• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Merhaba, kanama vs yok ama sancım çok fazla. Ayakta duramıyorum. Belim kasıklarım ve baldırım. Normal midir? Bu arada ağrı kesici bile kullanmam normlade acı eşiğim çok yüksektir ama buna dayanamıyorum. Regl dönemlerim ağrısız geçerdi
günaydın canım nasılsınız nasıl ağrı cok mu kötüsün

Ben ilk kanı özelde verdim. 500 tutunca 2. Kanı acilde verdim. Tüp bebek hamilesi olunca anlayışlı oluyorlar. Tüp bebek diye not aldılar. Ama rutin gebeliklerde sağlık ocağına yönlendirme oluyor sanki. Bu arada acil sonucumu yanlış girdi.4 saat ağladım değerlerim sorunlu diye. Tüp bebek merkezine gidip kan verdim rahatladım. Değerim 1000 den büyükmüş. Eşittir 1000 yazmış vicdansızlar. Aciller gereksiz şekilde kalabalık cidden acil durumlar harici kullanılmasa daha düzenli işler her şey.
ben şehir hastanesinin kadın doğum aciline gittim pazar günü direkt orada hiçbirşey demeden direkt bakalım dedile

Kızlar sigara ve türk kahvesi beni çok zorluyor lütfen yargılamayın 20 adetten 5 taneye düştüm her şey miniğim için. Yavaş yavaş azaltıyorum bırakacağım desteklerinizi beklerim.

Kızlar sigara ve türk kahvesi beni çok zorluyor lütfen yargılamayın 20 adetten 5 taneye düştüm her şey miniğim için. Yavaş yavaş azaltıyorum bırakacağım desteklerinizi beklerim.
Sigara için birsey diyemeyeceğim. Ama içme kendini tut. Bir arkadaşım şey yapmıştı dayanamadığında yakıyordu nir duman alıp atıyordu sonuna kadar içmiyordu yani. Birde bana doktorum gunde bir bardak turk kahvesi serbest dedi. Bilginiz olsun

Sigara için birsey diyemeyeceğim. Ama içme kendini tut. Bir arkadaşım şey yapmıştı dayanamadığında yakıyordu nir duman alıp atıyordu sonuna kadar içmiyordu yani. Birde bana doktorum gunde bir bardak turk kahvesi serbest dedi. Bilginiz olsun
Ben de aynı şekilde yarım birakip atiyorum ama aşırı zorluyor beni bazen. 🥲birakicam inşallah 5-4-3-1 diye 🥹

Kızlar merhaba son regli 1 haziran 23 haziranda beta 2.98 27 haziran beta 171 1 temmuzda 845 4 temmuzda 4985 lahverengi çamur gibi akıntı başladı çok değil ama korkuyorum daha önce düşüğüm kimyasalım dış gebeliğim oldu oksapar kullanıyorum hiç betanın bu kadar yükseldiğini görmemiştim neden oluyor olbilir başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olur musunuz
Doktora görünmenizde fayda var.. kahverengi akıntılar çoğu gebelikte görünüyor artık. Progestan başlar. Beta degerleri de bize kesin bilgi vermiyor. çoğul gebelikte olabilir. Kötü düşünmeyin. 🙂

Merhaba, kanama vs yok ama sancım çok fazla. Ayakta duramıyorum. Belim kasıklarım ve baldırım. Normal midir? Bu arada ağrı kesici bile kullanmam normlade acı eşiğim çok yüksektir ama buna dayanamıyorum. Regl dönemlerim ağrısız geçerdi
Bu kadar ağrın varsa acile gitsen iyi olur. Ne olur ne olmaz için rahatlar en azından

Bu kadar ağrın varsa acile gitsen iyi olur. Ne olur ne olmaz için rahatlar en azından
Hiç ağrım yok perşembe randevum var daha kese bile bakılmadı beklesem mi ne yapsam bilmiyorum eşimede söylemedim daha kesinleşmesini bekliyordum ne yapsam bilemedim az az sildikçe tuvalete gittikce geliyor

Back
X