İnşallah ya keşke kalp atışida duyulsa çok heyecanlıyım aceleciyimBenim de 12 sinde ben acilde keseyi gördüm cuma günüinşallah daha detaylı görürüz
Çok teşekkür ederim. Fakat hayatımın sınavı olacak sanırım. Eşim bir çocuğa daha bakacak psikolojide ve güçte olmadığımızı düşündüğünü ve aldırmamız gerektiğini söyledi. Bir cana kıyma fikri içimi parçalıyor.Hayırlı olsun kardeş sevgisi de Çok farklı olacak oğlunuz için. Tebrikler
Aynen sizin gibi üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalıp aldırmayı düşünen bi arkadaşım vardı sonra bir şey oldu aldırmadı o kadar iyi ki diyor ki. İleride bir barsak suyunuzu verecek bir evlat daha ne kadar güzel.Çok teşekkür ederim. Fakat hayatımın sınavı olacak sanırım. Eşim bir çocuğa daha bakacak psikolojide ve güçte olmadığımızı düşündüğünü ve aldırmamız gerektiğini söyledi. Bir cana kıyma fikri içimi parçalıyor.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Ben 3 martta 410 civarı beta ile öğrendim. Doktorum tekrar teste gerek olmadığını söyledi. Fakat çoğu insan 2-3 kez test yaptırıyor görüyorum. Biraz huzursuzum açıkçası. 13 martta kese için çağrıldımmerhabalar ben de 1 martta 13 beta ile öğrendimhayırlı olsun hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun inşAllah. doğum 13 kasım görünüyor
Canim beta artacak mı, kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı, diğer tarama testleri normal gelecek mi.......Merhabalar , ben de sanırım kasım annesi olacağım. 19 Şubatta transfer oldum. Şu an 5 haftalık hamileyim. Doktorum keseyi görmeden direkt ayın 18ine kalp atışına çağırdı. Sizler de endişeli misiniz ? Ya duyamazsam diye korkuyorum
Ben de bugün öğrendim betq değerim 7000 şoktayım hiç beklemiyorduk süpriz bebekMerhaba kızlar. Yeni hamile olduğunu öğrenen Kasım anneleri burada mı ? Nasıl gidiyor süreç ?
Yok tek embriyo transferiydi. Genetiğine bakılmış bir embriyo transfer edildi. Sanırım bebeği zor bulunca endişe seviyesi de artıyor. Sizin de mi tüp bebek ?Canim beta artacak mı, kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı, diğer tarama testleri normal gelecek mi.......
Hep endişe ile geçiyor hamilelik.
Çift transfer miydi sizin ?
Benim 1 aşılama 4 tüp bebek olumsuz oldu.Yok tek embriyo transferiydi. Genetiğine bakılmış bir embriyo transfer edildi. Sanırım bebeği zor bulunca endişe seviyesi de artıyor. Sizin de mi tüp bebek ?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınıza . Kalp atışını duydunuz mu ? Benim de bu 3. Transferimdi. Aynı endişeleri paylaşıyoruz. Sürekli içimde bir kaybetme korkusu var.Benim 1 aşılama 4 tüp bebek olumsuz oldu.
Sonra mucize şekilde hamile kaldım. Ondan çok korkuyorum bende
Yok daha bugün 5+4 günlükte kese göründü sadece.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınıza . Kalp atışını duydunuz mu ? Benim de bu 3. Transferimdi. Aynı endişeleri paylaşıyoruz. Sürekli içimde bir kaybetme korkusu var.
Benim de bugün 5+1. Ben transfer 11. Gün 309 13. Gün 705 ile öğrendim. Doktorum tekrar kan istemedi. Direkt kalp atışına çağırdı. 18 inde gideceğim. Sizin nasıl ilerledi ? Var mı bir belirtiniz ?Yok daha bugün 5+4 günlükte kese göründü sadece.
Siz kaç beta ile öğrendiniz artma nasıl oldu ?
Maşallah güzel artış olmuş.Benim de bugün 5+1. Ben transfer 11. Gün 309 13. Gün 705 ile öğrendim. Doktorum tekrar kan istemedi. Direkt kalp atışına çağırdı. 18 inde gideceğim. Sizin nasıl ilerledi ? Var mı bir belirtiniz ?
Bende aynı şekilde 3 Mart 187 ile öğrendim doktor iki gün sonraya çağırmadı 10 martta kese için çağırdı bide sizin son adet tarihiniz neydiMerhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Ben 3 martta 410 civarı beta ile öğrendim. Doktorum tekrar teste gerek olmadığını söyledi. Fakat çoğu insan 2-3 kez test yaptırıyor görüyorum. Biraz huzursuzum açıkçası. 13 martta kese için çağrıldım
Siz de çok dikkat edin kendinize. İnşallah yarına toparlamış olursunuz.Maşallah güzel artış olmuş.
Benim de çok minik sancılar oluyor arada. Başka belirti yok.
Bugün terledim üşüdüm boğazım ağrıyor. Parol içtim, c vitamini aldım. Hala ağrıyor. Fazlalasmaz insallah
6 şubattı benim. Sizin de mi tüp bebek ?Bende aynı şekilde 3 Mart 187 ile öğrendim doktor iki gün sonraya çağırmadı 10 martta kese için çağırdı bide sizin son adet tarihiniz neydi
6 şubattı benim. Sizin de mi tüp bebek ?
Bende aynı şekilde 3 Mart 187 ile öğrendim doktor iki gün sonraya çağırmadı 10 martta kese için çağırdı bide sizin son adet tarihiniz neydi
Sanırım 100 ün üstünde çıktığı zaman sürekli beta artışı bakmak bi noktada saçmaymış yani doktorum gereksiz stres demişti. 100 altıysa 2 günde 1 bakılıyomuş. Önemli olan günün sonunda kese ve kalp atışı diye sanırımBende aynı şekilde 3 Mart 187 ile öğrendim doktor iki gün sonraya çağırmadı 10 martta kese için çağırdı bide sizin son adet tarihiniz neydi