Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Hayırlı olsun kardeş sevgisi de Çok farklı olacak oğlunuz için. Tebrikler
Çok teşekkür ederim. Fakat hayatımın sınavı olacak sanırım. Eşim bir çocuğa daha bakacak psikolojide ve güçte olmadığımızı düşündüğünü ve aldırmamız gerektiğini söyledi. Bir cana kıyma fikri içimi parçalıyor.

Aynen sizin gibi üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalıp aldırmayı düşünen bi arkadaşım vardı sonra bir şey oldu aldırmadı o kadar iyi ki diyor ki. İleride bir barsak suyunuzu verecek bir evlat daha ne kadar güzel.

merhabalar ben de 1 martta 13 beta ile öğrendim hayırlı olsun hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun inşAllah. doğum 13 kasım görünüyor
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Ben 3 martta 410 civarı beta ile öğrendim. Doktorum tekrar teste gerek olmadığını söyledi. Fakat çoğu insan 2-3 kez test yaptırıyor görüyorum. Biraz huzursuzum açıkçası. 13 martta kese için çağrıldım

Merhaba arkadaşlar, 6 Mart cuma günü 480 çıkmıştı beta, bugün tam 72 saat sonra 1256 çıktı beta. Yeterince artmamış mı acaba bir üzüldüm

Merhabalar , ben de sanırım kasım annesi olacağım. 19 Şubatta transfer oldum. Şu an 5 haftalık hamileyim. Doktorum keseyi görmeden direkt ayın 18ine kalp atışına çağırdı. Sizler de endişeli misiniz ? Ya duyamazsam diye korkuyorum

Canim beta artacak mı, kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı, diğer tarama testleri normal gelecek mi.......
Hep endişe ile geçiyor hamilelik.
Çift transfer miydi sizin ?

Canim beta artacak mı, kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı, diğer tarama testleri normal gelecek mi.......
Hep endişe ile geçiyor hamilelik.
Çift transfer miydi sizin ?
Yok tek embriyo transferiydi. Genetiğine bakılmış bir embriyo transfer edildi. Sanırım bebeği zor bulunca endişe seviyesi de artıyor. Sizin de mi tüp bebek ?

Yok tek embriyo transferiydi. Genetiğine bakılmış bir embriyo transfer edildi. Sanırım bebeği zor bulunca endişe seviyesi de artıyor. Sizin de mi tüp bebek ?
Benim 1 aşılama 4 tüp bebek olumsuz oldu.
Sonra mucize şekilde hamile kaldım. Ondan çok korkuyorum bende

Benim 1 aşılama 4 tüp bebek olumsuz oldu.
Sonra mucize şekilde hamile kaldım. Ondan çok korkuyorum bende
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınıza . Kalp atışını duydunuz mu ? Benim de bu 3. Transferimdi. Aynı endişeleri paylaşıyoruz. Sürekli içimde bir kaybetme korkusu var.

Yok daha bugün 5+4 günlükte kese göründü sadece.
Siz kaç beta ile öğrendiniz artma nasıl oldu ?

Yok daha bugün 5+4 günlükte kese göründü sadece.
Siz kaç beta ile öğrendiniz artma nasıl oldu ?
Benim de bugün 5+1. Ben transfer 11. Gün 309 13. Gün 705 ile öğrendim. Doktorum tekrar kan istemedi. Direkt kalp atışına çağırdı. 18 inde gideceğim. Sizin nasıl ilerledi ? Var mı bir belirtiniz ?

Benim de bugün 5+1. Ben transfer 11. Gün 309 13. Gün 705 ile öğrendim. Doktorum tekrar kan istemedi. Direkt kalp atışına çağırdı. 18 inde gideceğim. Sizin nasıl ilerledi ? Var mı bir belirtiniz ?
Maşallah güzel artış olmuş.
Benim de çok minik sancılar oluyor arada. Başka belirti yok.
Bugün terledim üşüdüm boğazım ağrıyor. Parol içtim, c vitamini aldım. Hala ağrıyor. Fazlalasmaz insallah

Bende aynı şekilde 3 Mart 187 ile öğrendim doktor iki gün sonraya çağırmadı 10 martta kese için çağırdı bide sizin son adet tarihiniz neydi

Siz de çok dikkat edin kendinize. İnşallah yarına toparlamış olursunuz.

merhabalar ben de 1 martta öğrenmiştim. perşembe günü kontrole gideceğim kese görmeye. nedense ikiz kızlar hissediyorum sadece his doğal yolla oldu ama niyeyse böyle hissediyorum bakalım göreceğiz inşAllah rabbim nasip eder

6 şubattı benim. Sizin de mi tüp bebek ?

`