Doktor gel dediyse vardır ultrason görüntüsünün kalitesi kötüKızlar yok mu destek olabilecek
Geçmiş olsun hiçbi şey vermediler mi5+5 teyim bugün güne kanamayla başladım. Hem de kocaman pıhtılar geliyor. 3 kere hastaneye gittim her seferinde kese yerinde duruyordu. Umarım devamı gelir.
4 günde 179dan 326ya mı yükseldi? Eğer öyleyse kendini üzmeden sürece odaklan canım kendini riske atma 2 gün sonra tekrar ver eğer artış böyle yavaşsa sağlıklı olması zor gibiBenim beta yavaş ilerliyor canım çok sıkkın
7 martta 83.57
9 mart 179.06
Bugün 326.89
Şimdi ne durumdasın geçmiş olsun çok5+5 teyim bugün güne kanamayla başladım. Hem de kocaman pıhtılar geliyor. 3 kere hastaneye gittim her seferinde kese yerinde duruyordu. Umarım devamı gelir.
Kac haftalıksınız benimde kesem 10 mm ancak henüz yolk sac gözükmemisti 10 gün önce yarın tekrar gideceğimBenim 12 mart yani dün gittiğimde doktor karındangöremedi vajinal zar zor gördü yolk sacı. Kese 10 mm yolk sac 2.3 mm. Her hafta doktora gidiyorum kendisi çağırmıştı aslındabirdaha kalp atışına ne zaman gitsem bilmiyorum bayram giriyor
5 gün gecikmede 2670ti benimki. Aynı seyirde sayılırsın benimle. Hayırlı olsunKizalr 4 haftalik 2.gecikme gunu 966 beta normal mi biraz yuksek geldi bana
Bugün misafir ayarladım pazar da misafir var. Valla ben temizlik yemek yine yapıyorum baya baya. Uykusuzluktan bugün ağlama krizi geçirdim 1 saat ağladım. Tsh çok yüksektiBaya ağladım ama. Aşırı uykum var uyuyamıyorum doktor da hiç açıklama yapmadı görmedim dedi geçti. Benim de sinirler baya bozuk. Tsh 4.5 olmuş boğazım şişmiş çok artmış anlamadım neden bu kadar aşırı olduğunu
Ya benim belamı 5 gün gecikme ile toplam 1000 küsür oluyor. Ben geç mi döllendim. Pazartesi doktor tekrar bakacak5 gün gecikmede 2670ti benimki. Aynı seyirde sayılırsın benimle. Hayırlı olsun
Eğer gözükürse yazar mısınız benim de 15.3 hâlâ gözükmedi çok üzüldümKac haftalıksınız benimde kesem 10 mm ancak henüz yolk sac gözükmemisti 10 gün önce yarın tekrar gideceğim
%83lük artış normal ama yavaş kabul ediliyormuş. Evet öyle yapacağım inşallah iyi olur sonu.4 günde 179dan 326ya mı yükseldi? Eğer öyleyse kendini üzmeden sürece odaklan canım kendini riske atma 2 gün sonra tekrar ver eğer artış böyle yavaşsa sağlıklı olması zor gibi
Evet bugün başladım inşallah öyledir %83 artış iyi kabul ediliyormuş böyle yavaş olup bianda fırlayıp sağlıklı doğum yapanlar olmuş. Vereceğim kesinlikle dua et olur muHayır canını sıkma daha çok erken iki gün sonra bir daha ver kan . Progestan kullanıyor musun?
179 ile 326 arasında 2 gün mü var 4 gün mü ? Ben onu anlayamadım%83lük artış normal ama yavaş kabul ediliyormuş. Evet öyle yapacağım inşallah iyi olur sonu.
4 gün var179 ile 326 arasında 2 gün mü var 4 gün mü ? Ben onu anlayamadım
Canım bu hiç kafanı takacağın bişey değil önemli olan düzenli artması. Adet günü yakın arkadaşım 3bin küsürle öğrendi ikiz gebelik değildi, ben bi önceki gebeliğimde 30la öğrendim çok sağlıklı bebeğim var. Önemli olan düzenli artış göstermesiYa benim belamı 5 gün gecikme ile toplam 1000 küsür oluyor. Ben geç mi döllendim. Pazartesi doktor tekrar bakacak
2 Mart 163, 4 Mart 275, 6 Mart 467. Tam ikiye katlamadığı için de hemen rahat olmayalım haftaya bir daha bakalım dedi. İnşallah geç döllenmedirBenimde aynısı oldu, 5+0 da gittim 4,7 mm çıktı kese yani 0,47 cm .beta HCG bir gün öncesi 1256 çıkmıştı. Doktorum kese ile beta uyumlu geç döllenme olmuştur dedi.4+2 ile uyumlu bu dedi. son adet tarihim 2 şubat normalde , 8 şubata aldı. Tedirgin olmayın sizin betanız en son hangi gün kaçtı?
İnşallah sağlıkla ilerliyordur canım allah bebişlerimizi bize bağışlasın4 gün var
aaa manyak. normalde 4. hafta bat günü oluyor ortalama. insanlar zaten gebeliğini 4. haftada öğreniyor kese görmeye 1-1.5 hafta sonra gidiyor. kesinlikle şoke oldum zaten kimsenin 4. haftada kesesi oluşmaz ki. bence canınızı sıkmayın benimki geç döllenme eğer adet tarihimi baz alırsam 6+4 te kesem 5.5 mm cıktı sizinkinden bile küçük. canınızı sıkmayın bence gayet güzel büyümüş minik susam
aaa manyak. normalde 4. hafta bat günü oluyor ortalama. insanlar zaten gebeliğini 4. haftada öğreniyor kese görmeye 1-1.5 hafta sonra gidiyor. kesinlikle şoke oldum zaten kimsenin 4. haftada kesesi oluşmaz ki. bence canınızı sıkmayın benimki geç döllenme eğer adet tarihimi baz alırsam 6+4 te kesem 5.5 mm cıktı sizinkinden bile küçük. canınızı sıkmayın bence gayet güzel büyümüş minik susam
Teşekkür ederim cevabınız içinaaa manyak. normalde 4. hafta bat günü oluyor ortalama. insanlar zaten gebeliğini 4. haftada öğreniyor kese görmeye 1-1.5 hafta sonra gidiyor. kesinlikle şoke oldum zaten kimsenin 4. haftada kesesi oluşmaz ki. bence canınızı sıkmayın benimki geç döllenme eğer adet tarihimi baz alırsam 6+4 te kesem 5.5 mm cıktı sizinkinden bile küçük. canınızı sıkmayın bence gayet güzel büyümüş minik susam