Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Gayet güzel ilerlemiş sağlıkla kavuşun inşallahh 🥹 bende en son pazartesi vermiştim 179.06 idi daha baktıramadım merak ediyorum
Evet güzel demişti inşallah ama tekrardan bi kan baktırmalı mıyım yükselmiş mi diye acaba

Kese görüldü mü acaba? Keseden sonra gerek kalmıyor canım doktorunda tekrar baktır dememiş ise bi problem yoktur
İşte hayır tam görmedi çokk uzun uzun baktı belki bu olabilir emin değilim dedi siyah bi nokta vardı ama kese benzemiyordu bida bakarız haftaya dedi net konuşmadı yani

İşte hayır tam görmedi çokk uzun uzun baktı belki bu olabilir emin değilim dedi siyah bi nokta vardı ama kese benzemiyordu bida bakarız haftaya dedi net konuşmadı yani
Anladım içinin rahat etmesi açısından verebilirsin haftana göre bakıp değerlendirirsin en azından. Geç döllenme ise kese geç gözükebilir içini ferah tut

Anladım içinin rahat etmesi açısından verebilirsin haftana göre bakıp değerlendirirsin en azından. Geç döllenme ise kese geç gözükebilir içini ferah tut
Evet haklısın çok teşekkür ederim 🙂

Kaç haftalık benimde görünmedi 4+4 te gittiğimde çok küçük bir karartı vardı belki bu olabılır ama daha çok erken dedi görmek için

benim bugün 5+4 dün beta hcg 1720 çıkmıştı bugün doktora gittim karından keseyi gördü çok şükür ama kap atışını duymak için 8 9. Haftayı bekleyelim çünkü duymak için ısı veriyoruz ve erken duyamama ihtimaline karşı embriyoya çok fazla ısı vermeyi doğru görmüyorum dedi. Ama haftaya belki kalp atışını görebiliriz ultrasonda dedi. Demir ve D vitaminini kesti. Elenatar 2 adında multivitamin ce progesterona günde 1 olmak üzere devam et dedi. Şeker tuz paketli gıda hamur işi hazır meyve suyu tüketme dedi. Bol ceviz avokado ve günde 3 en az 3 lt su iç dedi. Özet olarak bu şekilde henüz doktorw gitmemiş arkadaşlar için yazmak istedim

Bazen geç dölenme geç yumurtlamadan olabiliyor kulanılan cihazın kalıtesi bile etkiliyor yırt dışında 16 haftaya kadar hep vajınal ultrason yapılıyor

Kızlar merhaba, inş herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır 🧿
Bende tüp bebek süreci ile hamileyim. 17 martta kese için çağırdı doktor.
Son 2-3 gündür hiçbir belirtim yok. Baş ağrısı ve halsizlik dışında. Biraz endişeleniyorum açıkçası.

Kızlar merhaba, inş herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır 🧿
Bende tüp bebek süreci ile hamileyim. 17 martta kese için çağırdı doktor.
Son 2-3 gündür hiçbir belirtim yok. Baş ağrısı ve halsizlik dışında. Biraz endişeleniyorum açıkçası.
Bende de aynı ,baş ağrım yok ama göğüs hassasiyeti var ,normaldir diye düşünüyorum erken henüz 🥰 bir de hafif hafif batma oluyor arada alt karında 🫢

Bende de aynı ,baş ağrım yok ama göğüs hassasiyeti var ,normaldir diye düşünüyorum erken henüz 🥰 bir de hafif hafif batma oluyor arada alt karında 🫢
İnş erken olduğu içindir :) daha kese görmedim ya tedirgin oluyorum ya birşey olduysa diye

İnş erken olduğu içindir :) daha kese görmedim ya tedirgin oluyorum ya birşey olduysa diye
Evet insan merak da ediyor ,anlıyorum ama muhtemelen erken diyedir. Bende 18martta kese görmeye gidicem insallah🙏🏻

Kızlar merhaba ben de bugün 4+6 olarak beta değerim 3900 çıkmıştı. Doktorum karından gördü keseyi ama çok küçük henüz dedi netleştirmek için 18inde tekrar çağırdı. Umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız 💖

Kızlar merhaba ben de bugün 4+6 olarak beta değerim 3900 çıkmıştı. Doktorum karından gördü keseyi ama çok küçük henüz dedi netleştirmek için 18inde tekrar çağırdı. Umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız 💖
Bende 4+6 haftadayım bugun tekrar beta verdim ama gıttıgım hastaneye randevu aldım gebelık ıcın 2 hafta sonraya verdi

Back
X