Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
21.haftama girdim gebelik başından beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım. Rahim güçlendirici diye geçiyor özetle. Akıntıyı birazcık arttırıyor onun dışında hiçbir sakıncası yok. İkiz gebe olduğum için kullanıyorum. Arkadaşım miyomu olduğu için rahim kasılması olmasın diye kullanıyordu. Bir başka arkadaşım düşük riski olduğu için kullanıyordu.

Yatış duruş bozukluğu olabilir mi? Gün içinde geçer belki. Şiddetlenirse ya da ilave bir şey daha başlarsa doktorunuza ya da acile gidersiniz de.

Canım benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda normale dönsün vücudun allahın izniyle, sen hiç stres yapma bebeğin seninle olduğu sürece gerekirse doğuma kadar yatarsın ama Allah koruyacaktır dualarım seninle. Eğilip kalkarken, dolaptan bi şey alırken uzanırken vs her seyine dikkat et kendini de yalnız hissetme biz burdayız

Ben normalde de yemek yemeyi seven bir insandım ama bu bambaşka bir boyut artık yemekten 10 dk sonra yine aynı şekilde yemeye devam edebilirim salsam kendimi

Canım geçen bana da oldu ama ertesi güne geçti. Biraz yemeği kaçırdığım zamanlarda olduğunu düşünüyorum. Bir de kullandığım kan ilacı yapabilir dedi burada kızlar. Benzer bir şey var mı ?

Benim canim istemiyor.normalde yerim ama.mide yanmalarim cok fazla.psikolojik saniyirum canim hicbirsey yemek istemiyor bulantili iken bile daha cok yiyordum 3.5 kilo almistim 700 gr gitmis.2.800 oldu aldigim kilo.

Gazdir canim.mide artik yukarda.gaz sancisini ustte hissediyoruz.bulantida eslik.ediyorsa muhtemelem ise gazdandir.

Güzel pazarlar kızlar️ ben sabaha karşı bebeğin hıçkırıklarına uyandım 20. Haftada hissedilebilceğini bilmiyordum, ilk önce anlamadım ne oluyor diye. uzun sürdü kesildi sonra yine başladı, durunca uyumuşum artık

Canım merhaba, geçen hafta yoğun kanama yaşadım ben de bi seferlik sanırım enfeksiyondan oldu benm de doktor başka bi sebebp bulamadı çünkü. Ben de hamileliğimin başından beri kullanıyorum iğne olarak bile kullandım, doktorum yaşım ileri olduğu için risk almak istemediğini söylemişti. Hiçbi zararı yok hamilelik hormonu zaten, bebeğimizin daha sıkı tutunmasını sağlıyor. Enfeksiyon gibi görünüyor seninki idrar kültürü bakmaları lazımdı ona göre antibiyotik tedavisi olabilir. Bol su iç 3 litre gibi bol dinlen sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…