Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsinEvet bir de bende kanama alanı gördü hem iğne hem fitil devam ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsinEvet bir de bende kanama alanı gördü hem iğne hem fitil devam ediyorum
Amim hepimizin bebeği inşallahÇok geçmiş olsun sağlıkla gelsin
Ben doktoruma da dedim belirtilerim gidince çok telaslaniyorum diye güldü bana zaten bebeğimi görünce demek ki normalmiş dedim. Ama yine başa döndüm yarın 11 de randevum var yoksa 10 gün daha vardı bekleyemezdimDoktorum belirtiler gider gelir. Çok takılma dedi ama insanın eşine değil işte haklısın
Evet çok heyecanlı gerçekten sizinki daha net ve yüksek sesli olur bizimki küçük olduğu için sesi de küçüktü ama ritmili dedi doktorum attığını da gösterdi çok şükürTebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünkü
Tebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünküMerhabalar 6+1 bugün kalp atışını karından duyduk çok şükür![]()
Evet belki de o yuzden bana gec gel dedi. Cabucak gecsin zaman istiyorumEvet çok heyecanlı gerçekten sizinki daha net ve yüksek sesli olur bizimki küçük olduğu için sesi de küçüktü ama ritmili dedi doktorum attığını da gösterdi çok şükür![]()
Ben 6+5te karından duydum ama o kadar kısa ve küçüktü ki net duymak için çağırmıştırTebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünkü
Evet belki de o yuzden bana gec gel dedi. Cabucak gecsin zaman istiyorumhayatimda bu kadar cok yazin bitmesini istemiyordum
18.5mm kese boyu 3.5mm bebiş uyumlumu sizce anlıyormusunuz bu bilgilerdenTebrik ederim sizi. Ben en son 5 haftalıkken gitmiştim doktor 7+6 olunca gel dedi yani nerdeyse 8 haftalıkken. Şimdi zorla tutuyorum kendimii. Daha duymamışım çünkü
Evet belki de o yuzden bana gec gel dedi. Cabucak gecsin zaman istiyorumhayatimda bu kadar cok yazin bitmesini istemiyordum
Evet biliyorumm aslinda suan gitsem duyulur:) bugun 6+6m. Ama kendisi dedi hemen gelmeBen 6+5te karından duydum ama o kadar kısa ve küçüktü ki net duymak için çağırmıştır![]()
MasAllahh18.5mm kese boyu 3.5mm bebiş uyumlumu sizce anlıyormusunuz bu bilgilerden![]()
Doktor uyumlu dedi mi18.5mm kese boyu 3.5mm bebiş uyumlumu sizce anlıyormusunuz bu bilgilerden![]()
Sorun yok dedi herşey yolunda dedi çok şükürDoktor uyumlu dedi mi![]()
Kanama alanı yoksa sanki bu kadar ilaç fazla gibi geldi bana da istersen farklı üçüncü bir doktora daha danışSelam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı
Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.
Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.![]()
Sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi 11. Haftada çağırdı ama çok degilmi deyince 15 ağustos gibi de gelebilirsin istersen dedi 5 hafta dayanamam tabiki gideceğimMasAllahhbence uyumludur.
doktor kendisi bir sey demedi mi? Ben 1000 kere soruyorum normal dimi? Bisey yok?
nisey varsa söyleyin kucuk bisey bile
bende 7+0 da gittiğim de 5 hafta sonra gelebilirsin sıkıntı yok dedi çok şükür ama dayanamyorum 9+0 da randevu aldım gideceğimSıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi 11. Haftada çağırdı ama çok degilmi deyince 15 ağustos gibi de gelebilirsin istersen dedi 5 hafta dayanamam tabiki gideceğim![]()
Maşallah şimdi baktım 6. Hafta için normal ölçümler sağlıkla gelsinSorun yok dedi herşey yolunda dedi çok şükür
Kanama alanı yoksa sanki bu kadar ilaç fazla gibi geldi bana da istersen farklı üçüncü bir doktora daha danış
Gönlünüze göre olsun inşallahMerhaba hepinize arkadaşlar bu grupta olurmuyum bilmiyorum ama adetim 15 gün geçikti 1 hafta sonra randevu aldım sat 20 Haziran bat 16 temmuz du 3 tane evladım var beklemiyordum açıkçası ama mide bulantısı kusma idrara çıkma halsizlik yorgunluk var hap kullanıyordum bıraktım safra kesesinde taş vardı ilaçla birlikte ağır geldi vücuduma bıraktım bakalım hayırlısı
Gönlünüze göre versin Rabbim inşallahElbette çıkarda görmeye cesaret edemiyorumkan tahlili en doğrusu diye düşünüyorum eşime de söylemedim daha doktora gidince öğreniriz beraber diye bilemiyorum
Canım kanama alanı yokmuş ya bana da biraz fazla geldi sanki. Sanırım ben olsam sabahki doktoru dinlerdim. İlgili olduğunu söylüyorsun hem. Yerleşme kanamaları da normal, bir çok arkadaş yazdı. Senin şu an devam eden bir kanaman var mı ?Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı
Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.
Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.![]()