- 7 Ağustos 2025
- 262
- 146
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.921
Kızlar bu sabah sarımsı kahverengi akıntım oldu 2,3 gündür ağrım da vardı ilk kez bu kadar ağrı ve bu şekilde bi akıntı oluyor biraz endişelendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende haklısın ağır araba cok zor kızımda da ağırdı tek olmasına rağmen çok zorlanıyorum bende maalesef hem dorduncu kat asansör yok hemde yokuş bakalım senin dediğin arabayada bakayım.Bende istanbuldayim ama Chicco çok geniş değil ve üst üste olan modeller genelde hantal oluyor. Istanbuldayim bende bizim bura yokuşlu artı hantal araba beni maf eder. Ilk çocuğumda travel sistem almıştım sonra pişman oldum sürmesi zor diye. Chicco siyah alcam kabinboy tek elle zorlanmadan kapaniyor
Devamı geldi mi ağrı ve akıntı varsa bence kadın dogum acile git.Kızlar bu sabah sarımsı kahverengi akıntım oldu 2,3 gündür ağrım da vardı ilk kez bu kadar ağrı ve bu şekilde bi akıntı oluyor biraz endişelendim
Neden canım?Ya masallah kızlar bebek arabası vs konuşulur olmuş. Ben hiç bir şey araştırmıyor almak istemiyorum ya
Benim de iki hafta önce bel ağrısı ile alt karın ağrısı oldu, sonra kahverengi akıntı geldi, hemen gittim progestan iğne yapıldı ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bizde var diye, iki hafta da fitil dedi doktorum canım, bir git için rahat etsinKızlar bu sabah sarımsı kahverengi akıntım oldu 2,3 gündür ağrım da vardı ilk kez bu kadar ağrı ve bu şekilde bi akıntı oluyor biraz endişelendim
selam 25 kg diyor özelliklerdeBu kısım beni cok derinden yaraladı çok üzüldüm fakat sonraki paylaşımınıza inanın daha çok üzüldüm onu okuyunca bu kısma odağım kayboldu size bu zamanlarda bunları yaşatan insanlar illaki rabbimden cezasını bulacaktı siz neden bebeğinize zarar veriyorsunuz acınız alkolle mi diniyor hayır.. çok zor evet ama yapmayın lütfen o bebek ömür boyu istemediği bir durumla karşılaşabilir ve sebebi siz olmayın.
Bunu bende gördüm almayı düşünüyordum kızım 5 yaşında olacak uzun gezilerde işe yarar gibi kaç kg taşıyor acaba
Doktoruma sordum kontrole gidiyorum birazdan canım teşekkürler.Benim de iki hafta önce bel ağrısı ile alt karın ağrısı oldu, sonra kahverengi akıntı geldi, hemen gittim progestan iğne yapıldı ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bizde var diye, iki hafta da fitil dedi doktorum canım, bir git için rahat etsin
Güzel haberlerle gel bize de bildir lütfenDoktoruma sordum kontrole gidiyorum birazdan canım teşekkürler.
Amin inşallah. Randevum 2 de yazarım canımGüzel haberlerle gel bize de bildir lütfen![]()
Rica ederim Hadi iyi haber al inşallahDoktoruma sordum kontrole gidiyorum birazdan canım teşekkürler.
Güzel haberlerle gel bize de bildir lütfen![]()
Rica ederim Hadi iyi haber al inşallah![]()
Çok şükür sevindim dinlen bol bolKızlar doktora gittim çok şükür kanama alanı yoktuNioli yağı verdi birkaç günde bir kullan dedi
Ben bakıyorum canım. 80-100 civarında çıkıyor çoğu zaman benimde. Tansiyonum 10-6 civarlarındaKızlar düzenli tansiyon nabız bakıyor musunuz? Benim tansiyonum iyi ama bu aralar nabzım dinlenirken 100ü görüyor benim sizde durumlar nasıl?
Ayyyyy hayirli olsun canimmbir kaynana daha geliyor ERKEK OLACAKKKismide belli Çağan Aras
![]()
Bugün kontrolüm vardı doktor da normal dedi bilginiz olsunBen bakıyorum canım. 80-100 civarında çıkıyor çoğu zaman benimde. Tansiyonum 10-6 civarlarında
Evet canım hissediyorum ben 16 haftadan beri net şekildeBu arada hareketleri hissetmeye başladınmi canim
Her şey yolundadır inşallahBugün kontrolüm vardı doktor da normal dedi bilginiz olsun![]()