- Konu Sahibi washingtonxy
-
Gerçekten öyle . Herşeyden iki tane alacağız bir deZor tabiki ben simdiden odasini dusunuyorum ve bizim asonsor dar ayrica asonserden inince 5 6 tane merdiven basamagi var sonra disari cikabiliyorsun nasil yapicam hepsini dusunuyorum
Size ayda 5 bin verirler en azindan bezleri karsilar cocuk parasi benim baska cocuk yok o yuzden 1500 mus bezide karsilamiyo ikizlere bi ayricalik olmali aslindaGerçekten öyle . Herşeyden iki tane alacağız bir deben doğumdan bir ay sonra başka bir şehire tasinacagim. Ne yapacağım hiç bir planım yok
23 ekim17 Ekim cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Washingtonxy sizin kalp atışı randevunuz hangi gun
Yani 7+6 ya cagirdi bir gunde ben eklerim 8.haftada giderim23 ekim
Cook erken ogrenmissiniz hayırlı olsunBen de geldimaslında her şey için çok erken fakat bugün kan testimle hamile olduğumu öğrendim. Sürecin güzelce ilerlemesini herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim.
T+5 günümüzdeyim.
Sizi çok geç çağırıyorlar . Diğer arkadaşında öyleydi. Benim 6+1 olmuş oluyor . Bugün beşinci haftam doldu.Yani 7+6 ya cagirdi bir gunde ben eklerim 8.haftada giderim
Çok teşekkür ediyorımCook erken ogrenmissiniz hayırlı olsunben beşinci gün aşırı silik bir çizgi ile öğrenmiştim.
Her çocuk için bin beşyüz olmalı ya . Öyle degilmi. Toplamda 3000 olması lazım o zaman. Benim şimdi ikinciye bin beşyüz üçüncüye beşbin mi olcak . Ay bu hesapları yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya . Ben ikiz tutmaz dusuncesindeydim hep ama Rabbim ne derse o işte.Size ayda 5 bin verirler en azindan bezleri karsilar cocuk parasi benim baska cocuk yok o yuzden 1500 mus bezide karsilamiyo ikizlere bi ayricalik olmali aslinda
Evet siz çok erken kan testi yaptirmissiniz hata etmissiniz. Ben idrar testi yaptım ama kan testi için ön gün bekledim. İlk zamanlar beta yavaş yukselebilir ikj katı olmadı diye moral bozabilir. Doktoru dinleseydiniz daha iyi olurmuş.Çok teşekkür ediyorımBende silik pembe çizgiyi görünce kendimi hastane de buldum. Dedim burda varsa kanda da çıkmıştır çıkmış çok şükür. Şimdi ne kadar katlanacak onun stresi başladı
Evet ikinci cocuk ayda 1500 3.cocuk 5 bin o halde ayda 6 bucukHer çocuk için bin beşyüz olmalı ya . Öyle degilmi. Toplamda 3000 olması lazım o zaman. Benim şimdi ikinciye bin beşyüz üçüncüye beşbin mi olcak . Ay bu hesapları yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya . Ben ikiz tutmaz dusuncesindeydim hep ama Rabbim ne derse o işte.
Hos geldinBen de geldimaslında her şey için çok erken fakat bugün kan testimle hamile olduğumu öğrendim. Sürecin güzelce ilerlemesini herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim.
T+5 günümüzdeyim.
Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruzNe güzel bir grup enerjiniz hep tavan olsunpozitif olması için neler yaptınız? Benim bu ay opu ardından taze transfer olacak. İkinci denemem.
Çok rahat olsun psikolojiniz stressiz sakin kalın. Biraz da yeme içmenize dikkat edin.. Rahim ortamı güzel olsun yeterNe güzel bir grup enerjiniz hep tavan olsunpozitif olması için neler yaptınız? Benim bu ay opu ardından taze transfer olacak. İkinci denemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?