Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Yaa prilam kullandınız mı siz bu prizin prilamdan daha mı kuvvetli? Ay iştah açsa keşke yemek yemeği özledimmmm🤗
benim bulantım o kadar saçma bir düzeyde ki midemde sürekli bir rahatsızlık var, o yüzden de sürekli bir şey yemek istiyorum :KK48:

evet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürüm 🤲
Canım ben 992 ile öğrendim ertesi günü lekelenmem olunca Dr a gittim vajinal baktı ve zorda olsa minik bir kese gördük senin daha erken 1 hafta sonra kese görürsün 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsın Allahın izniyle 🤲

Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten
ankara lokman hekim akay hastanesi ile her şey dahil 80 bine anlaştık. zaten hekimim oradaydı 8-10 aydır takipliydim :) çok memnunum

benim bulantım o kadar saçma bir düzeyde ki midemde sürekli bir rahatsızlık var, o yüzden de sürekli bir şey yemek istiyorum :KK48:
Ya ben her şeyden tiksiniyorum yani çok açım yemek istiyorum bazen yersem iyi gelir belki diye düşünüyorum ama yiyecek görünce bile öğürüyorum. Benimki de çok saçma bir düzeyde :110:

Benim hamile kaldığımdan beri var ama şöyle aşırı değil sadece sabahları ilaçlara bağladım ben de kabız olmaktan iyidir tahlil sonuçlarim iyi çıktı ferritin yerlerde resmen sadece🥲
Doktor feritin sigara kullanmışlarda çok düşer dedi. Benim de 4 çıktı. Ama onu belli bir zamanda damardan takviyeyle düzeltebilirim dedi. Ferro sanol diye bir ilaç başladım bir haftadır. Dahiliyeye gidin mutlaka. Tüm değerleri o da değerlendiriyor. İlacı da o verdi kendi doktorum da onayladı.

Canım ben 992 ile öğrendim ertesi günü lekelenmem olunca Dr a gittim vajinal baktı ve zorda olsa minik bir kese gördük senin daha erken 1 hafta sonra kese görürsün 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsın Allahın izniyle 🤲
canım progestan kullanıyorum şuan. çok açık sütlü kahve renginde akıntılarım devam ediyor. çok korkuyorum miniğim beni bırakır diye bugün yine kan verdim 🤲

Doktor feritin sigara kullanmışlarda çok düşer dedi. Benim de 4 çıktı. Ama onu belli bir zamanda damardan takviyeyle düzeltebilirim dedi. Ferro sanol diye bir ilaç başladım bir haftadır. Dahiliyeye gidin mutlaka. Tüm değerleri o da değerlendiriyor. İlacı da o verdi kendi doktorum da onayladı.
Benim doktorum ilaç kullanmayacağız depolarin boş ama demirin iyi dedi sonra devlet hast bi doktor kullanmam için yazdı almadım sonra başka bi doktora gidip tekrar sordum ama o da önermedi ilk 3 ay

Günaydın kızlar 6+3ten selamlar 💛
Bugün kahvaltıdan sonra mide bulantısı kusma yaşadım şimdi de kasıklarım adet olacakmışım gibi. Normal mi acaba hiç bulantim ağrım yoktu

Bugün kahvaltıdan sonra mide bulantısı kusma yaşadım şimdi de kasıklarım adet olacakmışım gibi. Normal mi acaba hiç bulantim ağrım yoktu
Normal canım zaten o haftalarda başlıyor. Kasık ağrısı da normal. Umarım sadece bugüne özel bir kusmadır da sürekli devam etmez

Bulantı kusma her şeyi çok zorlaştırıyor. Bir şekilde başa çıkıyoruz tabi devam ederse de üzülme geçici bir süreç sonuçta. Yaşadığın her şey hamileliğe özgü belirtiler strese girme hiç 🌸
Hiç yokken bi anda olunca şaşırdım🤭 dün fıldır fıldır geziyodum teşekkürler canım 💜

Benim de bulantılarım çok kötüydü. 2-3 gündür çok hafifledi. 8.haftadayım. Doktoruma yazdım. Neden üzülüyorsun dedi😂 Sonsuza kadar devam etmeyecek dedi ama erken gibi de geliyor işte

tebrikler! ben de 41 yaşındayım, hem hamilelik hem sonrasını düşününce biraz tedirgin ediyor yaş meselesi. sizde durum nasıl? tüp bebek süreciniz de baya hızlı olmuş gerçekten 🧿 umarım hamileliğiniz de sorunsuz geçer.

40'tan sonra doğurunca insana bir 10 yaş gençlik geliyormuş diye hurafeler var, ben onlara güveniyorum artık ahshhaha :olamaz:
Artık sayende bende öğrendim 💕bende güveniyorum 10 yaş gençleşiyoruz 🌸🌸bu arada senin nasıl gidiyor kalp atışlarını duydunuzmu

Benimde dişim ağrıyor hafif oyuzden sordum çok sağol bende içiliyor diye biliyorum teskurlerrrrr canim 💕💕🫠

Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten
2024 de 52 k idi.suan 160 k fiyat verdiler paket icin.inanilir gibi degil fiyatlar.

Günaydın canım 🌷
Benim bulantım yok ama kasık ağrılarım hala var. Yarın 8 haftalık olacağız tam. Rahim genişliyor, normal 🥹

canım progestan kullanıyorum şuan. çok açık sütlü kahve renginde akıntılarım devam ediyor. çok korkuyorum miniğim beni bırakır diye bugün yine kan verdim
Hiç korkma lekelenmeler normal kabul ediliyor. Kırmızıya dönmediği sürece ağrı kramp olmadığı sürece korkma. Ben 9.haftadayim daha yeni bitti lekelenmeler. Duphaston kullanıyorum fitil çok rahatsız ediyor. Progestan hafta da iki iğne önlem amaçlı. Kendini strese sokma boşuna ilk haftalar zaten stresli. Sağlıkla ilerleyecektir rahat ol.

Back
X