Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bugün ilk doz boğmaca aşısı oldum bir ay sonrada ikinci doz normal tetanoz yapılacakmış ama internette yazanlardan dolayı içim hiç rahat değil

İnşallah sağlıkla gelsinler , hepsiii
Normal de regli tarihine göre beklenen doğum ne zaman doktorun ön gördüğü ne zaman belli mi ?
Beklenen normalde 17 Mart ama ikiz doğum olacağı için 36-37 arası sezeryan o da 17 Şubat gbi gözüküyor canim

Benim hatam gece içmek oldu toz karışımı yani uykuda bağırsaklar zaten yavaş daha öncesinde bu tarz etkisi çok olmadı sidefer damla kızıma bebekken kullanıyordum çok iyiydi hc kabız ve yapmamştı. ama yetişkin formunu da araştırdım Yani aslında dediğin gibi herkese farklı işliyor kimine ı-mom yarıyor kimine ocean. Daha önce de farklı bir şey denedim eczaneleri zengin ediyoruz böyle şimdi tek kararsız kaldığım ımom mı ocean mı sidefer mı alsam

Ahahahahhaha maşallah baya da seçenek varmış
Ama eczaneleri zengin ettiğiniz doğru her ay valla eczaneye girip folik asidi d vitamini magnezyum demir derken .. Böyle kalakalıyorum. Her doktora gidişime de soruyorum hocam tamam mı diyelim vitaminlere devam mı diyelim diye ahjajaja devam diyor
Sen içine ilk sinenden başka canımm ona göre artık sana iyi geleni bi şekilde bulcaksın.

Bugün ilk doz boğmaca aşısı oldum bir ay sonrada ikinci doz normal tetanoz yapılacakmış ama internette yazanlardan dolayı içim hiç rahat değil
Ne yazıyor diye sormaya korkuyorum ahahah bakma bakma onlara herkes oluyor bu aşıyı . Hamile olup kendi isteğiyle olmayan var mı şu an aramızda bilmiyorum ama en azından kendi çevremde herkes oldu maşallah sağlıklı çocukları hepsinin de . Kendileri de. Kendimize korkutmuyoruz

Şu kadarını söyleyeyim tecrübeli bir anne olarak bebek bakmak ve bebek bakarak uykusuz kalmak çok daha kolay bu sıkıntıların yanında Yani ben böyle bağırsak ağrıları yaşamak daha zor. Kızımda hiçbir şey dokunmamıştı. Bir ay önce 10 gün boyunca neredeyse kabus gibi gaz şişkinlik yaşadım dün geceki bağırsak ağrısı çok daha fazlaydı Bu yüzden korkuyorum nokta atışı ilaç istiyorum

Ah kızlar benim üst solunum yolu bronşite çevirmiş yeni tedavi başladı, istirahat verildi. İlaç içmek çok üzüyor beni. Bebeğim etkileniyor mu bilmiyorum... Üstüne eşim düştü çapraz bağları kopmuş kemik zedelenmiş. Alçıya alındı ameliyat olunması lazım diyorlar. Ve ailelerimizden uzağız. Ki onlar da çalışıyor zaten gelemezler. Kim kime bakacak iyileştirecek şaştık kaldık. Allah herkese sağlık versin

Son düzenleme:
Kızlar ben ağrılarım olmadığı için magnezyum kullanmıyorum sizce kullanmalı mıyım
Benimle bir hamile arkadaşım var, onunda şikayeti olmadığı için vermedi doktoru magnezyum. Benim ağrılarım var 8.haftadan beri hemen hemen kullanıyorum, hatta kalsiyum da başladım bu hafta. Bence doktorun en doğrusunu bilir

Aslında o ağrılar için vermişti bi ara vardı ama geçince bıraktım ona da bi sorayım

Bol bol sıvı tüket dinlenmeye çalış çok geçmiş olsun

Ah geldi mi üst üste gelir. Birbirinize el kol olacaksınız mecburen. 2.trimesterde bebiş ilaçlarından etkilenmez öyle olsa vermezdi doktor. Apandisit ameliyatı olan var kaza yapan var neler var. Çok hızlı toparlanırsınız inşallah.

Yaaa kıyamam
İnşallah o ilac bulursun guzum hangisini kullanırsan yaz çok merak ettim hangisi iyi gelicek

Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız
Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…