Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız
Allah acil şifalar versin
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten üst üste geldi 1 haftadır antibiyotik bile kullandım ama ilerlemiş bir şekilde. İnşallah bundan sonra kolayca geçer iyi ki varsınız kızlar
Ay çok geçmiş olsun yaaa bir an önce ayaklarnırsn inşallah korkma bebegn ıcn hcbsy olmaz. Hastalık daha riskli

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Ben de magnorm kullanıyorum ama hap benimkisi ve günde 1 defa. Ve ishal olmasa da ishale yakın bir durum söz konusu oldu bende de. Anlık karın ağrısı geliyor ve wc gidince geçiyor.

Çok geçmiş olsun canım üstüste gelmiş rahatsızlıklar

Aslında o ağrılar için vermişti bi ara vardı ama geçince bıraktım ona da bi sorayım
Bana da gece bacak ağrım başlayınca verdi bjlir ay kullan duruma bakarız dedi
Ağrın yoksa kullanmayabilirsin tabi yine sor doktoruna canım.
Bana magnezyum bebekle için değil annenin ağrısı için veriliyor. Kullanmazsan bebeğine bir zararı yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…