- Emoji Skoru
- 1.414
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kendi fotoğrafçısını kullan kaç para olursa seni kazıklayalım diyorlar yani ay sinirlendim bu özel hastanelere vallaKızlar aranızda Ataköy Medicana da ya da herhangi bir Medicana grubunda takipli olan var mı? Geçen kadın doğum servisinde dışarıdan fotoğrafçı süslemeci vs getirmek yasak dediler. Ama hastanenin fiyatlandırma birimiyle görüştük sorun yok getirebilirsiniz dediler anlayamadık
Ay ben de öyle düşünüyorum bu arada. Doğum başladığı gibi de hastaneye koşmayabilirim zaten hemen doktor ihtiyacı olmayabilir, ebeler zaten takip edecek süreci. Ama yine de bi içim bulandı niye yaniHiç öyle bişey duymadım ya. Sonraki kontrolde beni doğurtcak ebenin numarasını vercekti ona sorayımbana normal doğumda ebe daha önemli gibi geliyo. Diğeri zaten planlı
sosyal medyada ebeyle doğum bekleme storisi atıp duruyo doktorum ama ekstra para alıyo mu bilmiyorum
![]()
Merhaba, siz Ataköy Medicana'da mı takiplisiniz, Benim de doktor/hastane arayışım var 7 haftalık gebelik ile, doktorunuz ve hastane için genel görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirimm :)))Kızlar aranızda Ataköy Medicana da ya da herhangi bir Medicana grubunda takipli olan var mı? Geçen kadın doğum servisinde dışarıdan fotoğrafçı süslemeci vs getirmek yasak dediler. Ama hastanenin fiyatlandırma birimiyle görüştük sorun yok getirebilirsiniz dediler anlayamadık
bence onlarda da vardı kaynanamın bana yedirmeye calıstıgı tatlılar ve hamur işleriyle olmaması mümkün değilYa bu şeker olayı eskiden hiç yoktu benim ablam iksini de 4 kiloya yakın doğurdu teyzem, kaynanam hep kilolu çocuklar doğurmuşlar kimse şeker dememiş nasıl oluyo şimdi az ileride olsa bebek hemen diyet diyorlar![]()
Gerçekten öyle düşünüyorum ama riske atmayı göze alamıyoruz biz de bu devirde kesinlikle daha zor çocuk sahibi olmakta bakmaktabence onlarda da vardı kaynanamın bana yedirmeye calıstıgı tatlılar ve hamur işleriyle olmaması mümkün değilŞansa bala doğurmuşlar herhalde
Ya bu şeker olayı eskiden hiç yoktu benim ablam iksini de 4 kiloya yakın doğurdu teyzem, kaynanam hep kilolu çocuklar doğurmuşlar kimse şeker dememiş nasıl oluyo şimdi az ileride olsa bebek hemen diyet diyorlar![]()
hiç kafanıza takmayın yaYa bu şeker olayı eskiden hiç yoktu benim ablam iksini de 4 kiloya yakın doğurdu teyzem, kaynanam hep kilolu çocuklar doğurmuşlar kimse şeker dememiş nasıl oluyo şimdi az ileride olsa bebek hemen diyet diyorlar![]()
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum artık . Haftalardır sıkıntıya soktum kendimi şeker de şeker taaki bir kaç gündür daha yemek ağzımda iken halsizlesiyorum hemen . Direk bana da insülin başlasa sevincem , bu kadar üzüp harap olmaya gerek yok . Dikkat edip takipli olmaktan başka çare yok çünkü .hiç kafanıza takmayın yaBenim bebeğim 28+2’de 1560 gramdı, iki farklı doktorda iki ayrı ultrasonla bakıldı. 31+5’te 1900 gram çıktı. Bu arada ben hiç diyet falan da yapmadım
Önceki gebeliklerimde de şekerim yoktu; 4 kilo bebek de doğurdum, 2.700 gram da. Bana sorarsanız tombiş bebek daha kolaydı
Zaten bebeğin gelişimi her hafta aynı gitmiyor, bazen bir hafta daha fazla alıyor, bir hafta daha az. Şu an bende diyabet çıktı ama bebeğin gelişimi şimdilik haftasıyla uyumlu. Bugün de insüline başladım. O yüzden çok kafanıza takıp kendinizi üzmeyin, doktorunuzun takibinde olun yeter![]()
Merhabahiç kafanıza takmayın yaBenim bebeğim 28+2’de 1560 gramdı, iki farklı doktorda iki ayrı ultrasonla bakıldı. 31+5’te 1900 gram çıktı. Bu arada ben hiç diyet falan da yapmadım
Önceki gebeliklerimde de şekerim yoktu; 4 kilo bebek de doğurdum, 2.700 gram da. Bana sorarsanız tombiş bebek daha kolaydı
Zaten bebeğin gelişimi her hafta aynı gitmiyor, bazen bir hafta daha fazla alıyor, bir hafta daha az. Şu an bende diyabet çıktı ama bebeğin gelişimi şimdilik haftasıyla uyumlu. Bugün de insüline başladım. O yüzden çok kafanıza takıp kendinizi üzmeyin, doktorunuzun takibinde olun yeter![]()
Herşey yolunda çok şükür ya benim ufak sancılarım başladı nstde çıktı. Magnezyumu ikiye çıkardık kasılmalar azalsın diye. Erken doğum riski yok ama sancı bazen rahatsız ediyor baya. Sizden ne haber nasılsınız merve nerelerde?İyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin herşey yolunda mı
Hep beraber kocaman oldukNerelerdesin, naptın ne durumdasın kocaman oldun mu![]()
Ben 9 cm olana kadar minimum sağlık görevlisi istiyorum beni acele ettirmesinlerAy ben de öyle düşünüyorum bu arada. Doğum başladığı gibi de hastaneye koşmayabilirim zaten hemen doktor ihtiyacı olmayabilir, ebeler zaten takip edecek süreci. Ama yine de bi içim bulandı niye yanidoktorun her an yanımda olacağını düşünmek rahatlatıyordu beni
Koku, kaşıntı, ağrı yoksa normal. Gebelikte her şey normal geliyo artık banaSelam kızlarAkıntınızda son zamanlarda bir değişiklik oldu mu? Benim son 3 gündür akıntım normalden fazla. Daha önce böyle olmadığı için biraz tedirgin oldum. Geçen hafta idrar tahlili vermiştim, temiz çıkmıştı. Sizde de benzer bir durum oldu mu?
İlk kızımda 2cmle hastaneye yatışım yapıldı 5cmden sonrasını hatırlamıyorum sancılar şiddetlendikçe uzanmak hareket etmek, suyun altında kalmak istiyorsun yani 9cmde kahve içmek için bi yerde olabileceğini asla zannetmiyorum yaaBen 9 cm olana kadar minimum sağlık görevlisi istiyorum beni acele ettirmesinlersadece ben de sancılarım 5dk ya inince gitmek isterdim ama evle hastane çok uzak beklersem kocam benden önce doğurur yolda
neyseki hastane yanında kahveci ve market falan var sancılarım zorlayana kadar dolanırım oralarda diye düşündüm
![]()
Ben 37 giyiyorum hafif bol oldu bana ama rahatsız eder derecede değil ayağımdan falan çıkmadı çorapla falan giyeceğim için sorun olmaz diye düşündüm tabanı çok rahat geldi yumuşaktıBunun kalıbı nasıl peki? Benim ayağım 37,5 . 38 alırım da ince uzun ayağım benim her terlikte olmuyor :)
Ben her gün açlık ve yemek sonrası şekerimi ölçüyorum. Açlık şekerim genelde 5.6 civarında, kahvaltıdan sonra ise bazen 9.5 civarına çıkıyor. Bazı günler normal, bazı günler yüksek çıkıyor. Kendimde şunu fark ettim: Yemekten sonra yürüyüş yaptığımda şekerim pek yükselmiyor. Ama yemek yiyip oturduğumda veya uyuduğumda daha yüksek çıkıyor. Günlük ölçümlerimde bunu birkaç kez gözlemledim.Merhabakan değerleriniz kaç çıkıyordu insülin kullanıyorsunuz ya ondan sordum.
Kadın doğumcum fazla rahat mı davranıyor anlamam lazım ben de diyet yapıyorum evde ölçüp not alıyorum kan değerlerim bareminden bir tık fazla gelşyor
Sol tarafa yat hersey normalmis bol bolda hareket et yuruyus yap. Beslenmeden ziyade bebege en cok kilo aldiran bence dogru kan akisi ve genetik faktorler. Haftasina gore bebisin normalmiste senin icin rahat etmiyorsa bunlari yapabilirsin.Merhaba bugün kontrole gittim 31. haftadayım 1583 gr ölçtü, ilk kez nstye girdim her şey normal dedi ama kilosu bana az geldi sanki, ne yapabilirim acaba bebeğe kilo aldıracak her şeyi de fazlasıyla yiyorum