Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Artık sayende bende öğrendim 💕bende güveniyorum 10 yaş gençleşiyoruz 🌸🌸bu arada senin nasıl gidiyor kalp atışlarını duydunuzmu
bugün 8+3, geçen hafta duyduk kalbini. iki hafta önce kanamam olmuştu o yüzden yatıyorum. kanama bitti neyse ki ama 8 ağustos'taki kontrole kadar yatış devam. siz duydunuz mu?

Ya ben her şeyden tiksiniyorum yani çok açım yemek istiyorum bazen yersem iyi gelir belki diye düşünüyorum ama yiyecek görünce bile öğürüyorum. Benimki de çok saçma bir düzeyde :110:
bana tuzlu kraker ve yeşil elma iyi geliyor. arada da taze zencefil çayı yapıyorum. kanamam falan olduğu için biraz tedirginim, mide bulantısı hissedince seviniyorum doğrusu.

Hiç korkma lekelenmeler normal kabul ediliyor. Kırmızıya dönmediği sürece ağrı kramp olmadığı sürece korkma. Ben 9.haftadayim daha yeni bitti lekelenmeler. Duphaston kullanıyorum fitil çok rahatsız ediyor. Progestan hafta da iki iğne önlem amaçlı. Kendini strese sokma boşuna ilk haftalar zaten stresli. Sağlıkla ilerleyecektir rahat ol.

2 gün önce çok sancım vardı bıçak batması gibi o yüzden dün doktoruma gittim vajinal baktı sorun yok dedi üzerine bu sütlü kahvemsi akıntı ve progeston çok rahatsız etti beni. belki vajinal baktığı için olmuştur

bugün 8+3, geçen hafta duyduk kalbini. iki hafta önce kanamam olmuştu o yüzden yatıyorum. kanama bitti neyse ki ama 8 ağustos'taki kontrole kadar yatış devam. siz duydunuz mu?
çok geçmiş olsun kolaylıkla geçirmen dileyi ile sürecini. Bizim bugün 5+5 geçen hafta keseyi gördük ayın 6 sında gideceğiz o zaman duyacağız kalp sesini .bunun için çok heyecanlıyım. hızlı acıkma dışında herhangibi bir sıkıntım yok , şuanlık tabi çok küçük daha ileri ki haftalarda kolaylıkla geçer inşAllah .

Aa benim de bugün canım istedi resmen bi de bi içecek var nane limonlu smootie canım hep ondan istiyor tatlı bi şey görmek istemiyorum
Oyy kıyamam sen de bize mi katıldın 🤭😅 ben illa ki kusuyorum gün içinde. Kustuktan sonra Tuzlu limon bana çok iyi geliyor. Ferahlıyorum. Tatlı şeyleri görmek bile istemiyorum. Başka da rahatlatan bir şey yok zaten şu an. Ama zaten 6.haftadan sonra başlıyor ama inşallah hafif geçirirsin sen 🙏🌸

2 gün önce çok sancım vardı bıçak batması gibi o yüzden dün doktoruma gittim vajinal baktı sorun yok dedi üzerine bu sütlü kahvemsi akıntı ve progeston çok rahatsız etti beni. belki vajinal baktığı için olmuştur
Vajinal ultrasondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ben kac kere baktirdim. Sakin kal stresin faydası yok nasılsa zamanin halledeceği bir durum bu.

Benim de bulantılarım çok kötüydü. 2-3 gündür çok hafifledi. 8.haftadayım. Doktoruma yazdım. Neden üzülüyorsun dedi😂 Sonsuza kadar devam etmeyecek dedi ama erken gibi de geliyor işte
Benim de öyle ya. Haftamız aynı. Bulantılarım bir hafifliyor bir iki gün çok hafif geçiyor. Sonraki gün aşırı oluyor. Bir de genel bir iştahsızlığım ve halsizligim devam ediyo 😥 ben de 2 kilo vermişim gebeliğin başından beri. Kusma yok sadece bulantılarım oluyo.
Ben de dün bi devlet Hastanesi'ne gideyim dedim. 2 hafta önce özelde vajinal duymuştuk kalp atışını. Dünde 2 hafta önce doktorun söylediği haftaya göre 8+1 olmam lazımdı ama 7+6 çıktı. Bebeğim de 15 mm. Bir sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum ya. Normalde zaten geç döllenme yaşıyorum. Benim hesaplarima göre 8+4 olmam lazımdi. 😬 İnşallah her şey yolunda devam eder. Bir daha ki randevuma 11+ larda gitmeyi düşünüyorum. Özele gidicem nasipse bakalım ne olacak 🫠

Merhabalar, ben Prizin kullanıyorum sanki mucizevi gibi geceleri yatmadan önce 1 tane içiyorum 24 saat tutuyor beni. Mide bulantım hiç olmuyor bir kere unuttum içmeyi bir tek o zaman bulandı. Sanki biraz da iştah açıyor kilo aldım ama olsun. Aklınızda bulunsun doktor randevunuzda danışabilirsiniz bir fikir olsun size :)
Ben de o da işe yaramadı ya hatta 2 ye çıkardım valla bünyeyle alakalı herhalde demek ki ağır bir bulantım var diyorum.Haftaya başka bişey isticem doktordan.

Benim de öyle ya. Haftamız aynı. Bulantılarım bir hafifliyor bir iki gün çok hafif geçiyor. Sonraki gün aşırı oluyor. Bir de genel bir iştahsızlığım ve halsizligim devam ediyo 😥 ben de 2 kilo vermişim gebeliğin başından beri. Kusma yok sadece bulantılarım oluyo.
Ben de dün bi devlet Hastanesi'ne gideyim dedim. 2 hafta önce özelde vajinal duymuştuk kalp atışını. Dünde 2 hafta önce doktorun söylediği haftaya göre 8+1 olmam lazımdı ama 7+6 çıktı. Bebeğim de 15 mm. Bir sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum ya. Normalde zaten geç döllenme yaşıyorum. Benim hesaplarima göre 8+4 olmam lazımdi. 😬 İnşallah her şey yolunda devam eder. Bir daha ki randevuma 11+ larda gitmeyi düşünüyorum. Özele gidicem nasipse bakalım ne olacak 🫠
Benim de geriden çıktı 3 gün doktor normal bu haftalarda sonra bir bakmışsın önden gidiyor dedi. Bunlar tolere edilir dedi. İştahsızlık değil de benim bazı şeyleri yiyemiyorum. Biraz önce limon kolonyası ile kustum mesela. Halsizlik erkenden uyuma var. Bazen gece uyuyamama.Belirtilerle ilgili de doktorum negatif düşünme giderek azalacak dedi. Bir de alt karnımda bugün yürüyüş yaparken doluluk hissettim. Böyle baskı gibi. Çok dinliyorum kendimi ya ne oldu bana böyle😂 Sürekli tansiyon ölçüyorum😂

Benim de geriden çıktı 3 gün doktor normal bu haftalarda sonra bir bakmışsın önden gidiyor dedi. Bunlar tolere edilir dedi. İştahsızlık değil de benim bazı şeyleri yiyemiyorum. Biraz önce limon kolonyası ile kustum mesela. Halsizlik erkenden uyuma var. Bazen gece uyuyamama.Belirtilerle ilgili de doktorum negatif düşünme giderek azalacak dedi. Bir de alt karnımda bugün yürüyüş yaparken doluluk hissettim. Böyle baskı gibi. Çok dinliyorum kendimi ya ne oldu bana böyle😂 Sürekli tansiyon ölçüyorum😂
Ben de öyleyim çok dinliyorum. 🫠 Kusmak daha kötü gerçekten. Daha kusmadım ama bulantılarım da bazen öyle bir oluyor ki kussam da rahatlatan diyorum 😅 o dolulugu hissetmek çok güzel. Doktor dün usg ile bakarken ben de doluluğu hissettim. Benim de tansiyonum düşüyor ara ara 😀 bakalım ne olacak. Hayırlısıyla su 12 haftayı atlatydık. Evde yemek yapma zorunluluğum olmasa hayatta ayağa kalkmam 😅

Ben de öyleyim çok dinliyorum. 🫠 Kusmak daha kötü gerçekten. Daha kusmadım ama bulantılarım da bazen öyle bir oluyor ki kussam da rahatlatan diyorum 😅 o dolulugu hissetmek çok güzel. Doktor dün usg ile bakarken ben de doluluğu hissettim. Benim de tansiyonum düşüyor ara ara 😀 bakalım ne olacak. Hayırlısıyla su 12 haftayı atlatydık. Evde yemek yapma zorunluluğum olmasa hayatta ayağa kalkmam 😅
Gerçekten şu 12 haftayı bir sağlıkla atlatsak rahatlayacağız😂 böyle hafif kramplar oluyor tedirgin oluyorum. Doktor diyor ki rahim büyüyor. Ama işte insan hep emin olmak istiyor. Şöyle bir rahat olsak aslında umursamaz ama yok

kızlar ya bu sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak ne içiyorsunuz evde ya da dışarda? ben çok zorlanıyorum önceden olsa sürekli soğuk kahve içerdim ama kahve de içemiyorum tabii. e meyve suları içindeki bitkiye göre dikkat etmek gerekiyor napcam bilmiyorum sürekli su ve ayran içmekten yoruldum :D

kızlar ya bu sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak ne içiyorsunuz evde ya da dışarda? ben çok zorlanıyorum önceden olsa sürekli soğuk kahve içerdim ama kahve de içemiyorum tabii. e meyve suları içindeki bitkiye göre dikkat etmek gerekiyor napcam bilmiyorum sürekli su ve ayran içmekten yoruldum :D
Su, kefir ve ayran 🙇🏻‍♀️
Fenalık gelmek üzere ama 😄😄😄

Back
X