- 4 Şubat 2016
- 343
- 280
- 103
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Ben konuyu gizliden takip etmeye başladım sende burdaymışsınBen de geldimaslında her şey için çok erken fakat bugün kan testimle hamile olduğumu öğrendim. Sürecin güzelce ilerlemesini herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim.
T+5 günümüzdeyim.
Dayanamadım yani tutamadım kendimiEvet siz çok erken kan testi yaptirmissiniz hata etmissiniz. Ben idrar testi yaptım ama kan testi için ön gün bekledim. İlk zamanlar beta yavaş yukselebilir ikj katı olmadı diye moral bozabilir. Doktoru dinleseydiniz daha iyi olurmuş.
Koşa koşa burda bulduk kendimiziBen konuyu gizliden takip etmeye başladım sende burdaymışsın
Gebelik testini silik görünce biz
Zaten içinizi ferah tutun. İki embriyo mi koydular size. Çocuklarım derken maşallah kaç çocuğunuz varDayanamadım yani tutamadım kendimikimyasal ayrı bir risk biliyorum fakat içimi ferah tutmaya çalışıyorum iyi olacağına dair. Ki bence güzelce artacak değerimiz kuş üzümlerimle beraber daha önce tüp bebek tedavisi olmadan doğurduğum çocuklarım olduğu için doktorumun ümidi yüksekti bakalım artık.
Bizim ev bazen tatlı, bazende o tatlılık büyük bir kaosa dönüşüveriyorZaten içinizi ferah tutun. İki embriyo mi koydular size. Çocuklarım derken maşallah kaç çocuğunuz var
Ne diyorsunuz maşallah sizeBizim ev bazen tatlı, bazende o tatlılık büyük bir kaosa dönüşüveriyor
2 embriyo transferi oldum. 3 tane de çocuğumuz var
yurtdışında yaşıyoruz aslında fakat ben tedaviler için şuan da istanbulda bulunuyorum.
Estrofem kalp atışına kadar iğne sekizinci haftaya fitil 11. Haftaya kadar kullanacak misin benKızlar ilaçları ne zaman bıraktınız tam olarak çok yordu beni artık
Bende altıncı gün çok net görmüştüm. Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım .Benimde 3 ekimde transfer yapıldı bugün 6.inci günü gebelik testinde 2inci çizgiyi gördüm. Daha kan vermedim yarına doktor kontrole çağırmıştı yarin kan isteyebilir belki. 5.gün Cift embriyo transfer edildi.
Hay maşallahBizim ev bazen tatlı, bazende o tatlılık büyük bir kaosa dönüşüveriyor
2 embriyo transferi oldum. 3 tane de çocuğumuz var
yurtdışında yaşıyoruz aslında fakat ben tedaviler için şuan da istanbulda bulunuyorum.
Sizin de mi cift embriyoydu?Bende altıncı gün çok net görmüştüm. Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım .
Bir cesaret giriştik bakalım sonu güzel bitsin dilerim herkesinki de öyle gitsinHay maşallahvalla büyük cesaret
Aslında en çok kızıma kız kardeş isteyerek girdim bu yola. Sonra baktık çocuklar bizden heyecanlı. Onlar bize biz onlara gaz verdik sonunda kendimi tüp bebek tedavisinde buldum. Takvim yaşı olarak 35 ama ruhen 20 falanımNe diyorsunuz maşallah sizenasıl cesaret ettiniz iki embriyo helal olsun . Kaç yaşındasınız çok merak ettim. Çok ilginç herkes ikinci çocukta tamam artık daha bakamam diyor siz üç çocuk artı iki embriyo . Süpersiniz ben şimdi hem mutluyum ama bı yandan da İkizler nasıl olcak endiseliyim. Benimde bir kızım var üç yaşında.
Canim kullandigin temiz icerikliler neler acaba ben daha once hic gebe kalmadim tecrubesizimBen gitmedim cildiyeye bunun için. Çok yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Kendi arastirmalarimla temiz içerikli ürünlere geçiş yaparım . Zaten temiz içerikli kullanıyorum çoğunu. Emzirme doneminden alışkanlık oldu bende
Sizin de mi cift embriyoydu?Amin inşallah
Hemşire yarım günde döndüğü için öğrencem inşallah sabah 9dan beri cevap bekliyorumEstrofem kalp atışına kadar iğne sekizinci haftaya fitil 11. Haftaya kadar kullanacak misin ben
Cesaretinize hayran kalmamak elde değilAslında en çok kızıma kız kardeş isteyerek girdim bu yola. Sonra baktık çocuklar bizden heyecanlı. Onlar bize biz onlara gaz verdik sonunda kendimi tüp bebek tedavisinde buldum. Takvim yaşı olarak 35 ama ruhen 20 falanım
Aslında Kıbrıs’a gidip 3 embriyo transferi isteyecektik fakat maliyet düşündüğümüz gibi tutmayacagını varsayarak nitekimde öyleymiş 2 embriyo transferi için oğlumu dünyaya getiren eski doktoruma başvurmuş oldum.
İkiz annesi olmak bence harika bir şey. Denemedim ama cok istiyorum. Harika bir şans elde etmişsiniz. Dilerim sorunsuzca tamamlarsınız
İkiz annesi olarak belirtileriniz içinde sağ ve solda rahim batması var mı?
Bunlardan sadece corasprin kullanıyorum.Hemşire yarım günde döndüğü için öğrencem inşallah sabah 9dan beri cevap bekliyorumNidicard,Prograf,Enox ve coraspini kullanmadınız mı siz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?