Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Merhaba teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunben 4 gün önce gitmiştim yine 5+2 yken yani kese için doktor hiçbişi görememişti hatta buraya yazmıştım boş gebelik olabilir mi diye bu sabah tekrar gittim 5+6 hem kese hem bebek ikisini birden gördü. İkisinde de karnımdan baktırdım vajinal baktırmadım hiç

Dün cuma günü sabah 9.30da sağlık ocağında verdiğim kanın sonuçları hala çıkmadı bugğn cumartesi öğlen oldu şaka gibi ya acaba kayıp mı oldu offf tsh b12 ferritin beta hcg ne durumda meraktan öleceğim bu kadar uzun sürer mi ya

Doktor onay vermedikçe görünmüyor demişlerdi en son gittiğimde numarası varsa sağlık ocağının arayın diyeceğim ama bugün ctesi

Doktor onay vermedikçe görünmüyor demişlerdi en son gittiğimde numarası varsa sağlık ocağının arayın diyeceğim ama bugün ctesi
Ay ya pazartesiye kadar onay vermezse meraktan ölürüm heralde

Canın çarşamba günü bende kalp atışı için gideceğim.
Güzel haberler alalım inşallah.
Seninki şu an ne kadarlık görünüyor? Benimki 6+2
Çarşamba kalp atışı duyulur inşallah.
Benim çarşamba günü 6+3 olacak. Zaten doktor muhtemelen vajinal kontrol yapacak. O yüzden inşallah sağlıkla duyulur. Benim bugün 5+6 da. Dün 3 kere doktora gidince kesesi ve embriyo da göründü ama karından muayene edildiği için kalp atışı duyulmadı. Bence sizinki rahatlıkla duyulur çarşamba gününe

İnşallah canım.

Benim de böyle uzun süre çıkmayan kan sonucum öğrendim ki kaybolmuş bence bu saate kadar çıkmasıysa bir kere daha baktırın

Bende bugün öğrendim 5+2 dedi
Benim 2022 yılında dış gebeliğim oldu.sağ tüpüm alındı.sonra tüp bebek denedik oda kimyasal oldu.nasıl hamile kaldım hiç bilmiyorum mucize gibi birşey
Tek endişendiğim dış gebelik,mol gebelik vs birde yaşım 38 Buda endişelendiriyor
Bugün doktora gittik keseyi gördü embriyoyu gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Değerim 10000 den fazla ve son adet tarihim 9 şubat

Hepinizi tebrik ederim bende çok uzun bir yoldan geldim 6 marta 941 beta ile öğrendim hemde hiç beklemediğim bir dönemdi en son 8 mart pazar günü kadın doğum acil dr.6 mm kese göründü pazartesi gününe dr.randevu aldım bakalım o gün bebek ve kalp atışını duya bilecekmiyim daha önce düşük yaptım çok korkuyorum yine aynı durum olur diye

`