• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz

• Ankete Katılan
    84
gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm, uyandım ve benim kız şuan asla hareket etmiyor. su içtim sola döndüm sırt üstü yattım yok. asla hareket etmiyor kafayı yiyeceğim şimdi
Rüyalar herseyi ters gösteren bir ayna gibi aslinda. Rüyanda birini kaybettigini görürsen ömrü uzar derler. Bebegin icin de boyledir İnşallah için ferah olsun. Rabbim uzun ve hayirli bir ömür nasip etmistir melegine🤲🏻🥹

gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm, uyandım ve benim kız şuan asla hareket etmiyor. su içtim sola döndüm sırt üstü yattım yok. asla hareket etmiyor kafayı yiyeceğim şimdi
Rüyalar herseyi ters gösteren bir ayna gibi aslinda. Rüyanda birini kaybettigini görürsen ömrü uzar derler. Bebegin icin de boyledir İnşallah için ferah olsun. Rabbim uzun ve hayirli bir ömür nasip etmistir melegine🤲🏻🥹

Hamileligimin basindan beri ne manyak manyak ruyalar gordugumu bilsen. Hic takilma ustunde durma bile canim. Bilinc altimiz herseyi dusunuyor iste ruyalara yansiyor

Kızlar bebeği yıkamak için küvet aldınız mı? Ben gebe eğitimine gitmiştim bebeği küvetle banyoda yıkamayın, klozet olduğu için temiz olmuyor dedi ebeler 😅

Duşakabinin içine küvet koyarak yıkasak olur herhalde ama bizim banyomuz küçük muhtemelen ilk aylarda salonda falan yıkamam gerekir😅

Neyse böyle katlanır küvet setleri falan gördüm kovalı vs. 3lü 4lü satılıyor. Ya da böyle oturaklı gibi yatar pozisyonda olanlar var. Bilemedim az yer kaplayan uzun süreli kullanılabilen ne alabilirim?

Kızlar daha gecen gün doktordan dinledim ,progesteron hormonu depresif bir hormonmuş ve bu kötü rüyaların sebebi oymuş, rüyalarımız da hormonlardan yani.
Allah bebeklerimizi korusun saglikla doğurup büyütmeyi ,guzel gunlerini görmeyi nasip etsin 🙏🏻🌸

Kızlar bebeği yıkamak için küvet aldınız mı? Ben gebe eğitimine gitmiştim bebeği küvetle banyoda yıkamayın, klozet olduğu için temiz olmuyor dedi ebeler 😅

Duşakabinin içine küvet koyarak yıkasak olur herhalde ama bizim banyomuz küçük muhtemelen ilk aylarda salonda falan yıkamam gerekir😅

Neyse böyle katlanır küvet setleri falan gördüm kovalı vs. 3lü 4lü satılıyor. Ya da böyle oturaklı gibi yatar pozisyonda olanlar var. Bilemedim az yer kaplayan uzun süreli kullanılabilen ne alabilirim?
Arkadaşım bebekleri daha küçükken salonda yıkadığında klima açıp odayi ısıtıp iyice oyle yikiyormus, banyosu icin de kucuk ısıtıcı sobalar var ya ondan almis oyle de yıkamış
Hic usumediler demisti
O ısıtıcı soba salon icin de olur gayet aslinda
Küvet olarak da şu katlanır ve kendinden termometreli olana baktim ben ,yer kaplamaması da onemli benim icin ☺️

Eklentiler

• 34995.webp
    34995.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşım bebekleri daha küçükken salonda yıkadığında klima açıp odayi ısıtıp iyice oyle yikiyormus, banyosu icin de kucuk ısıtıcı sobalar var ya ondan almis oyle de yıkamış
Hic usumediler demisti
O ısıtıcı soba salon icin de olur gayet aslinda
Küvet olarak da şu katlanır ve kendinden termometreli olana baktim ben ,yer kaplamaması da onemli benim icin ☺️
Ben de katlanır olsun yer kaplamasın diyorum. Bu marka modellere baktım ben de teşekkürler☺️

Ben de sabah beri banyo seti bakıyorum iki model arasında kaldım. Fileli tek parça olanı alcam muhtemelen, daha az teferruatlı gibi geldi 🫢 içine bi müslin serip yıkayıp çıkarım diye düşündüm. Mavi olanda karar kıldım en son 😂

Eklentiler

• IMG_5338.webp
    IMG_5338.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5337.webp
    IMG_5337.webp
    27 KB · Görüntüleme: 22
Daha önce genel anestezi ile sezeryan olan var mı?
Paramedik önlisans diplomam var. Kendi bölümümün yanında ikinci öğretim olarak okumuştum. İkinci öğretim olduğu için dönem stajlarım saat 17-23 arasında oluyordu. Bu sebepten bana denk gelen ameliyatların %90ı planlı sezaryen oldu 😂 çok fazla doğum izledim. Bana soracak olursanız acil sezaryen olmadığı sürece spinal tercih edilmeli 🤭

Ben ayaklı bisey alıcam eğilip kalkmak zor oluyo belim de ağrı var. Ama dandik bisey de almak istemedim kırılır falan diye yüksekte olmasa sıkıntı değil de allah korusun. Bakınıyorum hala 😑

ben banyonun birine termostatlı musluk taktırdım sabit sıcaklıkta geldiği için su kolay oldu çocuk da banyoyu o sayede sevdi😌

Son düzenleme:

kovayı kesinlikle katlanır alma kaç kez o kova katlanıp döküldü en son katlanmayan dümdüz küvet kova aldım 😁

ben yandım siz yanmayın 😁gerçi ben çok danışarak iş yapan biri değilim genelde deneyimleyerek öğreniyorum
Ben pek tecrübeli degilim grubumuza danisarak birseyler almayi,yapmayi cok seviyorum o yüzden🤍

Burdaki bebişler artik hepimizin bebişi oldu. Eşyalarimizi teyzoşlara danisarak aliyoruz🤭

Ben pek tecrübeli degilim grubumuza danisarak birseyler almayi,yapmayi cok seviyorum o yüzden🤍

Burdaki bebişler artik hepimizin bebişi oldu. Eşyalarimizi teyzoşlara danisarak aliyoruz🤭
Yeni anneler çok araştırıyor gerçekten her şeyi o yüzden ben de öğreniyorum sizlerden. Herkesin yolculuğu kendine özel annelik her şeye açık olmayı gerektiriyor. Bebeklerin hiç biri birbirine benzemiyor çünkü herkes kendi çocuğunun uzmanı olup çıkacak bu işin sonucunda🤗 Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Katlanır küvet aldım bende salonda yıkıcağım bebişi

kovayı kesinlikle katlanır alma kaç kez o kova katlanıp döküldü en son katlanmayan dümdüz küvet kova aldım 😁
Benim şu an var o tip kovalardan. Bi kere içinde su varken dediğiniz gibi üstüne bastık katlandı bütün akşam koltuğun altından bezle su temizlemiştik😂

Back
X