Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Doktorum belirtiler gider gelir. Çok takılma dedi ama insanın eşine değil işte haklısın
Ben doktoruma da dedim belirtilerim gidince çok telaslaniyorum diye güldü bana zaten bebeğimi görünce demek ki normalmiş dedim. Ama yine başa döndüm yarın 11 de randevum var yoksa 10 gün daha vardı bekleyemezdim

Tebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünkü
Evet çok heyecanlı gerçekten sizinki daha net ve yüksek sesli olur bizimki küçük olduğu için sesi de küçüktü ama ritmili dedi doktorum attığını da gösterdi çok şükür ❤️🌸

Merhabalar 6+1 bugün kalp atışını karından duyduk çok şükür ❤️
Tebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünkü
Evet çok heyecanlı gerçekten sizinki daha net ve yüksek sesli olur bizimki küçük olduğu için sesi de küçüktü ama ritmili dedi doktorum attığını da gösterdi çok şükür ❤️🌸
Evet belki de o yuzden bana gec gel dedi. Cabucak gecsin zaman istiyorum😂hayatimda bu kadar cok yazin bitmesini istemiyordum

Evet belki de o yuzden bana gec gel dedi. Cabucak gecsin zaman istiyorum😂hayatimda bu kadar cok yazin bitmesini istemiyordum
Ben 6+5te karından duydum ama o kadar kısa ve küçüktü ki net duymak için çağırmıştır😇

18.5mm kese boyu 3.5mm bebiş uyumlumu sizce anlıyormusunuz bu bilgilerden 🤭

Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.🥺

Doktor uyumlu dedi mi🥰
Sorun yok dedi herşey yolunda dedi çok şükür
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Kanama alanı yoksa sanki bu kadar ilaç fazla gibi geldi bana da istersen farklı üçüncü bir doktora daha danış

MasAllahh❤️🥰bence uyumludur. 🧿 doktor kendisi bir sey demedi mi? Ben 1000 kere soruyorum normal dimi? Bisey yok?🤣nisey varsa söyleyin kucuk bisey bile
Sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi 11. Haftada çağırdı ama çok degilmi deyince 15 ağustos gibi de gelebilirsin istersen dedi 5 hafta dayanamam tabiki gideceğim 😂

Sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi 11. Haftada çağırdı ama çok degilmi deyince 15 ağustos gibi de gelebilirsin istersen dedi 5 hafta dayanamam tabiki gideceğim 😂
bende 7+0 da gittiğim de 5 hafta sonra gelebilirsin sıkıntı yok dedi çok şükür ama dayanamyorum 9+0 da randevu aldım gideceğim Hoppa

Merhaba hepinize arkadaşlar bu grupta olurmuyum bilmiyorum ama adetim 15 gün geçikti 1 hafta sonra randevu aldım sat 20 Haziran bat 16 temmuz du 3 tane evladım var beklemiyordum açıkçası ama mide bulantısı kusma idrara çıkma halsizlik yorgunluk var hap kullanıyordum bıraktım safra kesesinde taş vardı ilaçla birlikte ağır geldi vücuduma bıraktım bakalım hayırlısı

Sorun yok dedi herşey yolunda dedi çok şükür

Kanama alanı yoksa sanki bu kadar ilaç fazla gibi geldi bana da istersen farklı üçüncü bir doktora daha danış
Maşallah şimdi baktım 6. Hafta için normal ölçümler sağlıkla gelsin❤️

3 doktora sordum zaten😂 iğneyi kullanmayayim diyorum ya. Diğerlerini kullanayim içim rahat etsin bi zarari yokmuş.

Merhaba hepinize arkadaşlar bu grupta olurmuyum bilmiyorum ama adetim 15 gün geçikti 1 hafta sonra randevu aldım sat 20 Haziran bat 16 temmuz du 3 tane evladım var beklemiyordum açıkçası ama mide bulantısı kusma idrara çıkma halsizlik yorgunluk var hap kullanıyordum bıraktım safra kesesinde taş vardı ilaçla birlikte ağır geldi vücuduma bıraktım bakalım hayırlısı
Gönlünüze göre olsun inşallah🙏🏻 15 gün gecikmiş idrarda bile çıkar aslında

Elbette çıkarda görmeye cesaret edemiyorum🤣 kan tahlili en doğrusu diye düşünüyorum eşime de söylemedim daha doktora gidince öğreniriz beraber diye bilemiyorum

3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet

Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Canım kanama alanı yokmuş ya bana da biraz fazla geldi sanki. Sanırım ben olsam sabahki doktoru dinlerdim. İlgili olduğunu söylüyorsun hem. Yerleşme kanamaları da normal, bir çok arkadaş yazdı. Senin şu an devam eden bir kanaman var mı ?

Back
X