kalp atışı için mi çok erken gibi geliyor 1 hafta tüp bebek doktoruma yazdığımda ise 2 hafta sonra gidin demişti ne yapacağımı bilemiyorum bu cuma gitsem mi gitmesem mi kontrol sürem var cuma biter

Benim doktorum da keseyi gördüğümüz günden iki hafta sonrasına çağırdı

Benim doktorum da keseyi gördüğümüz günden iki hafta sonrasına çağırdı
Burdan kac haftalik kac gunluk oldgunuzu hesaplatabilir siniz bu sitedenGebelik hafta hesaplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…