Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar merhaba aile hekimimde tam kan sayımı vermiştim.
WBC: 17.37 (yüksek)
NEU#: 10.04 (yüksek)
PLT: 508 (yüksek)
LYM#: 6.49 (yüksek)
Bazı enfeksiyon değerlerim yüksek çıktı. Crp normal.
Aile hekimim endiselendi ama tüp bebek merkezine bildirdim sorun oluşturacak bir sey yok diyorlar.
Böyle bir durumla karşılaşan var mi ,aile hekimi endişelenince beni de panikletti.

Bir de vajinal ultrasonda bebek görülmedi yani hiçbir şey görülmedi daha. Normal mi bu ?

Taze grup 🤗 bende bugün aşırı silik gördüm ama tam net değil yarını bekleyeceğim.eğer olursa bu grupta yerimi alacağım inşallah 🤗 adete 4/5 gün var

Eklentiler

• D2F77ECB-97F8-4159-B100-22C8344DA603.webp
    D2F77ECB-97F8-4159-B100-22C8344DA603.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7966.webp
    IMG_7966.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 47
Dpo ne ya. Ben daha çarşamba günü öğrendim çok acayip oldu benim için henüz hiç araştırmadım yapmadım
Yumurtlamadqn sonra kaçıncı günde gördün yani.Hayırlı olsun.bende silik gördüm ama neyse artık tam kanda çıkmadan yazmam bir daha 🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben 3 ay önce bebeğimi toprağa verdim sanırım bu heyecanım sabırsızlığım o yüzden.
Ayyy canım Allah mekanını cennet eylesin şefaatçi olsun sana inşallah yeri bir an önce dolar anlıyorum seni ama bu süreç insanı daha çok yıpratıyor var mı yok mu pozitif mi

Yumurtlamadqn sonra kaçıncı günde gördün yani.Hayırlı olsun.bende silik gördüm ama neyse artık tam kanda çıkmadan yazmam bir daha 🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah vardır canım kan değerini yaz buraya

Ayyy canım Allah mekanını cennet eylesin şefaatçi olsun sana inşallah yeri bir an önce dolar anlıyorum seni ama bu süreç insanı daha çok yıpratıyor var mı yok mu pozitif mi
Amin cennettir zaten melek oldu.insan söz geçiremiyor ki gönlüne keşke öğrendiğimde 6-7 haftalık olsa çok isterim o stresi atlatmış olmayı ama işte ne desem boş

Amin cennettir zaten melek oldu.insan söz geçiremiyor ki gönlüne keşke öğrendiğimde 6-7 haftalık olsa çok isterim o stresi atlatmış olmayı ama işte ne desem boş
ben sizi anlıyorummm ben de bir kayıp yaşadım daha dpo 3 te test yapmaya başlamıştım 🥲en yakın zamanda rabbim nasip etsin bir kaç gün sonra sizin de beta artışlarınızı konusmaya baslayalım inşAllah. ben de bugün kese görmeye gittim 5.5 mm idi kesemiz. rabbim hepimize hayırlı ve mutlu edecek haberler almayı nasip etsin inşAllah

ben sizi anlıyorummm ben de bir kayıp yaşadım daha dpo 3 te test yapmaya başlamıştım 🥲en yakın zamanda rabbim nasip etsin bir kaç gün sonra sizin de beta artışlarınızı konusmaya baslayalım inşAllah. ben de bugün kese görmeye gittim 5.5 mm idi kesemiz. rabbim hepimize hayırlı ve mutlu edecek haberler almayı nasip etsin inşAllah
Aynen bende bir haftadır test yapıyorum nerdeyse.dün doktor kan yaparken bile daha erken ama bakalım yine de dedi.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.amiiinnn

Back
X