- 28 Haziran 2025
- 357
- 412
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.421
Yani her gün olandan daha farklı bi hisKızlarcım hiç böyle arada alt karnını taş gibi sert , sanki şiş gibi rahtsz hissettiğiniz oluyor mu? Bgun ilkdefa öyle uyandım hem sert hem şiş
Canım çok geçmiş olsun . Bende hastaneye gitmeden evde atlattım. Bende burun akıntısı ve kuru öksürük vardı. Doktorum 1 gram a kadar C vitamini kullan dedi solgar tavsiye etmişti öksürük içinde grintus şurup kullanmıştım. Zaten başkada bi şey veremem demişti. Birde eğer tansiyon problemin yoksa tuzlu su ile gargara yapabilirsin.Kızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
Özele randevu aldım az önce vücudum kırılıyor en azından belki istirahat verir. İlaç vermeyeceğini düşünüyorum ben de canım. Bugün sürünerek geldim okulaCanım çok geçmiş olsun . Bende hastaneye gitmeden evde atlattım. Bende burun akıntısı ve kuru öksürük vardı. Doktorum 1 gram a kadar C vitamini kullan dedi solgar tavsiye etmişti öksürük içinde grintus şurup kullanmıştım. Zaten başkada bi şey veremem demişti. Birde eğer tansiyon problemin yoksa tuzlu su ile gargara yapabilirsin.
Ayy tabi ya en azından rapor tarzı bi şey verirse ki verir diye düşünüyorum hamilesin dinlen güzelce anca dinlenmeyle geçiyorÖzele randevu aldım az önce vücudum kırılıyor en azından belki istirahat verir. İlaç vermeyeceğini düşünüyorum ben de canım. Bugün sürünerek geldim okula
Dinlen kendini sıcak tut Allah'ın izniyle bişe olmucak geçmiş olsun22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum
Kaç çıktı sancı bu arada22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum
ben de geçen ay olmuştum böyle doktorum günde en fazla 3 adet parol ve bol c vitamini demişti tansiyonum çok düşmesin diye limon değil de bol bol kapya biber yemiştim hem de portakal mandalina gibi şeker yükseltmezKızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
grip geçince tetanoza gel diyolarKızlar grip oldum tetonoz aşısı da vurulacak 2.doz vururlar mı geçmesinimi beklemem lazım hamilelikte çekilmiyormuş gripte ya
Bende geçen ay oldum parol verdi şuan farklı bişeye gerek yok ama kuru öksürük ve özellikle ateş eşlik ederse KBB ye görünce mutlaka antibiyotik verebilir dedi çok şükür 1 kez parol içtim vücut ağrımı hafifletti günde de bir bardak ıhlamur ve sıcak şeylerle geçirdim canımKızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
Evet bi kere oldu bi şey mi oldu diye korktum tekme de olabilir anlayamadımAynısı ben de var ayağa kalkınca acı giriyor sonra geçiyor hatta dün hapşırdıktan sonra ağladım acıdan o kadar kötüydü. Doktor bebek büyüdüğü için baskı yapıyor onun acısı bazen daha uzun sürebilir endişelenecek bir şey yok baskıdan tamamen dedi. Seninki geçiyor mu anlık mı geliyor?
Neden nstye soktu sen de mi hissediyordun sancı22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum
Keşke böyle olmasa... Halbuki en az stresle bu sürecin geçmesi gerekiyor. Umarım işlerini rahatlıkla halledersin ve dilerim güzel bir izin süreci bizi bekler. Hani bebek yoracak, uykusuz kalacaksın diyorlar ya. Ben tam tersi doğum izninde dinleneceğimi hissediyorum. :)Yalnız değilsiin.. Ben de tam da şu an iş hayatından bunalmış bir şekilde buraya girip yazını gördüm. İnşallah yetişir bize. İzne kadar işleri yetiştirtme çabaları var ki bu çok geriyor beni
konu kramp olunca ertesi gün daha etki ediyor ama sancı için bilemiyorum. Sancı olduğunu nerden anladınız, sancı nasıl bir şey? Stresli falan mıydınız neden oldu?22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum
Çoook geçmiş olsunKızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
Çok geçmiş olsunKızlar grip oldum tetonoz aşısı da vurulacak 2.doz vururlar mı geçmesinimi beklemem lazım hamilelikte çekilmiyormuş gripte ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?