- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.101
Ahhh beybi ya ben de ilk 3 ay öyleydim ama sonradan ilaç falan kullandım biraz rahatladım. İnşallah senin de geçer en kısa zamandaBenim canim istemiyor.normalde yerim ama.mide yanmalarim cok fazla.psikolojik saniyirum canim hicbirsey yemek istemiyorbulantili iken bile daha cok yiyordum 3.5 kilo almistim 700 gr gitmis.2.800 oldu aldigim kilo.
Ayyy gerçekten miiiiiGüzel pazarlar kızlar️ ben sabaha karşı bebeğin hıçkırıklarına uyandım 20. Haftada hissedilebilceğini bilmiyordum, ilk önce anlamadım ne oluyor diye. uzun sürdü kesildi sonra yine başladı, durunca uyumuşum artık
Çok geçmiş olsun canım. 2 aydır kullanıyorum 200 mg progestan günde 2 tane. Benim dr vajinadan akıntı çok olur diye ağızdan kullanmamı istedi. Ama vajinadan yan etkisi olmuyormuş ve daha etkiliymiş vajinadan. Çok güçlü bir ilaç. Hamileliği boyunca kanması olan düşük tehdidi olan yakınım progestanı 8. Aya kadar kullandı ve sağlıklı doğum yaptı. Bende de bir kere kanama oldu tekrarlamadı ama dr kullanmamı istiyor. Allahın izniyle ilacını düzenli kullan bol bol dinlen sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin. Bana iki farklı dr da kullanmsnın bir zararı olmaz dedi hiç korkma kullan.Progestan 200 mg fitil olarak kullanan var mı aranızda kızlar zararı olur mu ya da etkisi ne derece sadece düşük önleyen bir ilaç mı yoksa rahim içi yanma kasılma zonklama vs gibi sorunları da geçirir mi ? Kendi doktorum degilde doğumhanedeki asistan verdiği için yeterli açıklama yapmadı bende korkudan o an sormayı unuttum idrar tahlili de yapıldı ama onda bı sıkıntı yok bebek hareketleri de normal benim direk rahimle alakalı bir sorun var sanırım
Nasil bi his hickirmasi :) ya hala hissedemedim arada bi pit pit bisey oluyo ama anlamiyorum bebisim mi degil miGüzel pazarlar kızlar️ ben sabaha karşı bebeğin hıçkırıklarına uyandım 20. Haftada hissedilebilceğini bilmiyordum, ilk önce anlamadım ne oluyor diye. uzun sürdü kesildi sonra yine başladı, durunca uyumuşum artık
Ben telefon titreşimi gibi hissettim geçen gün böyle pırpır bişeyNasil bi his hickirmasi :) ya hala hissedemedim arada bi pit pit bisey oluyo ama anlamiyorum bebisim mi degil mi
Evet bebişinAyyy gerçekten miiiii
Harikaaa , ben de ilk defa dün içimde tekme gibi değil ama sert bi hareket hissettim iki kere geçti sonra diyorum bebek mi acaba daha hissedemedim çünkü
Hıçkırık nasıl bi hisGüzel pazarlar kızlar️ sabaha karşı bebeğin hıçkırıklarına uyandım 20. Haftada hissedilebilceğini bilmiyordum, ilk önce anlamadım ne oluyor diye. uzun sürdü kesildi sonra yine başladı, durunca uyumuşum artık
Evet bebişingittikçe hissetme sıklığın artar şimdi
Belli aralıkta sık sık atıyordu içerdeNasil bi his hickirmasi :) ya hala hissedemedim arada bi pit pit bisey oluyo ama anlamiyorum bebisim mi degil mi
Çok uzun sürdü kısa aralıklarla atıyordu. Emin olamayıp chat gpt ye sordumHıçkırık nasıl bi his
Tamamdır canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. 2 aydır kullanıyorum 200 mg progestan günde 2 tane. Benim dr vajinadan akıntı çok olur diye ağızdan kullanmamı istedi. Ama vajinadan yan etkisi olmuyormuş ve daha etkiliymiş vajinadan. Çok güçlü bir ilaç. Hamileliği boyunca kanması olan düşük tehdidi olan yakınım progestanı 8. Aya kadar kullandı ve sağlıklı doğum yaptı. Bende de bir kere kanama oldu tekrarlamadı ama dr kullanmamı istiyor. Allahın izniyle ilacını düzenli kullan bol bol dinlen sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin. Bana iki farklı dr da kullanmsnın bir zararı olmaz dedi hiç korkma kullan.
Çok teşekkür ederim canım kendi doktoruma randevu aldım 10 gün sonraya vardi randevu bakayım vajinadaki rahatsizlik yarına kadar geçmezse acilden giriş yapıp kendi doktoruma yönlendirmelerini isterim 10 gün bekleyemem bu şekilde olursa dediğin gibi vajinal bı muayeneden geçmem lazım idrar tahlili temiz ama yanıyorum söndürelim mi durumundayim alttanCanım merhaba, geçen hafta yoğun kanama yaşadım ben de bi seferlik sanırım enfeksiyondan oldu benm de doktor başka bi sebebp bulamadı çünkü. Ben de hamileliğimin başından beri kullanıyorum iğne olarak bile kullandım, doktorum yaşım ileri olduğu için risk almak istemediğini söylemişti. Hiçbi zararı yok hamilelik hormonu zaten, bebeğimizin daha sıkı tutunmasını sağlıyor. Enfeksiyon gibi görünüyor seninki idrar kültürü bakmaları lazımdı ona göre antibiyotik tedavisi olabilir. Bol su iç 3 litre gibi bol dinlen sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Kendi doktoruna gidene kadar mutlaka progestanı kullan yararı olur zararı olmaz.Çok teşekkür ederim canım kendi doktoruma randevu aldım 10 gün sonraya vardi randevu bakayım vajinadaki rahatsizlik yarına kadar geçmezse acilden giriş yapıp kendi doktoruma yönlendirmelerini isterim 10 gün bekleyemem bu şekilde olursa dediğin gibi vajinal bı muayeneden geçmem lazım idrar tahlili temiz ama yanıyorum söndürelim mi durumundayim alttanoturmak bile istemiyorum geçen kendi doktoruma ifade edemedim sanırım zonklama var dedim oda normal bı kasılma zannetti büyük ihtimal rahim büyüdüğü için dedi ama sonrasında yanmayla ve kanamayla devam etti gideyim hem bilgisi olsun hem de gerekeni yapsın çekilir şey değil idrar yolu enfeksiyonu olunca ne sıkıntılar çekiyoruz hepimiz biliyoruz bide hamilelikle birlikte daha zor sabah istifra ederken bile zorlandım aşağıdan da kaçırdım rahim gücünü yitirmiş gibi bişey
Ben bikaç aydır kullanıyorum çok rahat ama online aldımHamile emniyet kemeri aparatı alan var mı? Ben online değil de yarın lazım diye mağazadan almak istiyorum, ama satış yapan mağaza bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?