- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.441
Tşk ederimgrip geçince tetanoza gel diyolar
Tşk ederim ne yaptınız geçmesi için Boğaz ağrısı kuru öksürük burun akıntısı var bende çok halsizimÇok geçmiş olsun
Bana doktor iyileşince yaptır demişti
Ayy tabi ya en azından rapor tarzı bi şey verirse ki verir diye düşünüyorum hamilesin dinlen güzelce anca dinlenmeyle geçiyor
ben de geçen ay olmuştum böyle doktorum günde en fazla 3 adet parol ve bol c vitamini demişti tansiyonum çok düşmesin diye limon değil de bol bol kapya biber yemiştim hem de portakal mandalina gibi şeker yükseltmez
Kızlar çok teşekkür ederim ateşim yok ama kırgınlığım var. Bugün içim rahat etmedi yine randevu aldım. Evde yatsam iyi gelir inşallah istirahat verir. Hepimize geçmiş olsunÇoook geçmiş olsun
Bu dönemde hasta olmak kötüymüş
Geçen hafta hastalandım bende aynı şekilde. Doktor sadece ıhlamur ve nane limon birer fincan içebilirsin demişti. Ek olarak ılık su, bal, limon karıştırıp içtim ben. Su daha fazla içmeye çalıştım. 1 gün dinlendim, yattım sabahtan akşama kadar sadece. Şükür toparladım ama 1 haftayı bulduateşin olursa muhakkak doktora başvur ama
Nasıl bi sancı ?22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum
Canım doktorum sadece ıhlamur ve nane limona izin verdi bitki çayı olarak oda birer fincan. Onları içtim, meyveyi biraz daha fazla yedim, suyu arttırdım, her öğünde çorba içmeye çalıştım. Bana ılık su, bal, limon biraz daha iyi geldi. Sabah akşam yaptım onu. Çalışıyorum, 1 tam gün izin aldım yattım sadece başka bişey yapmadım. Yine de 1 haftayı buldu iyileşmemTşk ederim ne yaptınız geçmesi için Boğaz ağrısı kuru öksürük burun akıntısı var bende çok halsizim
Alt karın tarafımda sızı ağrı sanki kasıklarım agriyor gibi. Çalışmıyorum şuan çalışsam doktor rapor vericekti. Çalışmak iş yapma hareket etmek yasak dedi. Aman dikkat edin Allah korusunNasıl bi sancı ?
Birde evet magnezyum düzenli kullanmak lazım benim doktorum çok sıkma kendini ama kullan ağrı sızı alır demişti.
Bol bol da dinlen çok hareket etme. Bende çalışıyorum ama yorulmaktan çok korkuyorum ne zaman yorulsam çünkü sancı gibi şeyler oluyor
Bel kitlenmesiyle acile gittim oradakiler kesinlikle kadın doğuma gitmelisin suyun gelebilir dedi. Kendi doktoruma gittim kontrolleri yaptı kan idrar ve nst istedi. O şekilde çıktı. Kitlenmeden çok şiddetli ağrım oluyo kendimi kasıyorum alt karnım ağrıyorNeden nstye soktu sen de mi hissediyordun sancı
Çok geçmiş olsunBel kitlenmesiyle acile gittim oradakiler kesinlikle kadın doğuma gitmelisin suyun gelebilir dedi. Kendi doktoruma gittim kontrolleri yaptı kan idrar ve nst istedi. O şekilde çıktı. Kitlenmeden çok şiddetli ağrım oluyo kendimi kasıyorum alt karnım ağrıyor
geçmiş olsun bol bol dinlennin geçer inşallah magnezyumlaBel kitlenmesiyle acile gittim oradakiler kesinlikle kadın doğuma gitmelisin suyun gelebilir dedi. Kendi doktoruma gittim kontrolleri yaptı kan idrar ve nst istedi. O şekilde çıktı. Kitlenmeden çok şiddetli ağrım oluyo kendimi kasıyorum alt karnım ağrıyor
Merhaba canımaynı dediğin gibi sağ kalçamdan dizime inen geçmeyen bi ağrı yaşadım ama 12.haftalardaydı benim. Daha çok erken bi dönem olduğu için de kimse bebeğe bağlamadı.ama öyle bir ağrıydı ki üstüne zaten basamıyordum anca tuvalete kadar git gel yapabiliyordum,oturamıyordum yatınca bile uykumdan uyandırıyordu, ağlata ağlata. İnan dedim ki hiç geçmeyecek sanırım ne yapsam nerelere gitsem psikolojim bozulmuştu, şu anki modunu anlıyorum yani. Acile de gittim, kadın doğuma da herkes bebekte bi sorun yok diyip gönderdi, parol içebilirsin dediler. Ben ilk haftalar olunca korkuma onu da içmemiştim. Masaj yapmak bir nebze iyi geliyordu. Biraz da duş rahatlatıyor anlık. 2-3 gün sonra kendiliğinden geçti, inşallah aynı şekilde olur senin de. Bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmişlerdi idrar testi vermiştim bende bi şey çıkmamıştı ama ona da bi baktır istersen.
Bi arkadasim ayni seyi yasiyo ne kadar zor olduguna sahidim allah kolaylik versin. Fizyoterapi cok iyi geliyo ona 20 li haftalarinda basladi sürekli gidiyor massj falan da yapiyolar orda sanirim. Dru yönlendirmisti tabi
Hepinize teşekkür ederimm, bugün 4. Gün oldu, geçmezse akşam ya da yarın sabahtan hastaneye gidicemGenelde magnezyum eksikliğine bağlıyorlar kaslar gevsesin diye hamilelerde kullanılıyor benim de bu ara yine başladı 23 haftaligim
Keşke.. Umarım senin için de her şey çok iyi olur. Elimizden geldiğince kendimizi rahatlatmaya çalışalım da sağlık olsun bebişlerimiz de bizi dinlendirsin :)Keşke böyle olmasa... Halbuki en az stresle bu sürecin geçmesi gerekiyor. Umarım işlerini rahatlıkla halledersin ve dilerim güzel bir izin süreci bizi bekler. Hani bebek yoracak, uykusuz kalacaksın diyorlar ya. Ben tam tersi doğum izninde dinleneceğimi hissediyorum. :)
Yine yatağının yanına koyabilirsiniz ama eğil kalk zor olur derinde oluyor biraz park yataklar.Kızlar park yatakta beğendiğim bi markayı aldım ama aldıktan sonra fark ettim anne yanı özelliği yokmuş çok fark eder mi ?
Mağazasına gidip bakarım ya da gelince karar veririm artıkYine yatağının yanına koyabilirsiniz ama eğil kalk zor olur derinde oluyor biraz park yataklar.
cidden merhameti olmayan insanlardan nefret ediyorum karnımız olsa bir dert olmasa bir dert banada çok çıktığı için 9 aylık gibisin,yakında doğuracak gibisin,benim böyle değildi vs bir sürü gereksiz yorum yapılıyorİnşallah doğum izni bize yetişir. O kadar rutin dışı işlerim oluyor ki bu aralar, hiç kimsenin hamile olduğumu düşünmemesi canımı çok sıkıyor. Resmi/gayriresmi her işe koşturur bir haldeyim. Bunun da mobbing olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bir de karnımın 6 aylık görünmediği zorbalaması var. Sürekli karnın nerde sorusuna maruz kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ve çok daralıyorum duyunca.
O kadar saçma ki. Size ne bizim karnımızdan herkesin yapısı, bünyesi farklı. Çıksa dert çıkmasa dert cidden. Ağzı olan konuşuyor ya çok sinirleniyorum. Ne yapsak memnun edemiyoruz. Stres olmamak elde değil.cidden merhameti olmayan insanlardan nefret ediyorum karnımız olsa bir dert olmasa bir dert banada çok çıktığı için 9 aylık gibisin,yakında doğuracak gibisin,benim böyle değildi vs bir sürü gereksiz yorum yapılıyor
Ben hasta oldum doktora gittim.tabiki birsey vermedi.parol verdiKızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
Amin inşallahCanım doktorum sadece ıhlamur ve nane limona izin verdi bitki çayı olarak oda birer fincan. Onları içtim, meyveyi biraz daha fazla yedim, suyu arttırdım, her öğünde çorba içmeye çalıştım. Bana ılık su, bal, limon biraz daha iyi geldi. Sabah akşam yaptım onu. Çalışıyorum, 1 tam gün izin aldım yattım sadece başka bişey yapmadım. Yine de 1 haftayı buldu iyileşmem
İnşallah sen daha çabuk toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?