Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim beta yavaş ilerliyor canım çok sıkkın
7 martta 83.57
9 mart 179.06
Bugün 326.89
4 günde 179dan 326ya mı yükseldi? Eğer öyleyse kendini üzmeden sürece odaklan canım kendini riske atma 2 gün sonra tekrar ver eğer artış böyle yavaşsa sağlıklı olması zor gibi

5+5 teyim bugün güne kanamayla başladım. Hem de kocaman pıhtılar geliyor. 3 kere hastaneye gittim her seferinde kese yerinde duruyordu. Umarım devamı gelir.
Şimdi ne durumdasın geçmiş olsun çok

Kac haftalıksınız benimde kesem 10 mm ancak henüz yolk sac gözükmemisti 10 gün önce yarın tekrar gideceğim

Bugün misafir ayarladım pazar da misafir var. Valla ben temizlik yemek yine yapıyorum baya baya. Uykusuzluktan bugün ağlama krizi geçirdim 1 saat ağladım. Tsh çok yüksekti

4 günde 179dan 326ya mı yükseldi? Eğer öyleyse kendini üzmeden sürece odaklan canım kendini riske atma 2 gün sonra tekrar ver eğer artış böyle yavaşsa sağlıklı olması zor gibi
%83lük artış normal ama yavaş kabul ediliyormuş. Evet öyle yapacağım inşallah iyi olur sonu.

Hayır canını sıkma daha çok erken iki gün sonra bir daha ver kan . Progestan kullanıyor musun?
Evet bugün başladım inşallah öyledir %83 artış iyi kabul ediliyormuş böyle yavaş olup bianda fırlayıp sağlıklı doğum yapanlar olmuş. Vereceğim kesinlikle dua et olur mu

Ya benim belamı 5 gün gecikme ile toplam 1000 küsür oluyor. Ben geç mi döllendim. Pazartesi doktor tekrar bakacak
Canım bu hiç kafanı takacağın bişey değil önemli olan düzenli artması. Adet günü yakın arkadaşım 3bin küsürle öğrendi ikiz gebelik değildi, ben bi önceki gebeliğimde 30la öğrendim çok sağlıklı bebeğim var. Önemli olan düzenli artış göstermesi

2 Mart 163, 4 Mart 275, 6 Mart 467. Tam ikiye katlamadığı için de hemen rahat olmayalım haftaya bir daha bakalım dedi. İnşallah geç döllenmedir

Teşekkür ederim cevabınız için Sitede gebelik haftasına göre kese kaç mm olmalı diye bir başlık var orada yazılanları okuyunca benimki çok küçük geldi gözüme. Doktor da hemen kan sulandırıcıya başlayalım dedi ondan telaşlandım. Hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah

Arkadaşlar iki kez fotoğraf paylaşmışım, iki kez mesaj alıntılamışım, sonra mesajın birini silemedim de Kusura bakmayın gereksiz yazı oluşturdum sinir oldum kendime

`