- 23 Eylül 2025
- 26
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.841
Anladım. fetal DNA da bakıldığını bilmiyordum. Fetal DNA yaptırıp kan uyuşmazlığı olanlar için güzelmis.
İsim konusu bizde de çok uzun uzun düşünüldü, bence Alp Arslan daha güzel bitişik değil ayrı. İsteyen Alp der isteyen Arslan isteyen de AlparslanKizlar biz isme cinsiyeti ögrendikten kisa süre sonra karar vermistik, Ali Uras dedik daha dogrusu esim dedi. Iki üc gün önce rüyamda Alparslan koyuyoduk ve etrafimda bu isim yok, burda benim rüyadan sonra birisinin alparslani koyacagini okuyunca aa dedim. Hatta önce okusam bilincalti falan derdim. Bi yerlerden girmis tabi zihnime orasi belli de. Söyledikce hosuma gitti esimin de öyle. Hatta bu bebisin ismini ben koycam diye ahdi vardi
Simdi soruyorum sizce hangisi, Ali Uras mi Alparslan mi?
Benim bebegim de 10 gun ilerde ama suyu normal dedi doktor beslenmemle alakali da bisey demedi baya da kiloluyumsuyu fazla olduğu söylenen oldu mu , doktor karbonhidratı kes dedi önden gidiyordu zaten adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti, şimdi yine 1 hafta önde, yani normal adet tarihime göre 2 hafta önde
Bana dediler. İnsülin direnci geçmişim olduğu için gebelik şekeri olabilir o yüzden fazla dediler. 1 aralığı bekliyorum şeker yüklemesi yaptıracağımsuyu fazla olduğu söylenen oldu mu , doktor karbonhidratı kes dedi önden gidiyordu zaten adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti, şimdi yine 1 hafta önde, yani normal adet tarihime göre 2 hafta önde
Ben Ankara'da yapacağım inşallah canım. Hemde Gölbaşı devlet hastanesinde. Eğitim araştırmalardan memnun olanlar kadar memnun olmayanlar da var. Gata dan uzak dur Etlik ve Bilkenti tercih edebilirsin.Doğumu nerde yapacaksın?
Ben doğum izni alır almaz Ankara’ya gitmeyi planlıyorum. İnsallah Ankara’da yapacağım.
Özel hastane vs de istemedim belirsiz her şey ama şehir hastanesi iyi diye duydum. Ankara’da doğum yapacak olan var mı?
Etlikte normal doğum yapıp çok memnun olanlar varBen Ankara'da yapacağım inşallah canım. Hemde Gölbaşı devlet hastanesinde. Eğitim araştırmalardan memnun olanlar kadar memnun olmayanlar da var. Gata dan uzak dur Etlik ve Bilkenti tercih edebilirsin.
Evet bende yazdım memnun olanlar kadar olmayanlar da var ama ben refakatçi seçeneği olduğu için devlet hastanesi tercih edeceğim inşallah herşey yolunda giderseEtlikte normal doğum yapıp çok memnun olanlar var
Sizde orayı düşünüyorsaniz her gebeye 1 ebe projesi var gebe okulu var gitmenizi tavsiye ederim.Etlikte normal doğum yapıp çok memnun olanlar var
evet sanırım hatta bebişin dogumdan sonraki kan grubuna göre ozamanda yapabilirlermişBenim de ilk bebek düşük, kürtajdan sonra olmuştumşimdi de 28de o zaman normal sizlerin de doktoru öyle dediyse eğer
Evet ben de bugün öğrendim doktor 2 farklı doktor takipliyim ben, ikisi de 28.haftada gel dedi. O hafta müsait değilim 27de yaptırsam sanki sorunmuş gibi hepsi aynı haftayı söyleyince araştırdım daevet sanırım hatta bebişin dogumdan sonraki kan grubuna göre ozamanda yapabilirlermiş
evet instagramdada takip ettiğim bir kaç doktor var hepsi öneriyorKızlar merhaba. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok sık tekrarlıyor. Acaba bu süreçte cranberry takviyesi kullanan oldu mu? Bu hafta doktora gidince soracağım ama merak ediyorum doktoruna sorarak kullanan var mı?
Bende de aynı sorun var malesef en son gittiğimde doktor ilaç vermedi takviye kullan dedi ama henüz almadım. Resmi aşağıya ekliyorum onu almamı istedi.Kızlar merhaba. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok sık tekrarlıyor. Acaba bu süreçte cranberry takviyesi kullanan oldu mu? Bu hafta doktora gidince soracağım ama merak ediyorum doktoruna sorarak kullanan var mı?
Enfeksiyona yaban mersininin de iyi geldiğini okumuştum. Hem hamilelikte çok faydalıymışBende de aynı sorun var malesef en son gittiğimde doktor ilaç vermedi takviye kullan dedi ama henüz almadım. Resmi aşağıya ekliyorum onu almamı istedi.
Onun dışında cranberry alıp günlük tüketmeye başladım belki öyle de fayda görürüm diye bol su da içiyorum iki gündür biraz daha iyiyim.
Teşekkür ederimmevet instagramdada takip ettiğim bir kaç doktor var hepsi öneriyor
Çook teşekkür ederimBende de aynı sorun var malesef en son gittiğimde doktor ilaç vermedi takviye kullan dedi ama henüz almadım. Resmi aşağıya ekliyorum onu almamı istedi.
Onun dışında cranberry alıp günlük tüketmeye başladım belki öyle de fayda görürüm diye bol su da içiyorum iki gündür biraz daha iyiyim.
Ben de aynı şekilde 2 kez ilaç kullandım sanırım yine tekrarladı kasıklarımda ağrı hissediyorum. Cranberry kuru olarka mı tüketiyorsunuz?Kızlar merhaba. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok sık tekrarlıyor. Acaba bu süreçte cranberry takviyesi kullanan oldu mu? Bu hafta doktora gidince soracağım ama merak ediyorum doktoruna sorarak kullanan var mı?
Ben de aynı şekilde 2 kez ilaç kullandım sanırım yine tekrarladı kasıklarımda ağrı hissediyorum. Cranberry kuru olarka mı tüketiyorsunuz?
Aramızda 1 gün varr benmkide erkek Rabbim hayırlısı ile kucagınıza al ayı nasio etsinYaş 34
1.çocuk
SAT 19 Haziran
Kese 5.hafta
Kalp atışı 7.hafta
Cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 26 Mart
İsim Mete Han
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?