23-25-27 şubatta bakıldı. 18-79-200 çıktı tekrar bakılmadı 6 martta 4 mm kese gördük 7 martta özelde 5 mm ölçüldüMerhaba siz tekrar beta baktırmış mıydınız ? Yoksa sonuçtan sonra bekleyip direkt kese görmeye mi gittiniz ?
Beta değerini sormadım kan verdim beni aradılar kanda pozitif hamilesiniz dediler bir daha ki randevumda sorarımBeta değeriniz kaçtı hangi gün baktırmıştınız
4 +4 beta kaç olmalı ben sormadım beta değerimi23-25-27 şubatta bakıldı. 18-79-200 çıktı tekrar bakılmadı 6 martta 4 mm kese gördük 7 martta özelde 5 mm ölçüldü
Merhaba öncelikle bu değer ile gecikmeden doktora gitmelisin normalde zaten tsh 4 5 üzerine çıkmaması gerekir gebelik sürecinde de 2,5 altına indirilmeye çalışılır. Ben 10 yıla yakındır tiroid ilacı kullanıyorum değerlerim 10 12 olduğunu gördüm ilaç tedavisiyle şu an baskılanıyor 0.8 civarına indi. Muhtemelen size de hızlı bir dozla ilaç başlanırKizlar bugun rutin kan vermistim beta artisi guzel fakat tsh 8,56 cok yuksek cikmis. Biraz arastirdim bebege zarari olabilecegi soyleniyor. Bir bilginiz varmi veya ayni durumu yasayan
Evet bana da geç döllenme gibi geldi değerlerin haftaya göre düşük olması. Perşembe gidicem bakalım belki vajinal muayene ile görebilir keseyi inşalah. Sizin betalarınız nasıldı kaçıncı gün öğrendinizBenim son adet tarihim 31 ocak. 23 şubatta 18 ile öğrenmiştim hamileliğimi. Uygulamalara göre 5+3 görünüyorum bende kese henüz cuma cumartesi göründü. Bence sizin daha geç döllenmiş şuan kese bile görünecğeini düşünmüyorum bu betayla 2-3 bini geçmesi gerekiyor haftaya görürsünüz kese diğer hafta da kalp atışı inşallah. Benimde doktor perşembe çağırdı ama kalp atışı görmeyebilir bence
Son adet tarihi döllenme tarihine göre değişir eğer net 4+4 diye eminseniz 1000 den yüksek olması gerekir diye düşünüyorum sms net bi şey diyemem zaten yükseliş varsa önemli değiş e nabızdna bakın kaç çıktığıns4 +4 beta kaç olmalı ben sormadım beta değerimi
31 ocak son adet tarihim adet günüme daha çok vardı 23-25-27 şubatta sırasıyla 18-79-200 çıktı betalarım. Bana vajinal muayene yapmadılar hiç kese için beklediler karından baktılarEvet bana da geç döllenme gibi geldi değerlerin haftaya göre düşük olması. Perşembe gidicem bakalım belki vajinal muayene ile görebilir keseyi inşalah. Sizin betalarınız nasıldı kaçıncı gün öğrendiniz
Fotoğraf yüklemeden kimse bi yorumda bulunamazkiBana cevap vericek kimse yok mu
Ben geçen gün de sordum aynı şeyi ama aramızda istekli kimse yokkonumuzu yönetmek isteyen bir anne adayı var mıyavaştan sat, kese, kalp atışı vs yazmaya başlasak
Canim allahtan t4 normal seviyede yani bebekhormonel yönden sıkıntı çekmiyor ama mutlaka yarin doktora gidicem ilaç için. Aslinda laborantim bildigim konular ama insan başına gelince farklı oluyor endişelenmeden edemiyorum maalesefMerhaba öncelikle bu değer ile gecikmeden doktora gitmelisin normalde zaten tsh 4 5 üzerine çıkmaması gerekir gebelik sürecinde de 2,5 altına indirilmeye çalışılır. Ben 10 yıla yakındır tiroid ilacı kullanıyorum değerlerim 10 12 olduğunu gördüm ilaç tedavisiyle şu an baskılanıyor 0.8 civarına indi. Muhtemelen size de hızlı bir dozla ilaç başlanır
Ben geçen gün de sordum aynı şeyi ama aramızda istekli kimse yok
Bizimki daha ikinci ama evet çocuk çok güzel bir şey normalde. Eşim maddi manevi çok karamsar. Ben tabii ki aldırmak istemiyorum. Eşim baskı yapıyor.Aynen sizin gibi üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalıp aldırmayı düşünen bi arkadaşım vardı sonra bir şey oldu aldırmadı o kadar iyi ki diyor ki. İleride bir barsak suyunuzu verecek bir evlat daha ne kadar güzel.
Ben de aldırırsam psikolojik olarak atlatamam, ömür boyu vicdan azabını taşırım diye düşünüyorum. Eşim çok baskı yapıyor.Canım benim senin de fikrin önemli. Senin böyle için parçalanırken aldırmak çok yanlış olur diye düşünüyorum senin psikolojin bu şekilde daha çok etkilenir. Hem sen de biliyorsunki ilk çocuğumuza yaptığımız masrafı ikinciye yapmayacağız. Zıbınları uyku tulumlarını, reflü yatağını, süt pompasını, hatta biberonları bile başlığını değiştirip kullanabiliriz. İkinci çocuk evet bedensel ve zihinsel olarak çok zor olacak hepimiz için ama sen aldırırsan zihinsel olarak yine iyi olmayacaksın. Maddi yönden bez ve gerekirse mama masrafınız olur onu da ailelerden destekle halledersiniz inşallah. Sen ne düşünüyorsun bişeye karar verdiniz mi? Kendini nasıl hissediyorsun