Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul’da fiyatlar ne kadar da yüksekmiş. Ben diyarbakırdayım doktorum Memorialde doğum ücreti 33 bin dediler. Sezaryen normal farketmiyor. Ama İstanbul’da yaşasaydım Acıbadem’de yapardım doğumu herhalde. Orda ne kadar acaba
Kizlar ya 2 3 gundur biraz lokum falan atar oldum agzima ve sonrasinda mide bulantisi halsizlik hisseder oldum 10 15 dk surup geciyor
Evde tansiyon aletim yok ama tansiyonum mu bozuluyor ya da sekerimle mi ilgili anlayamadim
Seker yuklemede aclik 69 2 saat sonra 67 cikmisti sekerim yukseldi desem bilemedim ya
Cok kotu oluyorum ama uzanmak istiyorum kusmak istiyorum degisik hallere giriyorum
Daha once de tatli atistiriyordum ama 2 gundur boyle
Son gunlerde oluyo benimde canim ya
Lokum falan yiyorum ondan sanirim
Midem abartma istersen dedi bana
Sekerimin dusuk cikmasina guvendim taklaya geldim
Hangi erdem acaba? Çakmak mı çamlıca erdem mi? Bende şuanda çamlıcaya gidiyorum Adalet hanıma ama sanırım devlette doğum yapacağım kararlaştıramadım henüz
Çakmak. Önceki doğumum da orda oldu. Yoğun bakımda da kaldı oğlum. Bi kere olsun bi acabam olmadı. Yoğun bakım hemşirelerini şimdi görsem yine tanırım hiç unutmadım hele birini. Şimdi yine aynı doktoruma gidiyorum