5+5 te göründü ama karından görünmedi yolk sac çok kenara yapışmış çünkü vajinalde gördü görünmemesi normal diye düşünüyorum yarın kalp atışı duyarsınız diye düşünüyorumKac haftalıksınız benimde kesem 10 mm ancak henüz yolk sac gözükmemisti 10 gün önce yarın tekrar gideceğim
Benim doktor 25 e kadar sınır dedi 25 de görünmezse boş kese deriz dediEğer gözükürse yazar mısınız benim de 15.3 hâlâ gözükmedi çok üzüldüm
5+5 te göründü ama karından görünmedi yolk sac çok kenara yapışmış çünkü vajinalde gördü görünmemesi normal diye düşünüyorum yarın kalp atışı duyarsınız diye düşünüyorum
Canım bence normal bu değerlerBenim beta yavaş ilerliyor canım çok sıkkın
7 martta 83.57
9 mart 179.06
Bugün 326.89
Tsh benim de yuksek. Doktor ne dedi acaba. Ilac basladiniz miBugün misafir ayarladım pazar da misafir var. Valla ben temizlik yemek yine yapıyorum baya baya. Uykusuzluktan bugün ağlama krizi geçirdim 1 saat ağladım. Tsh çok yüksekti
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza çocuklarımızı, dert etme kendine stres daha kötü aslında . Rahat olmaya çalışalım hep pozitif düşünelimEvet bugün başladım inşallah öyledir %83 artış iyi kabul ediliyormuş böyle yavaş olup bianda fırlayıp sağlıklı doğum yapanlar olmuş. Vereceğim kesinlikle dua et olur mu
Benimde 6 Mart'ta 480 di. Aynı gibi durumlarımız rahat ol bence stres daha kötü etkileyebiliyor, muhtemelen geç döllenme . Ben de bayramdan sonra gideceğim inşallah güzel haberler veririz2 Mart 163, 4 Mart 275, 6 Mart 467. Tam ikiye katlamadığı için de hemen rahat olmayalım haftaya bir daha bakalım dedi. İnşallah geç döllenmedir
Elbette yazarım üzmeyin kendinizi 25 mm ye kadar bekleniyormus sanırım bugun gideceğim cıkınca bilgi vermis olurumEğer gözükürse yazar mısınız benim de 15.3 hâlâ gözükmedi çok üzüldüm
İnsallah bilgi için teşekkür ederim sağlıkla kucagımıza alalım5+5 te göründü ama karından görünmedi yolk sac çok kenara yapışmış çünkü vajinalde gördü görünmemesi normal diye düşünüyorum yarın kalp atışı duyarsınız diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim. Normalde zaten tüp bebek olduğu için ben sabah akşam karından iğne oluyorum. 1 Tane de fitil kullanıyorum. Kalçadan yüksek dozda bir iğne vurdular. Doktorum fitili 2 ye çıkarttı. Karnına kramp tarzı yüksek bir sancı girmediği sürece korkma dediler. Tüp bebek tedavilerinde kanama çok fazla oluyormuş.Geçmiş olsun hiçbi şey vermediler mi
Çok teşekkür ederim. Kanaman 3 gün sürebilir dedi doktor. Dün o pıhtıları attıktan sonra bugün pıhtılı değil normal kahverengi kanama geliyor. Bu olumlu bir gelişme sanırım kesenin içinde etrafında biriken kanlar atıldı. Çarşamba günü kalp atışını duymaya gideceğiz umarım sağlıklıdır.Şimdi ne durumdasın geçmiş olsun çok
Tesekkur ederim sizin icinde hayirlisi olsun5 gün gecikmede 2670ti benimki. Aynı seyirde sayılırsın benimle. Hayırlı olsun
Canın çarşamba günü bende kalp atışı için gideceğim.Çok teşekkür ederim. Kanaman 3 gün sürebilir dedi doktor. Dün o pıhtıları attıktan sonra bugün pıhtılı değil normal kahverengi kanama geliyor. Bu olumlu bir gelişme sanırım kesenin içinde etrafında biriken kanlar atıldı. Çarşamba günü kalp atışını duymaya gideceğiz umarım sağlıklıdır.
Dahiliyeye git dedi. Pazartesi gideceğimTsh benim de yuksek. Doktor ne dedi acaba. Ilac basladiniz mi
Bebek kaç günlükKızlar 5+6 bugün gördük keseyi ve bebeği boşuna evham yapmışım. Kalp atışı içinde bayramdan sonra çağırdı doktor
5 haftalıkBebek kaç günlük
Merhabalar hayırlı olsun5 haftalık
Amin kuzum inşallahİnşallah sağlıkla ilerliyordur canım allah bebişlerimizi bize bağışlasın