Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Birazı geri geliyor zaman geçince. Ama olabildiğince içeri it dedi doktor. Bir yarım saat de yatınca geri akmıyor. Kalkar kalkmaz akıyorsa yeteri kadar içeri itilmemiştir. Buna dikkat ederseniz sorun olmaz.
Bana bir kısmı akacak normal demişti. Ama ben uyumadan koyuyorum. Sabaha çok akmıyor. Yine gelem kısmı var

Birazı geri geliyor zaman geçince. Ama olabildiğince içeri it dedi doktor. Bir yarım saat de yatınca geri akmıyor. Kalkar kalkmaz akıyorsa yeteri kadar içeri itilmemiştir. Buna dikkat ederseniz sorun olmaz.
yok kalkar kalkmaz değil gece yapıyorum sabah kalkınca ilk lavaboda geliyor. Anladığım kadarıyla normal. Teşekkür ederimmm

benimde bu sabah aynı şekilde oldum yanlarım öğürmekten acıdı ama kusamadım,neredeyse bir haftadırda açken midem bulanıyordu birşeyler atıstırınca geçiyordu bu sabah sadece daha yoğun oldu bulantım
Benimde aynı şekilde oluyor. Bir arkadaşım bebek erkekse kusmaya çalışıp kusamıyorsun dedi bu arada.

Bulantı çok yaşayan arkadaşlar vitamin içiyor musunuz bu süreçte? Kuzenim eczacı ilk 3 ay vitamin önermiyor kendisi de gebe içmiyor. Aşırı bulantı yapıyor dedi ve ilk 3 ay bebeğin vitamine ihtiyacı yok diyor. Belki bulantılar o yüzdendir

Kızlar öğürüp öğürüp kusamayan var mı ? İlk hamileliğimde herşeyi kusuyordum bunda sadece öğürüyorum çok tuhaf bulantı gibi değil bende koku hassasiyeti ve iğrenme var mutfaktaki erzak dolabını açamıyorum.
Ben öğürüp kusamıyorum , nefessiz kalıyorum öğürmekten. Sudan bile iğreniyorum. Yumurta görmeye tahammülüm yok :( uyumaktan başka bişey yapmıyorum sürekli yorgunum. 1. Trimester geçsin diye dua ediyorum sadece :)

Kızlar öğürüp öğürüp kusamayan var mı ? İlk hamileliğimde herşeyi kusuyordum bunda sadece öğürüyorum çok tuhaf bulantı gibi değil bende koku hassasiyeti ve iğrenme var mutfaktaki erzak dolabını açamıyorum.
bende öyleyim kusma yok, bulantı tiksinti iğrenme hepsi var :KK61:

Bulantı çok yaşayan arkadaşlar vitamin içiyor musunuz bu süreçte? Kuzenim eczacı ilk 3 ay vitamin önermiyor kendisi de gebe içmiyor. Aşırı bulantı yapıyor dedi ve ilk 3 ay bebeğin vitamine ihtiyacı yok diyor. Belki bulantılar o yüzdendir
yok canım sadece folik asit içiyorum, ama benim 6. haftadan sonra başladı zaten.
2 haftadır aralıksız devam ediyor, bitsin diye dua ediyorum :KK61:

Folik asiti bile içemiyorum
Bugün gidip serum aldım işyeri hemşiresine taktıracağım
Sıvı hiç alamıyorum

Ben öğürüp kusamıyorum , nefessiz kalıyorum öğürmekten. Sudan bile iğreniyorum. Yumurta görmeye tahammülüm yok :( uyumaktan başka bişey yapmıyorum sürekli yorgunum. 1. Trimester geçsin diye dua ediyorum sadece :)
Valla 19aylık kızım olmasa bende uyurum ama bakmam gereken bi bebek var bolca uyuyun bende ilk hamileliğimde çok uyumuştum

Folik asit içiyorum içinde vitaminlerde var ama folik asite ihtiyacı var bebeğin zaten yemek yiyemiyorum bari vitamini alayım diyorum

kızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum. :KK43:
Normal canım, Ben hatta sabah da koyuyorum ama fazla yatamıyorum işlerim olduğundan ve çok sık tuvalete çıktığımdan koyduğumdan bir saat sonra kalkıyorum ve nerdeyse günde 20 kereden fazla ped değiştiriyorum :)))

Benimde aynı şekilde oluyor. Bir arkadaşım bebek erkekse kusmaya çalışıp kusamıyorsun dedi bu arada.
Peki hiç mide bulantısı belirtisi yoksa ?)) Sadece yemeğimi artık bitiremiyorum. Sadece yarısını yiyorum. Bayağı iştahım ölmüş yemeklere karşı. Ama midem kesinlikle bulanmıyor.

Ben geceyi önce kestim tabii hamile olduğumu bilmiyordum ama ne kendimin ne de kızımın uyku kalitesi kalmamıştı, saate bir meme istiyordu o yüzden kesme kararı almıştım. Ağlaması çok normalmiş çünkü bu kadar zamandır tek rahatlama yöntemi ve tek uykuya geçiş yöntemiydi. İlk gün yaklaşık 4 saat ağladı ve normal ağlama değil yani kriz resmen her defasında sarıldım buradayım, seni çok seviyorum geceleri artık süt yok, sarılma var sevgi var vs güzel cümlelerle ama çoğunu dinlemek istemedi çıldırdı çok ağladı yere yatıp ağladı sırtını okşadım asla sinirlenmedim çünkü ben de çok üzgündüm ben de çok ağladım derken ilk gün aşırı zor geçti ama kararlıydım vermedim. Ikinci gün 1-2 kere ağladı sadece ve her istediğinde geceleri süt yoktu unuttun mu kızım istersen su verebilirim diyip su teklif ettim. Ve 3. gününden sonra artık alışmıştı. Saatleri bozulmuştu ilk gün ama tamamen alışınca saatte koydum ve alışkanlık bırakırken yeni alışkanlık edinmemesi için ayağımda dahi sallamadım yatakta kendi kendine uyuyor. Yani ilk başta zor oluyor ama sonrası çiçek. Şimdi gündüz araları açıyorum istediğinde oyalıyorum vs yani en zoru gece bence. Bu arada benim kızım da hiçbir mamayı kabul etmedi, ek gıda aldığı için artık ihtiyacı yok dedi doktorumuz o yüzden mama da içmiyor
Ben biraz daha süt alsın istiyorum çok çok erken şuan sütü bırakması bi şekilde memeden yavaş yavaş keserim ama mama almazsa nasıl olucak onu bilmiyorum yaşına bile girmedi daha

yok kalkar kalkmaz değil gece yapıyorum sabah kalkınca ilk lavaboda geliyor. Anladığım kadarıyla normal. Teşekkür ederimmm
Doktor bana ayağının altını yükselt demişti ya da yarım saat bir saat onun çıkmasını önleyecek bir pozisyonda sırtüstü dizlerini kırıp yatıyormuş gibi .illaki fazlasını atıyor vücut ama. Ağızdan alınca da çok fazla halsizlik baş dönmesi yapıyor o da kötü.Önceki gebelikte ilk 3 ay kullanmıştım.

Back
X