Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Anladım. fetal DNA da bakıldığını bilmiyordum. Fetal DNA yaptırıp kan uyuşmazlığı olanlar için güzelmis.

İsim konusu bizde de çok uzun uzun düşünüldü, bence Alp Arslan daha güzel bitişik değil ayrı. İsteyen Alp der isteyen Arslan isteyen de Alparslan

suyu fazla olduğu söylenen oldu mu , doktor karbonhidratı kes dedi önden gidiyordu zaten adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti, şimdi yine 1 hafta önde, yani normal adet tarihime göre 2 hafta önde
Benim bebegim de 10 gun ilerde ama suyu normal dedi doktor beslenmemle alakali da bisey demedi baya da kiloluyum enterasan insallah cikmaz gebelik sekeri falan

Biz dün gece Kasım indirimlerini değerlendirelim diye alışveriş batağına düştük biraz anne yanı, ana kucağı, emzirme örtüsü, kamerası falan çıkmış oldu aradan Türkiye’de var mı bilmiyorum ama Amazon yurtdışında bebek kaydı açar ve bebek hediye listesi oluşturursanız, ekstra yüzde 15 indirim tanımlanıyor. Sepete atarkenden dönüp o listeden çıkarmak lazım fiyat farkı kasmla birlikte inanılmaz oluyor bizim elde tel şuan hallediyoruz . örnek olsun diye fiyat farkını atıyorum umarım Türkiye’de de vardır

Eklentiler

• IMG_7904.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_7903.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
suyu fazla olduğu söylenen oldu mu , doktor karbonhidratı kes dedi önden gidiyordu zaten adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti, şimdi yine 1 hafta önde, yani normal adet tarihime göre 2 hafta önde
Bana dediler. İnsülin direnci geçmişim olduğu için gebelik şekeri olabilir o yüzden fazla dediler. 1 aralığı bekliyorum şeker yüklemesi yaptıracağım

Ben Ankara'da yapacağım inşallah canım. Hemde Gölbaşı devlet hastanesinde. Eğitim araştırmalardan memnun olanlar kadar memnun olmayanlar da var. Gata dan uzak dur Etlik ve Bilkenti tercih edebilirsin.

Kızlar merhaba. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok sık tekrarlıyor. Acaba bu süreçte cranberry takviyesi kullanan oldu mu? Bu hafta doktora gidince soracağım ama merak ediyorum doktoruna sorarak kullanan var mı?

evet sanırım hatta bebişin dogumdan sonraki kan grubuna göre ozamanda yapabilirlermiş
Evet ben de bugün öğrendim doktor 2 farklı doktor takipliyim ben, ikisi de 28.haftada gel dedi. O hafta müsait değilim 27de yaptırsam sanki sorunmuş gibi hepsi aynı haftayı söyleyince araştırdım da

evet instagramdada takip ettiğim bir kaç doktor var hepsi öneriyor

Bende de aynı sorun var malesef en son gittiğimde doktor ilaç vermedi takviye kullan dedi ama henüz almadım. Resmi aşağıya ekliyorum onu almamı istedi.
Onun dışında cranberry alıp günlük tüketmeye başladım belki öyle de fayda görürüm diye bol su da içiyorum iki gündür biraz daha iyiyim.

Eklentiler

• 1000060757.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 25
Enfeksiyona yaban mersininin de iyi geldiğini okumuştum. Hem hamilelikte çok faydalıymış

Çook teşekkür ederim Baktığım marklardan biri de buydu. Bende bol su içmeye çalışsamda tekrarlamasından korkuyorum.

Kizlar 25 haftalik gebeyim sizdede sol kalca agrisi varni batma gibi bigun basladi bebek hareket edince oluyo sizlama gibi ani vurup geçiyor

Ben de aynı şekilde 2 kez ilaç kullandım sanırım yine tekrarladı kasıklarımda ağrı hissediyorum. Cranberry kuru olarka mı tüketiyorsunuz?

Bende kullandım ilaç ama tekrarladı maalesef. Hiç kullanmadım cranberryi. Kullanımı kolay olsun diye takviyesini araştırıyorum ama direkt tüketmekte mantıklı gibi. MelikeV günlük tükettiğini yazmıştıı.
Ben de aynı şekilde 2 kez ilaç kullandım sanırım yine tekrarladı kasıklarımda ağrı hissediyorum. Cranberry kuru olarka mı tüketiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…