İnşallah öyledir ya az yükselince çok tedirgin oldumCanım bence normal bu değerler
Merhaba teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunMerhabalar hayırlı olsunkarından mı gördü Vajinal ultrasondan mı acaba? Ben de 5+0ken gittim beta yeterli yükseklikte diye direk karından baktı ama çok silik bir görüntü çıktı , hafta içi tekrar çağırdı
Bugünn daha iyiyim askm inşallah herşey yolundadırİnşallah sağlıkla alırız kucağımıza çocuklarımızı, dert etme kendine stres daha kötü aslında . Rahat olmaya çalışalım hep pozitif düşünelim
Öyledir rahat ol hep güzel düşün, düşünelimBugünn daha iyiyim askm inşallah herşey yolundadır
Doktor onay vermedikçe görünmüyor demişlerdi en son gittiğimde numarası varsa sağlık ocağının arayın diyeceğim ama bugün ctesiDün cuma günü sabah 9.30da sağlık ocağında verdiğim kanın sonuçları hala çıkmadı bugğn cumartesi öğlen oldu şaka gibi ya acaba kayıp mı oldu offf tsh b12 ferritin beta hcg ne durumda meraktan öleceğim bu kadar uzun sürer mi ya
Ay ya pazartesiye kadar onay vermezse meraktan ölürüm heraldeDoktor onay vermedikçe görünmüyor demişlerdi en son gittiğimde numarası varsa sağlık ocağının arayın diyeceğim ama bugün ctesi
En güzel haberler hepimizin olsunBenimde 6 Mart'ta 480 di. Aynı gibi durumlarımız rahat ol bence stres daha kötü etkileyebiliyor, muhtemelen geç döllenme . Ben de bayramdan sonra gideceğim inşallah güzel haberler veririz
Benim çarşamba günü 6+3 olacak. Zaten doktor muhtemelen vajinal kontrol yapacak. O yüzden inşallah sağlıkla duyulur. Benim bugün 5+6 da. Dün 3 kere doktora gidince kesesi ve embriyo da göründü ama karından muayene edildiği için kalp atışı duyulmadı. Bence sizinki rahatlıkla duyulur çarşamba gününeCanın çarşamba günü bende kalp atışı için gideceğim.
Güzel haberler alalım inşallah.
Seninki şu an ne kadarlık görünüyor? Benimki 6+2
Çarşamba kalp atışı duyulur inşallah.
İnşallah canım.Benim çarşamba günü 6+3 olacak. Zaten doktor muhtemelen vajinal kontrol yapacak. O yüzden inşallah sağlıkla duyulur. Benim bugün 5+6 da. Dün 3 kere doktora gidince kesesi ve embriyo da göründü ama karından muayene edildiği için kalp atışı duyulmadı. Bence sizinki rahatlıkla duyulur çarşamba gününe
Canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğinKızlar 5+6 bugün gördük keseyi ve bebeği boşuna evham yapmışım. Kalp atışı içinde bayramdan sonra çağırdı doktor
Ay ya pazartesiye kadar onay vermezse meraktan ölürüm heralde
Amin inşallahEn güzel haberler hepimizin olsun
İnsallah canım aminCanım gözün aydın sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin
Benim de böyle uzun süre çıkmayan kan sonucum öğrendim ki kaybolmuş bence bu saate kadar çıkmasıysa bir kere daha baktırınDün cuma günü sabah 9.30da sağlık ocağında verdiğim kanın sonuçları hala çıkmadı bugğn cumartesi öğlen oldu şaka gibi ya acaba kayıp mı oldu offf tsh b12 ferritin beta hcg ne durumda meraktan öleceğim bu kadar uzun sürer mi ya