2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Canim kullandigin temiz icerikliler neler acaba ben daha once hic gebe kalmadim tecrubesizim
Canım şuan mesela deo olarak the life Co roll on kullanıyorum . Nature misse Krem deo lar var . Güneş kremi kids kullanıyordum şuan ona devam ediyorum ama bitecek. Yine nature misse gibi bi markadan Güneş kremi alırım . Beeo diye bir arı ürünleri markası vardı onun Güneş kremide iyiydi. Peeleng kullanmıyorum. Dış Jeli parabensiz olanlardan alırım hep Hobby min var güzel. Gibi gibi . Yine yazarım aklıma gelirse yada kullanirsam

Benimde sağda ve solda batmalar oluyor fakat daha yoğun bir şekilde sol tarafta batmalarım mevcut. Sizinde aynı şekilde mi mesela o batmalar? Bir tarafta biraz daha mı yoğun hissediyorsunuz?

Cesaretten öte kızıma kız kardeş çok istedim. Birazda o sebeple çift embriyo transferi oldum. Ama ikiz yolu da çok heyecanlı. Mental olarak güvenimiz tam fakat maddi boyutlar heran elde bile olmayacak sebeplerle değişebilecek bir dönemeç. Bizim rahatlığımız birazda yurtdışında yaşıyor olmaktan geliyor. Şansıyla gelsin tüm bebekler.

Evet sol taraf agirlikli oldu benimde. Nerede yaşıyorsunuz. Orada cocukla ilgili imkanlar daha mı iyi maddi anlamda. Kızıma kız kardeş konusu benimde içimden çok geçen bir şey. Ben onun için özellikle düşünmedim ama simdi cinsiyet olarak keşke kız olsa diyorum. Kız kardeslik bambaşka birşey. İkiz olursa tabi bir kız bir erkek tadından yenmez

Tesekkurler

Bir kız bir erkek olursa tadından yenmez hakikaten. Gönlümden geçen benimde öyle. Gönlümüzden geçenler kaderimiz olsun dilerim

Arjantin’de yaşıyoruz. İmkanlardan öte eğitim olanakları iyi. Benim için bu yeterli. Ben burda ki sınav sisteminden kaçtım daha çok. Benim çok istediğim bir şeydi kız kardeşimin olması fakat bana kısmet olmadı.
Dilerim Allah’tan kızımın duaları kabul olur bu sefer.

Sizinde öyle. İkiz meselesi zaten benim için bir rüya gibi. Şansınızdan bende istiyorum

Allah'ım isteyen hakeden herkese nasip eder inşallah canım. Kan testine kaç günün var.

Allah'ım isteyen hakeden herkese nasip eder inşallah canım. Kan testine kaç günün var.
Cumartesi günü tekrar kan vereceğim. Bugun ilk kan günümdü. 14 ünde doktoruma kontrole gideceğim. Bana doktor hiç kan testi yap demedi. 10 gün sonra gorusuruz dedi

On gün sonra kan isteyip onu dikkate alacak gibi geldi bana. Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah.
Doktoruma gitmeme bugünü saymazsak 4 gün kaldı. Doktoruma sonucumu gönderdim her şey güzel ilerliyor dedi. Ama zaten transfer günü de olacak bu iş demişti oldu da bence. bir daha kan ver vs demedi. Direk alttan ultrasonla bakacak diye düşünüyorum. Bunu sormadım ama diğer hastalarında öyle yapıyor bunu biliyorum

Yani 7+6 ya cagirdi bir gunde ben eklerim 8.haftada giderim
17 Ekim cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Washingtonxy sizin kalp atışı randevunuz hangi gun
Ya ben transfer günüme göre 4+6dayım tüp bebek doktorum 17 ekimde gel dedi 5+7 oluyo heralde o günde o gün kalp atışı duyulur muki? Ben dayanamadm 11 ekim cmt randevu aldım başka doktora.

Sizde başka doktora mı devam etceksiniz yoksa tüp bebek doktorunuza mı? Ben ilk ultrasonumu bi yaptırıyım tüp bebek doktoruna sonra başka doktora geçerim diye düşündüm

BIraz kişiye göre değisiyor bence ben 5+4 keseye gittim kalp atimi yoktu embriyoda nokta gibi sadece pariltiydi

Çok rahat olsun psikolojiniz stressiz sakin kalın. Biraz da yeme içmenize dikkat edin.. Rahim ortamı güzel olsun yeter güzel haberler vermeniz dileğiyle
İnşallah zaten çok sağlıklı beslenen biriyim takviye olarak da omega3, Q10, folik asit ve D vitamini alıyorum. Ama yine içimde bi korku bi stres var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…