Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hiç içemiyorum
Muhtemelen günde 1 bardak onu da hap içerken Bulantılarım dayanılmayacak boyutta
Benim de aynı bu hafta ilk defa bugün yumurta yiyebildim o da omlet şeklinde diye sanırım .Ne hayallerim vardı avokadolu tabaklar hazırlayacaktımSuyu zaten hiç sorma bakışıyoruz içsem mi içmesem mi fazla sıvı aldı mı tetikliyor yudum yudum içiyorum.

Ben de sabah saati olmadigi iyi olmus diyordum , sabah bulantim oldu cunku bi kac gun. Ama bugun aksama dogru bulantim oldu. Değişiyor
Kolayliklar diliyorum işte ilk 3 ayda çalışmak zor olabiliyor
Teşekkür ederim canım
Benim uykum çok geliyor, o konuda zorlanıyorum birazcık. Bulantım henüz yok çok şükür.
Ben yaptırdım canım. Bir şey istemedi. Ne zaman ne için gideceğimi anlattı o kadar

Ya benimki küçük arada mama vereyim alışsın dedim ama mamayı da kabul etmiyo kara kara düşüyorum şimdi nasıl yapıcam diye

Ya benimki küçük arada mama vereyim alışsın dedim ama mamayı da kabul etmiyo kara kara düşüyorum şimdi nasıl yapıcam diye
Ben geceyi önce kestim tabii hamile olduğumu bilmiyordum ama ne kendimin ne de kızımın uyku kalitesi kalmamıştı, saate bir meme istiyordu o yüzden kesme kararı almıştım. Ağlaması çok normalmiş çünkü bu kadar zamandır tek rahatlama yöntemi ve tek uykuya geçiş yöntemiydi. İlk gün yaklaşık 4 saat ağladı ve normal ağlama değil yani kriz resmen her defasında sarıldım buradayım, seni çok seviyorum geceleri artık süt yok, sarılma var sevgi var vs güzel cümlelerle ama çoğunu dinlemek istemedi çıldırdı çok ağladı yere yatıp ağladı sırtını okşadım asla sinirlenmedim çünkü ben de çok üzgündüm ben de çok ağladım derken ilk gün aşırı zor geçti ama kararlıydım vermedim. Ikinci gün 1-2 kere ağladı sadece ve her istediğinde geceleri süt yoktu unuttun mu kızım istersen su verebilirim diyip su teklif ettim. Ve 3. gününden sonra artık alışmıştı. Saatleri bozulmuştu ilk gün ama tamamen alışınca saatte koydum ve alışkanlık bırakırken yeni alışkanlık edinmemesi için ayağımda dahi sallamadım yatakta kendi kendine uyuyor. Yani ilk başta zor oluyor ama sonrası çiçek. Şimdi gündüz araları açıyorum istediğinde oyalıyorum vs yani en zoru gece bence. Bu arada benim kızım da hiçbir mamayı kabul etmedi, ek gıda aldığı için artık ihtiyacı yok dedi doktorumuz o yüzden mama da içmiyor

kızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…