• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz

• Ankete Katılan
    84
Kızlar günaydın , ya benim ayak bileklerim, yüzüm ellerim acayip ödem oldu şişiyor. Ne yapmam lazım, hiçbir ayakkabı terlik vs olmuyor. Haftaya doktor kontrolüm var. Gebelik zehirlenmesi mi acaba dedim mide bulantımda 20. Haftadan sonra başladı vs ama Tansiyonum normal çıkıyor Allahtan. Ödeme bir çözüm var mı kızlar ?

Ya gerçekten cahilliğime verin doğduktan sonra bebeği hastaneden eve nasıl getiricez pusetsiz, oto koltuğuna mı koncak, kucağımıza mı alcaz. Yoksa ben de öyle puset kullanacağımı düşünmüyorum da, nasıl eve gelecek bu çocuk
Bu arada doğum yapacağınız hastaneye sorun bazı hastaneler pusetsiz bebeği çıkartmıyor yani pusetsiz çıkmak yasakmış görümcem 15 gün önce doğum yaptı medipolde bizde orda öğrendik

Ben ana kucağını merfbaby aldım araba da almadık henüz ama prego canyon düşünüyoruz puset goruntusuyle kaba oluyor ama puset ve arabayla kış zamanı çok çıkmayız diye o kısma çok takılmadım gibi koldan çift yönlü oluyor ve tek elle aç kapa yapılabiliyor. Sadece arka tekerler 360 derece dönmüyor koldan çift yönlü yaptığında on taraf gibi çok rahat sürüş olmayabilir sanırım fiyatı da uygun . Geçen yılki kasım annelerine sormayı düşünüyorum 😀

Eklentiler

• 68431.webp
    68431.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 68429.webp
    68429.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar günaydın , ya benim ayak bileklerim, yüzüm ellerim acayip ödem oldu şişiyor. Ne yapmam lazım, hiçbir ayakkabı terlik vs olmuyor. Haftaya doktor kontrolüm var. Gebelik zehirlenmesi mi acaba dedim mide bulantımda 20. Haftadan sonra başladı vs ama Tansiyonum normal çıkıyor Allahtan. Ödeme bir çözüm var mı kızlar ?
Canım tansiyon takibi onerecekler günde üç vakit. 14/9 olduğunu gördüğün gibi acile koş dedi doktor bana . Bol su ve hareket önerdiler ve biraz tuz kısıtlaması.. benim de ara ara ayagim elim ödemli oluyor ama tansiyon düşük olduğu için endişelenmiyorum 🥰

Bu arada doğum yapacağınız hastaneye sorun bazı hastaneler pusetsiz bebeği çıkartmıyor yani pusetsiz çıkmak yasakmış görümcem 15 gün önce doğum yaptı medipolde bizde orda öğrendik
Hastane içi transferde bebek kucakta çıkmayı istemeyebilirler (kayıp düşme riski için) Bunun için bebeği bebek arabasına yerleştirip de çıkabilirsiniz. İllaki puset gerekmiyor. İnsanlar küçük bebekle ön koltukta seyahat ediyorlar pusete çok takılmayın 🤭

Hastane içi transferde bebek kucakta çıkmayı istemeyebilirler (kayıp düşme riski için) Bunun için bebeği bebek arabasına yerleştirip de çıkabilirsiniz. İllaki puset gerekmiyor. İnsanlar küçük bebekle ön koltukta seyahat ediyorlar pusete çok takılmayın 🤭
Valla bize bu şekilde bilgi verildi çok araştırıp sormadım bende puset alacağım için

Bilmiyorum ki ben devlet hastanesinde yada araştırmada yapıcam doğumu prosedür neyse onu yapıyolar devlette tercih şansı olmuyo pek arkadaşım anestezi istemişti yapmamışlardı. İlkinde anestezi istedim özel olduğu için sormuşlardı ani doğum olduğundan korktum ama keşke istemeseymişim diyorum. Korksamda eğer fikrimi sorarlarsa spinal isterdim😃
Anladim canim en hayirlisi olsun inşallah ☺️🙏🏻
Ben cok kez anestezi aldim ,ciktigimda cok travmatik davranıyorum baya cok ağlıyorum 🫢 o yuzden ,hem de anı kaçırmamak icin spinal istiyorum bakalim doktor ne der o zaman geldiğinde ☺️

Ben de bunu cok düsündüm en son da pusetsiz olmayacağına karar verdim hastane eve cok yakınsa bilemem tabi ama araba icinde kucakta tutmak güvenli değil gibi, elimde cok eski bi puset var naylon ama minder alıp desteklemeyi düşünüyorum ben de arabayla da uyumlu değildir büyük ihtimalle zaten elimde taşıyacağım için önemli değil. Tam yatan kabin boy+uygun fiyatlı bir puset iş görür gibi
İki aya kadar puset iki aydan sonra oto koltuğu besafe aldık biz bebiş kafasını taşıyabilir hale gelsin dediler, puset için de uygun bir şey bulacağım, çok teşekkür ediyorum ☺️😍

Canım tansiyon takibi onerecekler günde üç vakit. 14/9 olduğunu gördüğün gibi acile koş dedi doktor bana . Bol su ve hareket önerdiler ve biraz tuz kısıtlaması.. benim de ara ara ayagim elim ödemli oluyor ama tansiyon düşük olduğu için endişelenmiyorum 🥰
Yorumun için teşekkür ederim. Benim sürekli şiş ellerim yüzüm ayaklarım. Rahatsız oluyorum bu durumdan. Sanki hamileliğimin son ayları da hareketim kısıtlanmış gibi hissediyorum 😞 tansiyon takibi yapayım bende madem

Kızçeler ben ana kucaginda manuel olanina karar verdim👍🏻

Hem motor becerilerini gelistirmesi acisindan hem de okudugum yorumlarin özeti olarak elektrikliyi sevmeyen,sallanmaktan sıkılan bebekler oluyormus. Manuel olanda daha fazla arti point var genel anlamda.

Bir de manuel bebeklerin gaz cikarmasina da yardimci oluyormus.

Marka olarak da Babybjörn manuel ana kucagina karar verdik esimle umarim elim kolum ayagim herseyim olur😂🙏🏻

Kızçeler ben ana kucaginda manuel olanina karar verdim👍🏻

Hem motor becerilerini gelistirmesi acisindan hem de okudugum yorumlarin özeti olarak elektrikliyi sevmeyen,sallanmaktan sıkılan bebekler oluyormus. Manuel olanda daha fazla arti point var genel anlamda.

Bir de manuel bebeklerin gaz cikarmasina da yardimci oluyormus.

Marka olarak da Babybjörn manuel ana kucagina karar verdik esimle umarim elim kolum ayagim herseyim olur😂🙏🏻
Ben bu modelden aldım kanguru ve anakucağı bir olandan. Geldi ürünler gayet kaliteli ve güzel beymenden aldım birde babybjörn mama önlüğü hediye gönderdiler 🤩

Eklentiler

• IMG_6277.webp
    IMG_6277.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6278.webp
    IMG_6278.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6279.webp
    IMG_6279.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6313.webp
    IMG_6313.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 43
IMG_3744.webp
Kızlar benim göbekte kiloda çok önden gidiyor 😍 görenler doğum ne zaman diye soruyor🤣 artık protein ağırlıklı beslenmeye çalıştığım için kilo alımı yavaşladı ama ben 3 ay 10 kilo aldığım için baya kiloluyum şuan 🙈
Her şey yolunda şükür 🙏🏻 ama uyuyamıyorum. Gece herhalde saat başı uyanıyorum ve 4 de kalkıp 7 ye kadar sıfır uyku. Sizde de var mı bu durum?
Bir de kabızlık mahvediyor beni. Ne yaptıysam olmuyor tüm tuşlara basıyorum. Var mı sizin de bir öneriniz?

Ben bu modelden aldım kanguru ve anakucağı bir olandan. Geldi ürünler gayet kaliteli ve güzel beymenden aldım birde babybjörn mama önlüğü hediye gönderdiler 🤩
Mantikli aslinda ben de ikisini birlikte ekleyebilirim varmış o sekilde de👍🏻
Tesekkür ederim canim💐🥰

Eki Görüntüle 3808011 Kızlar benim göbekte kiloda çok önden gidiyor 😍 görenler doğum ne zaman diye soruyor🤣 artık protein ağırlıklı beslenmeye çalıştığım için kilo alımı yavaşladı ama ben 3 ay 10 kilo aldığım için baya kiloluyum şuan 🙈
Her şey yolunda şükür 🙏🏻 ama uyuyamıyorum. Gece herhalde saat başı uyanıyorum ve 4 de kalkıp 7 ye kadar sıfır uyku. Sizde de var mı bu durum?
Bir de kabızlık mahvediyor beni. Ne yaptıysam olmuyor tüm tuşlara basıyorum. Var mı sizin de bir öneriniz?
Uyku benim de aynı ,bu gece sabaha kadar uyuyamadım, en son oturarak uyumaya çalışırken yorgunluktan bayılmışım bildiğin 🥱 bir de sola yatmaktan sol tarafım uyuşuyor ve bazen de cok kalbim sıkışıyor 😮‍💨
Kabızlık hamileliğin başından beri var bende ,çeşitli probiyotikler , kayisi erikli marmelatlar ,günkurusu- kuru incir zeytinyagli püreler vs pek cok şey denedim ama hic faydasi olmadi ,duphalac surup iciyorum tiksinerek ,tek ise yarayan o bende🙄

Uyku benim de aynı ,bu gece sabaha kadar uyuyamadım, en son oturarak uyumaya çalışırken yorgunluktan bayılmışım bildiğin 🥱 bir de sola yatmaktan sol tarafım uyuşuyor ve bazen de cok kalbim sıkışıyor 😮‍💨
Kabızlık hamileliğin başından beri var bende ,çeşitli probiyotikler , kayisi erikli marmelatlar ,günkurusu- kuru incir zeytinyagli püreler vs pek cok şey denedim ama hic faydasi olmadi ,duphalac surup iciyorum tiksinerek ,tek ise yarayan o bende🙄
duphalac gaz yapmıyor mu ya ben önce onu kullandım çok gaz yaptı

duphalac gaz yapmıyor mu ya ben önce onu kullandım çok gaz yaptı
Yapiyor ,iğrenç bir şurup, tadı da berbat yağlı sekerli🤢ama baska bir cozum bulamadim
Bekunis onerdi doktorum o da cok sanci yapti zaten 2.kullanisinda etki de etmiyor
Bu hamileliğin en zor yanı kabızlık oldu bana 🤦🏻‍♀️

Anladim canim en hayirlisi olsun inşallah ☺️🙏🏻
Ben cok kez anestezi aldim ,ciktigimda cok travmatik davranıyorum baya cok ağlıyorum 🫢 o yuzden ,hem de anı kaçırmamak icin spinal istiyorum bakalim doktor ne der o zaman geldiğinde ☺️
Gönlüne göre olur inşAllah😊

gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm, uyandım ve benim kız şuan asla hareket etmiyor. su içtim sola döndüm sırt üstü yattım yok. asla hareket etmiyor kafayı yiyeceğim şimdi

çikolata yedim sola döndüm itekledim vs sonunda 1-2 kere vurdu uykucu hanımefendi. aklım çıktı ya kafayı yiycem zannettim Allahım sen korktuklarımızdan bizi koru, aklımıza gelen kötü şeyleri yaşatma yarabbim ya. hemen gözlerimden yaşlar süzüldü aklım çıktı

Back
X