- Emoji Skoru
- 35.651
- Puanlar
- 798
Benim de 29 ocakBenim son adet tarihim 31 ocak. 23 şubatta 18 ile öğrenmiştim hamileliğimi. Uygulamalara göre 5+3 görünüyorum bende kese henüz cuma cumartesi göründü. Bence sizin daha geç döllenmiş şuan kese bile görünecğeini düşünmüyorum bu betayla 2-3 bini geçmesi gerekiyor haftaya görürsünüz kese diğer hafta da kalp atışı inşallah. Benimde doktor perşembe çağırdı ama kalp atışı görmeyebilir bence
Maşallah canım.Merhaba ,herkese kolaylıkla geçen sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim ,6martta ilk betam 463 geldi ,9 martta 2.betam 2867 ,18 martta da kese icin çağırdılar, inşallah güzel haberler almak nasip olur
2 şubat son adet tarihim ama dün doktora gittik vajinal ultrason ile keseyi gördü ama geç döllenme dedi adet tarihini 8 şubata çekeceğiz dediSon adet tarihiniz ne
Teşekkür ederiimMaşallah canım.
Çift transfer miydi, beta çok artmış. İkiz olabilir
normal canım, vücut gerekli olanı emiyor gerisini atıyorProgestan kullanan arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum idrarla beraber ilacın söküldüğü oluyormu yada içcamasıra bulaşması ben mi yanlış yapıyorum normal mi acaba
Teşekkür ederimnormal canım, vücut gerekli olanı emiyor gerisini atıyor
Görünür benceBenim de 29 ocak
9 martta doktora gittim kese göründü
18 marta da randevu aldım. Kalp atışı duyulur mu acaba ?
Canın 4 tüp bebek tedavisi gördüm çok fazla progestan kullandımProgestan kullanan arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum idrarla beraber ilacın söküldüğü oluyormu yada içcamasıra bulaşması ben mi yanlış yapıyorum normal mi acaba
Bende diyecektim geç döllenme olmuştur diye çok sevindim keseyi gördüğüne MaşaAllah sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah2 şubat son adet tarihim ama dün doktora gittik vajinal ultrason ile keseyi gördü ama geç döllenme dedi adet tarihini 8 şubata çekeceğiz dedi
Senin başladı miAşerme yada tiksinmeleriniz başladımı
Yok ya gece bazen bulantı oluyor onun dışında kasık ağrılarım da gitti 3-4 gündür hiç hamile değilim gibiAşerme yada tiksinmeleriniz başladımı
Bana bazı kokular cok yoğun geliyor rahatsız oluyorum ,buram buram kokunca tiksiniyorumAşerme yada tiksinmeleriniz başladımı
Aynen bende de aynı durumlar çok şükür bulantım yokBana bazı kokular cok yoğun geliyor rahatsız oluyorum ,buram buram kokunca tiksiniyorum
Benim de gitmeye başladı.Yok ya gece bazen bulantı oluyor onun dışında kasık ağrılarım da gitti 3-4 gündür hiç hamile değilim gibi
Senin başladı mi
Koku hasasiyeti oluştu bende mesela soğan kokusuna asla tahammülüm yok aşerme dün canım inanılmaz kanlı portakal istediSenin başladı mi
Kaç haftalık gebesjnizKoku hasasiyeti oluştu bende mesela soğan kokusuna asla tahammülüm yok aşerme dün canım inanılmaz kanlı portakal istedi
4+6Kaç haftalık gebesjniz