Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz

Kızlarcım hiç böyle arada alt karnını taş gibi sert , sanki şiş gibi rahtsz hissettiğiniz oluyor mu? Bgun ilkdefa öyle uyandım hem sert hem şiş

Canım çok geçmiş olsun . Bende hastaneye gitmeden evde atlattım. Bende burun akıntısı ve kuru öksürük vardı. Doktorum 1 gram a kadar C vitamini kullan dedi solgar tavsiye etmişti öksürük içinde grintus şurup kullanmıştım. Zaten başkada bi şey veremem demişti. Birde eğer tansiyon problemin yoksa tuzlu su ile gargara yapabilirsin.

Özele randevu aldım az önce vücudum kırılıyor en azından belki istirahat verir. İlaç vermeyeceğini düşünüyorum ben de canım. Bugün sürünerek geldim okula

Özele randevu aldım az önce vücudum kırılıyor en azından belki istirahat verir. İlaç vermeyeceğini düşünüyorum ben de canım. Bugün sürünerek geldim okula
Ayy tabi ya en azından rapor tarzı bi şey verirse ki verir diye düşünüyorum hamilesin dinlen güzelce anca dinlenmeyle geçiyor

Dinlen kendini sıcak tut Allah'ın izniyle bişe olmucak geçmiş olsun

Kaç çıktı sancı bu arada

ben de geçen ay olmuştum böyle doktorum günde en fazla 3 adet parol ve bol c vitamini demişti tansiyonum çok düşmesin diye limon değil de bol bol kapya biber yemiştim hem de portakal mandalina gibi şeker yükseltmez

Bende geçen ay oldum parol verdi şuan farklı bişeye gerek yok ama kuru öksürük ve özellikle ateş eşlik ederse KBB ye görünce mutlaka antibiyotik verebilir dedi çok şükür 1 kez parol içtim vücut ağrımı hafifletti günde de bir bardak ıhlamur ve sıcak şeylerle geçirdim canım

Evet bi kere oldu bi şey mi oldu diye korktum tekme de olabilir anlayamadım

Keşke böyle olmasa... Halbuki en az stresle bu sürecin geçmesi gerekiyor. Umarım işlerini rahatlıkla halledersin ve dilerim güzel bir izin süreci bizi bekler. Hani bebek yoracak, uykusuz kalacaksın diyorlar ya. Ben tam tersi doğum izninde dinleneceğimi hissediyorum. :)

konu kramp olunca ertesi gün daha etki ediyor ama sancı için bilemiyorum. Sancı olduğunu nerden anladınız, sancı nasıl bir şey? Stresli falan mıydınız neden oldu?

Çoook geçmiş olsun
Bu dönemde hasta olmak kötüymüş
Geçen hafta hastalandım bende aynı şekilde. Doktor sadece ıhlamur ve nane limon birer fincan içebilirsin demişti. Ek olarak ılık su, bal, limon karıştırıp içtim ben. Su daha fazla içmeye çalıştım. 1 gün dinlendim, yattım sabahtan akşama kadar sadece. Şükür toparladım ama 1 haftayı buldu ateşin olursa muhakkak doktora başvur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…