- 28 Şubat 2025
- 671
- 760
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.081
21.haftama girdim gebelik başından beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım. Rahim güçlendirici diye geçiyor özetle. Akıntıyı birazcık arttırıyor onun dışında hiçbir sakıncası yok. İkiz gebe olduğum için kullanıyorum. Arkadaşım miyomu olduğu için rahim kasılması olmasın diye kullanıyordu. Bir başka arkadaşım düşük riski olduğu için kullanıyordu.Progestan 200 mg fitil olarak kullanan var mı aranızda kızlar zararı olur mu ya da etkisi ne derece sadece düşük önleyen bir ilaç mı yoksa rahim içi yanma kasılma zonklama vs gibi sorunları da geçirir mi ? Kendi doktorum degilde doğumhanedeki asistan verdiği için yeterli açıklama yapmadı bende korkudan o an sormayı unuttum idrar tahlili de yapıldı ama onda bı sıkıntı yok bebek hareketleri de normal benim direk rahimle alakalı bir sorun var sanırım
Yatış duruş bozukluğu olabilir mi? Gün içinde geçer belki. Şiddetlenirse ya da ilave bir şey daha başlarsa doktorunuza ya da acile gidersiniz de.kizlar göğüs kafesimin orta kısmından biraz sağ tarafı sıkışıyor batıyor gibi hissediyorum mide bulantısıda yapıyor böyle bi şey yaşayan oldumu telaşlandım ağrı yaptığı için napmam lazım
Canım benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda normale dönsün vücudun allahın izniyle, sen hiç stres yapma bebeğin seninle olduğu sürece gerekirse doğuma kadar yatarsın ama Allah koruyacaktır dualarım seninle. Eğilip kalkarken, dolaptan bi şey alırken uzanırken vs her seyine dikkat et kendini de yalnız hissetme biz burdayızGittim canım düşük tehditi varmış kanama bi kere oldu ama vajina değişik enfeksiyon gibi sürekli yanıyor haftaici polikliniğe git dedi ebe de 16. Haftada alttan bakarlar mı bebek hareketleri normal ama vajinal durum feci oturamayacak kadar yanma var kasılma da oluyor umarım en kısa sürede geçer
Ben normalde de yemek yemeyi seven bir insandım ama bu bambaşka bir boyut artıkAhahahah evet bende abur cubur her zaman yemiyorum ama özellikle haftasonum tatil olduğu için hep o zamanlar yerdim tatlı mı abur cuburumu ondan alışkanlık gibi haftasonu geldi mi aklıma olur olmadık şeyler geliyor biraz şartladım gibi de kendimi . Annem bazen şaşıyor bana yemek yememe normalde çok boğazlı değilimdir çünkü
Çocuk gibi yanımda taşıyorum artıkayyy banada banada ben erken sanıyordum hapşırıp öksürünce kaçırıyorumsürekli çamaşır değiştirmekten gına geldi
Canım geçen bana da oldu ama ertesi güne geçti. Biraz yemeği kaçırdığım zamanlarda olduğunu düşünüyorum. Bir de kullandığım kan ilacı yapabilir dedi burada kızlar. Benzer bir şey var mı ?kizlar göğüs kafesimin orta kısmından biraz sağ tarafı sıkışıyor batıyor gibi hissediyorum mide bulantısıda yapıyor böyle bi şey yaşayan oldumu telaşlandım ağrı yaptığı için napmam lazım
Benim canim istemiyor.normalde yerim ama.mide yanmalarim cok fazla.psikolojik saniyirum canim hicbirsey yemek istemiyorHanımlar ya siz abur cubur yiyor musunuz
Hani aşırıya kaçmadan ? Ara ara canım aşırı istiyor. Bu ara tatlı da çok istiyor. Kahvaltı yemek güzel yapıyorum meyve vs de yiyorum ama hep açım tövbelerim olsun
16 Ekim de oldum ben ilk dozTetanoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz kızlar ?
Bi kere hissettim 3 gün önce devamı gelmediMaşallah hareketlenmeler başladımi
Ben 19+0 ım bugün ve haftaya olcam canımTetanoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz kızlar ?
20. Haftada sağlık ocağı arayacaktı beni, bu hafta ararlar kesin.Tetanoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz kızlar ?
Gazdir canim.mide artik yukarda.gaz sancisini ustte hissediyoruz.bulantida eslik.ediyorsa muhtemelem ise gazdandir.kizlar göğüs kafesimin orta kısmından biraz sağ tarafı sıkışıyor batıyor gibi hissediyorum mide bulantısıda yapıyor böyle bi şey yaşayan oldumu telaşlandım ağrı yaptığı için napmam lazım
Canım merhaba, geçen hafta yoğun kanama yaşadım ben de bi seferlik sanırım enfeksiyondan oldu benm de doktor başka bi sebebp bulamadı çünkü. Ben de hamileliğimin başından beri kullanıyorum iğne olarak bile kullandım, doktorum yaşım ileri olduğu için risk almak istemediğini söylemişti. Hiçbi zararı yok hamilelik hormonu zaten, bebeğimizin daha sıkı tutunmasını sağlıyor. Enfeksiyon gibi görünüyor seninki idrar kültürü bakmaları lazımdı ona göre antibiyotik tedavisi olabilir. Bol su iç 3 litre gibi bol dinlen sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaProgestan 200 mg fitil olarak kullanan var mı aranızda kızlar zararı olur mu ya da etkisi ne derece sadece düşük önleyen bir ilaç mı yoksa rahim içi yanma kasılma zonklama vs gibi sorunları da geçirir mi ? Kendi doktorum degilde doğumhanedeki asistan verdiği için yeterli açıklama yapmadı bende korkudan o an sormayı unuttum idrar tahlili de yapıldı ama onda bı sıkıntı yok bebek hareketleri de normal benim direk rahimle alakalı bir sorun var sanırım
Maxi cosi leona 2 bebek arabası
Maxi cosi 360 coral oto
Henüz kullanmadım kullanan tanıdıklarım memnunBebek arabasından memnun musunuz
20 de çağırdılar haftaya gideceğimTetanoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz kızlar ?
İlk hissettikten sonra bi süre bende hissetmemiştimBi kere hissettim 3 gün önce devamı gelmedi
Yalnız olmadığıma seviniyorumBen normalde de yemek yemeyi seven bir insandım ama bu bambaşka bir boyut artıkyemekten 10 dk sonra yine aynı şekilde yemeye devam edebilirim salsam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?